Dansk Boligbyg

Erfaren byggeleder til Dansk Boligbygs Roskildeafdeling

Del
Helene Lau Adrian er ny byggeleder i Roskilde. Hun kommer med solid erfaring fra lignende stillinger hos henholdsvis CG Jensen A/S og JCN Bolig A/S. Det var udsigten til at bygge huse sammen med et godt team, der fik hende til at vælge Dansk Boligbyg som sin nye arbejdsplads.

32-årige Helene Lau Adrian er ansat som byggeleder hos Dansk Boligbygs Roskildeafdeling. Helene er blevet tilknyttet byggepladsen på Kvægtorvet i Slagelse, hvor Dansk Boligbyg i totalentreprise for OK Fonden opføre friplejehjem og seniorbofællesskab.

Hun kommer til Dansk Boligbyg med en god portion erfaring og har tidligere været ansat som byggeleder hos JCN Bolig A/S og senest hos CG Jensen A/S. Hun er uddannet bygningskonstruktør fra Zealand – Sjællands Erhvervsakademi i 2020.

Helene Lau Adrian har set frem til at starte som byggeleder hos Dansk Boligbyg, og det er der særligt to gode grunde til:

”For det første er jeg vild med hverdagen på byggepladsen. Jeg bryder mig ikke om at sidde ved computeren, jeg vil meget hellere ud at bygge. Luk mig ud af skuret og send mig ud på byggepladsen, hvor jeg kan se, hvad vi bygger,” siger hun grinende og fortsætter:

”For det andet er der et godt sammenhold i projektteamet. Allerede til jobsamtalen fik jeg at vide, at Dansk Boligbyg har stort fokus på, at holdene sammensættes rigtigt – både fagligt og personligt. Det var én af de ting, der gjorde jobbet attraktivt for mig, og indtil videre er mine forventninger blevet 100 procent indfriet.”

Helene Lau Adrian er 32 år og bor i en lejlighed i Næstved. Hun drømmer om at finde et landsted i nær fremtid, da hun har hesten Desco, som hun bruger størstedelen af sin fritid sammen med. Hun nyder dog også at rejse på storbyferie i Europa, når der er tid til det.

Nøgleord

Kontakter

Flere informationer hos:


Executive Assistant Lilli-Anne Mastellone, Dansk Boligbyg, på 3060 3492 eller lam@dbb.as


Kommunikationsrådgiver Susanne Lindø, Grønbech PR og kommunikation, på 4033 0555 eller sl@groenbech.com

Billeder

Information om Dansk Boligbyg

Dansk Boligbyg
Dansk Boligbyg
Erhvervsbyvej 11
8700 Horsens

70275000https://danskboligbyg.dk

DANSK BOLIGBYG

Dansk Boligbyg a/s er blandt de 10 største hoved- og totalentreprenører i Danmark.

Virksomheden, der har speciale i bolig- og institutionsbyggerier, har som styrings-entreprenør mere end 50 bygge- og renoveringsprojekter i gang over hele landet.

Virksomheden beskæftiger over 100 medarbejdere og har en årsomsætning på ca. 2 mia. kr.

Virksomheden blev etableret i 1998 af Ole Rasmussen og Kristen Laursen og er i dag landsdækkende med syv afdelinger fordelt på kontorerne i Horsens, Aalborg, Odense og Roskilde.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Boligbyg

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Boligbyg