Sparekassen Kronjylland

”Der skal være plads til både hyggemotionister og resultatryttere” 

Del

Det er glæden ved sporten og fællesskabet, der hver uge samler mange af de 4.000 medlemmer i RgF i Randers. Men spændingen fra publikum og drømmen om point på resultattavlen er indimellem også en stor motivationsfaktor.

Torben “Totte” Kjeldsen (t.v.) og adelingsdirektør fra Sparekassen Kronjylland, Jan Nyvang, fortsætter et tæt sponsorparløb.
Torben “Totte” Kjeldsen (t.v.) og adelingsdirektør fra Sparekassen Kronjylland, Jan Nyvang, fortsætter et tæt sponsorparløb.

Tidligere på måneden viste gymnaster fra 44 RgF-hold et bredt udsnit af foreningens aktiviteter til den store præsentationsopvisning i Arena Randers. Dårligt er gymnastikskoene blevet smidt, før det i den kommende weekend igen går løs. Da står den på danmarksmesterskaberne i Grand Prix gymnastik for de 8-12-årige: 

− RgF har lige nu stor succes med blandt andet Grand Prix pigegymnastik og kunne i marts høste en guld-, to sølv- og to bronzemedaljer til Jysk Mesterskab. I weekenden skal RgF pigerne, der til hverdag træner i Romalt Hallen, i vælten til DM for micro- og minihold fra hele landet. Mesterskabet afholdes i Arena Randers og har RgF som vært i samarbejde med GymDanmark Rytmisk Gymnastik. Så ja, der er nok at se til, men vi har heldigvis en masse dygtige og ihærdige trænere, hjælpere og topmotiverede medlemmer, som alle trækker i den rigtige retning. Det er en udvikling, vi alle kan glæde os over, lyder det fra Torben Kjeldsen – bedre kendt som ”Totte”, der er foreningens forretningsfører.  

− Vi skal kunne tilbyde noget for enhver smag, og i RgF skal der være plads til både hyggemotionister og resultatryttere. Det er derfor vigtigt, at vi i forskellige sportsgrene også har mulighed for at tilbyde et konkurrencemiljø, som vi eksempelvis lige nu ser på Grand prix-siden. Som forening må vi hele tiden udvikle os, og her er det altafgørende, at vi har medlemmer, trænere og hjælpere, der brænder for sporten og foreningen, og som tør gå foran som rollemodeller. Skal det lykkes at fortsætte med at udvikle så stor en forening som vores, der dækker over både gymnastik, svømning, parkour og fitness, er det klart, at det også er vigtigt at have gode lokale samarbejdspartnere, ligesom vi ikke kan undvære vores trofaste sponsorer, forklarer Totte. 

Forlænger sponsorsamarbejde
RgF har i flere årtier haft et nært parløb med Sparekassen Kronjylland, og sponsorsamarbejdet mellem de to er netop blevet forlænget med to år.

− Det er en fornøjelse at se, hvordan RgF hele tiden udvikler og udvider sine tilbud og formår at være til stede for de mange og gøre en lokal forskel. Det er en værdi, vi i sparekassen kan identificere os med. Derudover er det flot at se, hvordan foreningen får sat Randers på idrætsdanmarkskortet. Det vil vi gerne bakke op om, og vi glæder os til med sponsoratet at kunne fortsætte med at sikre nytænkning og udvikling af foreningen, lyder det fra Jan Nyvang, der er afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjyllands afdeling på Mariagervej.  

Info om RgF:

RgF er stiftet i 1872. Foreningen byder blandt andet på gymnastik, parkour, svømning, fitness – og en masse undergenrer herimellem.

Nogle af RgF’s næste store events er udover DM i Grand Prix gymnastik 21. april, forbundsmesterskaberne for seniorer i TeamGym, Gudenaa Open Water og Habour Challance, ligesom der vanen tro er SportCamp for børn i uge 27 og 31.  

Nøgleord

Billeder

Torben “Totte” Kjeldsen (t.v.) og adelingsdirektør fra Sparekassen Kronjylland, Jan Nyvang, fortsætter et tæt sponsorparløb.
Torben “Totte” Kjeldsen (t.v.) og adelingsdirektør fra Sparekassen Kronjylland, Jan Nyvang, fortsætter et tæt sponsorparløb.
Download

Information om Sparekassen Kronjylland

Sparekassen Kronjylland
Sparekassen Kronjylland
Tronholmen 1
8960 Randers SØ

89 12 24 00http://www.sparkron.dk/

Følg pressemeddelelser fra Sparekassen Kronjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparekassen Kronjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum