Asento Media ApS

Danskernes havetendenser har ændret sig de sidste par år

Del

Coronakrisen tvang os til at bruge halve eller hele dage hjemme i en længere periode og det bidrog blandt andet til, at vores havetendenser ændrede sig. Vores hjem og have var nemlig et af de få steder, hvor vi kunne være uden restriktioner, og hvor danskerne kunne holde en velfortjent ferie, mens alle udenlandsferie blev aflyst.

Danskerne kæler om haverne 

Da danskerne under coronakrisen blev sendt hjem fra arbejde og ikke have mange steder at befinde sig efter arbejde heller – udover at være derhjemme, så skete der noget i deres interesse. Interesserne ændrede sig og der blev pludselig brugt meget mere tid på danskernes haver. Grundene til det er flere og meget naturlige i forhold til, hvordan vores hverdage ændrede sig under coronakrisen. Først og fremmest brugte vi mere tid derhjemme, end vi har gjort før. Derfor så man også et kæmpe boom i gør-det-selv projekter – både i hus og i have. 

Det startede i de små

Haveprojekterne startede i de små, som f.eks. indkøb af krydderurter og andet spiseligt, som er sjove planter at have i haven, da det er noget, vi selv kan få gavn af. Som de små projekter lykkes, får man blod på tanden til mere og efterfølgende bliver projekterne større. Men det er ikke, fordi inspirationen blot er kommet ud af det blå. Under corona var der også tid til mere TV og her var nogle af de store hits Bonderøvens program samt andre, der har fokus på gør-det-selv projekter i haven. Efterfølgende steg interessen for haven, og så skulle vi pludselig i gang med de store bede, fliserens, plantninger og meget mere. 

Haven er vores frirum

Værdsættelsen for haverne og terrasserne er steget. Det er blevet et frirum for mange og stedet, hvor morgenkaffen nydes eller stedet, hvor en en aftendrink nydes, men der bliver grillet til gæsterne. Det er et sted, der skal vises sted og som har en lige så stor betydning for vores identitet som inden i vores hjem. Derfor er vi også mere villige til at bruge tid derude og sørge for, at den ser pæn ud – året rundt. Specielt plantecentre har mørket i boom i interessen både under og efter corona. Der er altså ingen tvivl om, at det er nye tendenser, der er kommet for at blive og danskerne kan forvente mange gode timer i deres haver med grønne planter og gør det selv projekter.

Billeder

Information om Asento Media ApS

Asento Media ApS
Asento Media ApS
Njalsgade 21G
2300 København S

+45 28 30 76 92https://asentomedia.dk/

Vi er et medie bureau med kontor i Kolding og København. Siden vores stiftelse i 2015 har vi brugt hver eneste dag på hjælpe virksomheder med at opnå resultater med digital marketing. Vi arbejder med mange grene af digital marketing, og har bl.a. specialister indenfor SEO, Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads og Email Marketing.

Vores kunder er alt fra små start-ups til store koncerner og offentlige institutioner. Fælles for dem alle er dog, at de er ambitiøse og vil vinde.

Følg pressemeddelelser fra Asento Media ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Asento Media ApS

4 ways Covid-19 has had an influence on Interior Design trends21.6.2022 15:34:57 CEST | Press release

Whether we like it or not, the pandemic has had a major effect on our lives. Actually not just our lives but also on general trends all over the world. One of the industries that, due Covid-19, has experienced a huge change in trends is interior design. Due to the pandemic we have had to make changes to our homes, because suddenly it was not just our homes. It also had to be our workplace, classroom for our children, our gym and a place where we could relax later after a full day with everyone at home.

Coronapademien satte en stopper for danskernes brylluper16.6.2022 07:07:58 CEST | Pressemeddelelse

Da COVID-19 først satte sine spor i Danmark, var der ingen, der havde en anelse om, hvordan og hvor meget det ville påvirke. Det var, og er, en tid, der vendte op på manges liv. Det var både privat såvel som arbejdsmæssigt - og alle verden over var påvirket i mere eller mindre grad. Men der var nogle brancher, der var hårdere påvirket end andre og hvor forretningen helt gik i stå for en tid.

Kender du dit ansvar som bilejer i Danmark?15.6.2022 14:52:06 CEST | Pressemeddelelse

Som bilejere i Danmark er det dit eget ansvar at kende love og regler, når det kommer til håndtering af din bil. Det gælder, hvad end det er på vejen, ifm. kørsel af trailer eller når det kommer til f.eks. skrotning af din bil. Det er op til dig at have undersøgt, om alt er registreret, som det skal. Det er f.eks. også dit ansvar at sikre, at du kører i en forsvarlig bil, der har gennemgået de ting, den skal for at kunne godkendes.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum