Asento Media ApS

Derfor stikker champagne salget af i år

Del

Champagne er en mousserende vin, som kommer fra regionen Champagne i det nordøstlige Frankrig. Det er kun vin fra denne region, der må kaldes champagne. Kommer den mousserende vin fra andre områder end Champagne, bliver det ofte kaldt Crémant. Lignende vine i andre lande bliver refereret til som Spumante, Cava eller sparkling wine.

Sommeren byder på fester

Efter hvad der føles som en evighed med restriktioner, usikkerhed og planer, der måtte aflyses – så ser det ud til, at sommeren kommer til at indfri alle udskudte fester, anledninger og festivaler. Det er de færreste i Danmark, der de sidste par år ikke har måtte aflyse en fest eller fejring i form af f.eks. runde fødselsdag, bryllup eller andre festive anledninger i løbet af de sidste 2 år pga. pandemien. Derfor kan det forventes, at denne sommer bliver en årstid, hvor alt det udskudte skal indhentes – og derfor også fejres med lidt ekstra champagne. Der er anledninger, der skal fejres – og hvilken bedre måde at gøre det på end med en masse champagne. 

Den perfekte drikkelse til fejring 

Champagne er den perfekte drikkelse, når det kommer til fejring af vigtige milepæle og anledninger, der skal skåles på. Men denne sommer bliver ikke bare en fejring af udskudte bryllupper, konfirmationer eller runde fødselsdag. Danskerne har også fået deres længe savnet festivaler tilbage – og det skal i den grad også fejres! Både før, under og efter arrangementet. Det kan derfor forventes, at salget af champagne, og våde drikkevarer generelt, vil være stigende i år. Der skal festes løs med venner og familie, og der skal nydes, at vi kan være sammen med vores nære – uden de store restriktioner. 

Fejr sommeren med manér 

Så er din sommer fyldt med fejringer af dig selv, familien eller venner omkring dig – så gør det med den perfekte champagne. Champagne er den drikkelse, der oftest bliver forbundet med fejring. Brug derfor tid på at lære mere om det og find en, der passer til jeres selskab og fejring, så alle gæsterne kan nyde godt af det. Champagne er den perfekte velkomstdrinks til enhver anledning og kan altid bruges, når der skal skåles. 

Er du i tvivl om hvilken champagne, der passer bedst til netop jeres aften ift. servering af mad, så hjælper Champagne Kælderen gerne med vejledning og informationer om de forskellige typer, så I kan finde det helt perfekte match til den perfekte aften.

Billeder

Information om Asento Media ApS

Asento Media ApS
Asento Media ApS
Njalsgade 21G
2300 København S

+45 28 30 76 92https://asentomedia.dk/

Vi er et medie bureau med kontor i Kolding og København. Siden vores stiftelse i 2015 har vi brugt hver eneste dag på hjælpe virksomheder med at opnå resultater med digital marketing. Vi arbejder med mange grene af digital marketing, og har bl.a. specialister indenfor SEO, Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads og Email Marketing.

Vores kunder er alt fra små start-ups til store koncerner og offentlige institutioner. Fælles for dem alle er dog, at de er ambitiøse og vil vinde.

Følg pressemeddelelser fra Asento Media ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Asento Media ApS

4 ways Covid-19 has had an influence on Interior Design trends21.6.2022 15:34:57 CEST | Press release

Whether we like it or not, the pandemic has had a major effect on our lives. Actually not just our lives but also on general trends all over the world. One of the industries that, due Covid-19, has experienced a huge change in trends is interior design. Due to the pandemic we have had to make changes to our homes, because suddenly it was not just our homes. It also had to be our workplace, classroom for our children, our gym and a place where we could relax later after a full day with everyone at home.

Coronapademien satte en stopper for danskernes brylluper16.6.2022 07:07:58 CEST | Pressemeddelelse

Da COVID-19 først satte sine spor i Danmark, var der ingen, der havde en anelse om, hvordan og hvor meget det ville påvirke. Det var, og er, en tid, der vendte op på manges liv. Det var både privat såvel som arbejdsmæssigt - og alle verden over var påvirket i mere eller mindre grad. Men der var nogle brancher, der var hårdere påvirket end andre og hvor forretningen helt gik i stå for en tid.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum