Erik Wiberg-Lyng er valgt som ny formand for DI Fødevarer
- Jeg ser meget frem til at engagere mig endnu mere i DI Fødevarers arbejde sammen med næstformand Gitte Skare og resten af bestyrelsen. Vi har en mission om at gøre Danmark til verdens mest attraktive land for fødevarevirksomheder. Visionen er, at vores verdensførende fødevareklynge kan bidrage mest muligt til et stærkt og bæredygtigt samfund, siger Erik Wiberg-Lyng.
Erik Wiberg-Lyng afløser Allan Christiansen fra Lantmännen Schulstad, som træder tilbage fra bestyrelsen i forbindelse med sit jobskifte.
DI Fødevarer er et branchefællesskab i DI for godt 250 fødevarevirksomheder, lige fra små iværksættere til de største globale fødevare- og ingrediensvirksomheder i Danmark. Bestyrelsen består af 19 direktører fra medlemsvirksomhederne, der repræsenterer hele bredden af fødevarebranchen herhjemme. Føde- og drikkevareeksporten udgør 125 mia. kr. årligt og ca. 17 procent af den samlede danske vareeksport. Fødevarebranchen er derfor en meget væsentlig bidragsyder til samfundsøkonomien og fortsat sikring af arbejdspladser i Danmark.
DI Fødevarer ledes af branchedirektør Leif Nielsen.
Kontakter
Yderligere oplysninger fås hos presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk
Billeder
Information om DI Fødevarer
Følg pressemeddelelser fra DI Fødevarer
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra DI Fødevarer
Topchefer, iværksættere og investorer drøfter fremtidens fødevarer14.11.2024 13:16:13 CET | Presseinvitation
Klimakrise og en voksende befolkning globalt betyder at fødevarevirksomhederne skal tænke i helt nye baner – og at forbrugerne skal vænne sig til smagen af nye madvarer. Det er udfordringer som fremtrædende erhvervsledere, iværksættere og investorer drøfter på DI Fødevarers 25-års jubilæums årsdag, hvor også fødevareminister Jacob Jensen deltager.
DI Fødevarers årsdag 2023: Hvordan skaber vi fremtidens fødevarer?10.11.2023 14:49:32 CET | Pressemeddelelse
Morgendagens fødevarer er højt på dagsordenen, i en tid hvor fødevarevirksomheder har høje ambitioner om bæredygtighed – og hvor de globale risici aldrig har være større. Fremfor alt – hvordan forener virksomhederne de store udfordringerne med forbrugernes ønsker? Dette er de centrale temaer på DI Fødevarers årsdag 2023, hvor fødevarerminister Jacob Jensen, fagfolk, erhvervsfolk og politikere drøfter løsninger.
DI: Lovændringer skal bane vej for plantebaserede fødevarer13.10.2023 09:33:16 CEST | Pressemeddelelse
Regeringen har i dag præsenteret sin handlingsplan for plantebaserede fødevarer. Handlingsplanen bydes velkommen af Dansk Industris branche for fødevarevirksomheder, DI Fødevarer, som dog efterlyser lovændringer på området, hvis det for alvor skal rykke med plantebaserede fødevarer.
DI: Erhvervslivet støtter nyt klimamærke27.4.2023 10:06:51 CEST | Pressemeddelelse
Et klimamærke for danske fødevarer er i dag rykket et vigtigt skridt nærmere, og det hilses velkomment af dansk erhvervsliv.
DI Fødevarers årsdag 2022: Fødevarer i en forandret verden11.11.2022 10:23:20 CET | Presseinvitation
Corona, klima, korn, krise, konflikt og krig. Alt får konsekvenser for virksomhederne og for hvad der lander på forbrugernes tallerken. Energi- og fødevarepolitik er nu også sikkerhedspolitik. Konflikter som den i Ukraine rammer erhvervslivet med gennembrudte forsyningskæder, manglende afsætning og generel markedsuro og inflation. Det er de brændende temaer, som eksperter og branchefolk drøfter på DI Fødevarer årsdag.