Asento Media ApS

Danskerne vil gerne bo mere bæredygtigt

Del

Bæredygtighed er et emne, der er svært at undgå på daglig basis, hvis du har radioen tændt, læser avisen eller blot har tv’et tændt gennem udsendelser eller nyheder. Det er et fokus, ikke blot for Danmark, men for hele verden.

Danskerne er med på ideen om bæredygtighed 

Men undersøgelser viser, at danskerne allerede nu mener, at de har ændret adfærd i forhold til at blive mere bæredygtige i deres vaner og valg. Nogle af de steder, hvor de føler, der er blevet gjort den største indsats, er ved blandt andet affaldssortering. Flere danskere mener også, at de er blevet bedre til at navigere i varme- og vandforbrug og ikke spilde for meget. Det kan blandt andet være at skrue en tand ned for varmen, slukke lyset når et rum forlades og ikke lade vandet løbe, når det ikke er i brug. Små ændringer som disse, der har en effekt på længere sigt.  

Et andet punkt, der også ligger i toppen, når det kommer til danskernes vaner, er deres fokus på bæredygtige materialer i forbindelse med f.eks. byggeprojekter og renoveringer. 

Grønne og bæredygtige projekter 

Nogle af dem, der virkelig kan mærke en forskel på danskernes vaner, er Frøslev. De er populære og velkendte på grund af deres Thermowood terrassebrædder, som i den grad har fundet deres plads i danskernes hjem. Det er nemlig andre valg som disse, der gør, at vi kan skåne miljøet og sikre fremtiden for vores jord. Det er et bæredygtige materiale, som ved hjælp af naturlige metoder er blevet fremstilling. Hele processen af dem er 100% fri for kemikalier og kan oven i købet fås som Svanemærket – hvis det efterspørges. 

Gå ikke på kompromis med kvalitet

Til trods for et materiale, der er produceret ud fra 100% bæredygtighed og ingen kemikalier, så går du ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor ses det også, at mange byggerier bruger det til bygning af huse og lige så vel til terrassebrædder. Det hele handler nemlig om fremgangsmåden og hvordan det bliver produceret. 

Du behøver altså ikke gå på kompromis med kvaliteten, når du gerne vil tænke bæredygtighed. Det gælder uanset, hvordan du tænker bæredygtighed ind i dit liv. Der er nemlig mange måder at gøre det og behøver ikke nødvendigvis at starte via et byggeprojekt.  Det kan startes i de små. Tænk over dit generelle forbrug, køb mindre, sluk lyset, når du er færdig og lignende. 

Billeder

Information om Asento Media ApS

Asento Media ApS
Asento Media ApS
Njalsgade 21G
2300 København S

+45 28 30 76 92https://asentomedia.dk/

Vi er et medie bureau med kontor i Kolding og København. Siden vores stiftelse i 2015 har vi brugt hver eneste dag på hjælpe virksomheder med at opnå resultater med digital marketing. Vi arbejder med mange grene af digital marketing, og har bl.a. specialister indenfor SEO, Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads og Email Marketing.

Vores kunder er alt fra små start-ups til store koncerner og offentlige institutioner. Fælles for dem alle er dog, at de er ambitiøse og vil vinde.

Følg pressemeddelelser fra Asento Media ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Asento Media ApS

4 ways Covid-19 has had an influence on Interior Design trends21.6.2022 15:34:57 CEST | Press release

Whether we like it or not, the pandemic has had a major effect on our lives. Actually not just our lives but also on general trends all over the world. One of the industries that, due Covid-19, has experienced a huge change in trends is interior design. Due to the pandemic we have had to make changes to our homes, because suddenly it was not just our homes. It also had to be our workplace, classroom for our children, our gym and a place where we could relax later after a full day with everyone at home.

Coronapademien satte en stopper for danskernes brylluper16.6.2022 07:07:58 CEST | Pressemeddelelse

Da COVID-19 først satte sine spor i Danmark, var der ingen, der havde en anelse om, hvordan og hvor meget det ville påvirke. Det var, og er, en tid, der vendte op på manges liv. Det var både privat såvel som arbejdsmæssigt - og alle verden over var påvirket i mere eller mindre grad. Men der var nogle brancher, der var hårdere påvirket end andre og hvor forretningen helt gik i stå for en tid.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum