Asento Media ApS

Danskerne er blevet vilde med ferie i Danmark

Del

Grundet et par år med hårde restriktioner, når det kom til udlandsrejser, så var danskerne nødt til at få det bedste ud af deres eget lille land. Det gjorde de så! Og det viser sig, at det ikke var så slemt alligevel, for sidenhen bruger flere og flere danskere deres ferier hjemme i Danmark – også selvom at landegrænserne er åbnet igen.

Nyd en uge ved vandet 

Et af de områder, hvor danskerne virkelig genfandt deres kærlighed til ferie i det danske land, er ved vandet. Øst- og vestkysten er fuldt booket i sommermånederne – både sommerhuse og campingpladserne mærker den stigende interesse, som nu kommer fra danskerne. Før var feriestederne ofte præget af tysker eller nordmænd, der havde fundet charmen ved Danmark. Men nu skal de altså deles om de smukke danske kyster. 

Brug weekenderne på wellness 

Men det er ikke kun de uge lange ferier, der er blevet populære at holde herhjemme. Flere og flere bruger også deres weekend på en lille ferie i Danmark. Det skyldes, at vi netop nu har fundet ud af, at vi ikke behøver mere end et par timers kørsel væk, før vi er havnet et sted med mulighed for afslapning og afstresning med enten partner, venner, familie eller børn. Wellness ophold på Sjælland er blandt andet noget, der er set øget søgninger på. 

En weekend væk fra vante omgivelser til et sted med luksus og afslapning, det er noget, der hænger godt sammen med danskernes liv. Danskerne er et travlt folkefærd, der har næste møde planlagt, og i tankerne, længe før første møde overhovedet er slut. En dag fyldt med arbejde, en familie der skal passes og samtidig venskaber, der skal holdes ved lige – hverdagene kan være stressende og så er det oplagt med et afbræk fra hverdagen, som du blot skal køre et par timer til. 

Stress af uden den lange rejsetid

Til trods for den lille størrelse som Danmark er, så ligger der en del guldminer rundt omkring – og hvorfor så ikke benytte sig af det? I stedet for at bruge tusindvis af kroner på en flybillet og flere timers rejsen, når du kan få samme afslapning blot en times kørsel fra dit eget hjem. Det har flere dansker fundet charmen ved og derfor er det også en stigende interesse, som flere og flere benytter sig af – hele året rundt faktisk. 

Billeder

Information om Asento Media ApS

Asento Media ApS
Asento Media ApS
Njalsgade 21G
2300 København S

+45 28 30 76 92https://asentomedia.dk/

Vi er et medie bureau med kontor i Kolding og København. Siden vores stiftelse i 2015 har vi brugt hver eneste dag på hjælpe virksomheder med at opnå resultater med digital marketing. Vi arbejder med mange grene af digital marketing, og har bl.a. specialister indenfor SEO, Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads og Email Marketing.

Vores kunder er alt fra små start-ups til store koncerner og offentlige institutioner. Fælles for dem alle er dog, at de er ambitiøse og vil vinde.

Følg pressemeddelelser fra Asento Media ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Asento Media ApS

4 ways Covid-19 has had an influence on Interior Design trends21.6.2022 15:34:57 CEST | Press release

Whether we like it or not, the pandemic has had a major effect on our lives. Actually not just our lives but also on general trends all over the world. One of the industries that, due Covid-19, has experienced a huge change in trends is interior design. Due to the pandemic we have had to make changes to our homes, because suddenly it was not just our homes. It also had to be our workplace, classroom for our children, our gym and a place where we could relax later after a full day with everyone at home.

Coronapademien satte en stopper for danskernes brylluper16.6.2022 07:07:58 CEST | Pressemeddelelse

Da COVID-19 først satte sine spor i Danmark, var der ingen, der havde en anelse om, hvordan og hvor meget det ville påvirke. Det var, og er, en tid, der vendte op på manges liv. Det var både privat såvel som arbejdsmæssigt - og alle verden over var påvirket i mere eller mindre grad. Men der var nogle brancher, der var hårdere påvirket end andre og hvor forretningen helt gik i stå for en tid.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum