DI Fødevarer

Erik Wiberg-Lyng er valgt som ny formand for DI Fødevarer

Del
Bestyrelsen i DI Fødevarer har valgt Erik Wiberg-Lyng som ny formand. Erik Wiberg-Lyng er President for Ingredients Platform i den globale biotekvirksomhed International Flavors & Fragrances (IFF). IFF er netop fusioneret med Dupont Nutrition & Biosciences, hvor Erik Wiberg-Lyng har været direktør i en årrække.

- Jeg ser meget frem til at engagere mig endnu mere i DI Fødevarers arbejde sammen med næstformand Gitte Skare og resten af bestyrelsen. Vi har en mission om at gøre Danmark til verdens mest attraktive land for fødevarevirksomheder. Visionen er, at vores verdensførende fødevareklynge kan bidrage mest muligt til et stærkt og bæredygtigt samfund, siger Erik Wiberg-Lyng.

Erik Wiberg-Lyng afløser Allan Christiansen fra Lantmännen Schulstad, som træder tilbage fra bestyrelsen i forbindelse med sit jobskifte.

DI Fødevarer er et branchefællesskab i DI for godt 250 fødevarevirksomheder, lige fra små iværksættere til de største globale fødevare- og ingrediensvirksomheder i Danmark. Bestyrelsen består af 19 direktører fra medlemsvirksomhederne, der repræsenterer hele bredden af fødevarebranchen herhjemme. Føde- og drikkevareeksporten udgør 125 mia. kr. årligt og ca. 17 procent af den samlede danske vareeksport. Fødevarebranchen er derfor en meget væsentlig bidragsyder til samfundsøkonomien og fortsat sikring af arbejdspladser i Danmark.

DI Fødevarer ledes af branchedirektør Leif Nielsen. 

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Download
Erik Wiberg-Lyng, President for Ingredients Platform i den globale biotekvirksomhed International Flavors & Fragrances(IFF), er ny formand for DI Fødevarer. Foto: IFF
Erik Wiberg-Lyng, President for Ingredients Platform i den globale biotekvirksomhed International Flavors & Fragrances(IFF), er ny formand for DI Fødevarer. Foto: IFF
Download

Information om DI Fødevarer

DI Fødevarer



Følg pressemeddelelser fra DI Fødevarer

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Fødevarer

DI Fødevarers årsdag 2023: Hvordan skaber vi fremtidens fødevarer?10.11.2023 14:49:32 CET | Pressemeddelelse

Morgendagens fødevarer er højt på dagsordenen, i en tid hvor fødevarevirksomheder har høje ambitioner om bæredygtighed – og hvor de globale risici aldrig har være større. Fremfor alt – hvordan forener virksomhederne de store udfordringerne med forbrugernes ønsker? Dette er de centrale temaer på DI Fødevarers årsdag 2023, hvor fødevarerminister Jacob Jensen, fagfolk, erhvervsfolk og politikere drøfter løsninger.

DI Fødevarers årsdag 2022: Fødevarer i en forandret verden11.11.2022 10:23:20 CET | Presseinvitation

Corona, klima, korn, krise, konflikt og krig. Alt får konsekvenser for virksomhederne og for hvad der lander på forbrugernes tallerken. Energi- og fødevarepolitik er nu også sikkerhedspolitik. Konflikter som den i Ukraine rammer erhvervslivet med gennembrudte forsyningskæder, manglende afsætning og generel markedsuro og inflation. Det er de brændende temaer, som eksperter og branchefolk drøfter på DI Fødevarer årsdag.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye