Asento Media ApS

Digital marketing er blevet et must for virksomheder

Del

Digital marketing har de sidste par år virkelig set en fremgang – både ifm. nye bureauer men lige så vel på efterspørgslen fra virksomheder og institutioner, der har brug for hjælp til det.

Flere virksomheder går med digitale marketing bureauer

Flere og flere virksomheder, organisationer og institutioner vælger at benytte sig af et digital marketing bureau. Grundene er mange, men en af dem er den øgede konkurrence online. Det er ikke længere nok med tryk i aviser eller reklamer mellem programmerne i TV’et – nej, det meste foregår online og det er der, mange målgrupper er at finde. 

Det er derfor ingen undren, at flere netop tyer til digitale marketing bureauer og efterspørger hjælp. Men det skyldes ikke blot, at de fleste af os er online og det derfor er der, det skal markedsføres. Vi er også blevet klogere som forbrugere.

Vi gennemskuer ting og vil have et forhold til de steder, vi handler. Det gælder, hvad end det er tøj, makeup, elektronik eller noget fjerde. Med den rette hjælp kan denne genkendelighed skabes på tværs af kanaler, så vi som forbruger bliver knyttet til det og dermed får skabt et forhold til brandet. 

Mulighederne er mange 

Men hvorfor lærer virksomhederne det ikke bare selv? Mulighederne med digital marketing er uendelige, og det er nærmest ikke muligt at blive ekspert i én ting, før der er 3 nye tendenser, der skal læres. Så lad specialisterne om det, for der er nemlig mange muligheder. De klassiske eksempler, som du også finder ved digitale marketing bureauer, er: SEO, E-mail marketing, PPC marketing og Sociale medier.

Disse termer er blot 4 overordnede begreber, hvor du under hver enkelt finder endnu flere muligheder. Med det rette digitale marketing bureau skal du ikke prøver kræfter med det hele for at finde dit match. Her vil du blive vejledt til, hvad der passer bedst til din virksomheds ønsker og mål. 

Hvordan vælger du det rette bureau 

At vælge det helt rette digitale marketing bureau kan være en jungle at finde rundt i. Tag derfor en uforpligtende snak med et digital marketing bureau, som du ved, at andre har haft gode erfaringer med. Mærk efter, om de forstår din tankegang og at de lytter – det er vigtigt, at du føler, du bliver hørt. Klargør dine planer for din/jeres virksomhed og gå aldrig på kompromis med, hvad du ønsker! Det er dog vigtigt at være realistisk. 

Billeder

Information om Asento Media ApS

Asento Media ApS
Asento Media ApS
Njalsgade 21G
2300 København S

+45 28 30 76 92https://asentomedia.dk/

Vi er et medie bureau med kontor i Kolding og København. Siden vores stiftelse i 2015 har vi brugt hver eneste dag på hjælpe virksomheder med at opnå resultater med digital marketing. Vi arbejder med mange grene af digital marketing, og har bl.a. specialister indenfor SEO, Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads og Email Marketing.

Vores kunder er alt fra små start-ups til store koncerner og offentlige institutioner. Fælles for dem alle er dog, at de er ambitiøse og vil vinde.

Følg pressemeddelelser fra Asento Media ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Asento Media ApS

4 ways Covid-19 has had an influence on Interior Design trends21.6.2022 15:34:57 CEST | Press release

Whether we like it or not, the pandemic has had a major effect on our lives. Actually not just our lives but also on general trends all over the world. One of the industries that, due Covid-19, has experienced a huge change in trends is interior design. Due to the pandemic we have had to make changes to our homes, because suddenly it was not just our homes. It also had to be our workplace, classroom for our children, our gym and a place where we could relax later after a full day with everyone at home.

Coronapademien satte en stopper for danskernes brylluper16.6.2022 07:07:58 CEST | Pressemeddelelse

Da COVID-19 først satte sine spor i Danmark, var der ingen, der havde en anelse om, hvordan og hvor meget det ville påvirke. Det var, og er, en tid, der vendte op på manges liv. Det var både privat såvel som arbejdsmæssigt - og alle verden over var påvirket i mere eller mindre grad. Men der var nogle brancher, der var hårdere påvirket end andre og hvor forretningen helt gik i stå for en tid.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum