Dancann Pharma

DanCann Pharmas aktie kan nu handles på OTCQB Venture Market i USA

Del
I sidste uge fik DanCann Pharma Lægemiddelstyrelsens EU-GMP-godkendelse af produktionsfaciliteterne Biotech Pharm1 og nu kan den ambitiøse bio-pharma virksomhed meddele, at DanCann Pharma er blevet godkendt og kvalificeret til at handle på OTCQB Venture Market i USA under symbolet "DCPXF".

OTC Markets Group er en operatør af markeder til handel med 12.000 amerikanske og internationale værdipapirer, hvilket giver virksomheder mulighed for at gøre deres aktier lettere tilgængelige for amerikanske investorer. Registreringen på OTCQB er en såkaldt sidelisting, da DanCann Pharmas aktie allerede er – og fortsætter med at være – noteret på svenske Spotlight Stock Market. Den amerikanske registrering markerer et vigtigt skridt for DanCann Pharma i forhold til at kunne tilgodese efterspørgslen fra amerikanske investorer. Formålet er at øge synlighed og tilgængelighed på det amerikanske kapitalmarked - og således skabe større likviditet og værdi til selskabets aktionærer.

- Timingen er perfekt. Vi har netop modtaget EU-GMP-godkendelse af vores high-end produktionsfaciliteter Biotech Pharm1 og er klar til at starte produktion af biomateriale til eksport. I takt med at vi fortsætter med at vokse og ønsker at positionere DanCann Pharma som en førende bidragyder til markedet for medicinsk cannabis, har vi gennem tiden oplevet en betydelig interesse for selskabet fra USA-baserede investorer. For at udnytte denne interesse og øge synlighed og tilgængelighed på det amerikanske kapitalmarked besluttede vi os for at lade os introducere på OTCQB-markedet. Vi ser frem til de muligheder, dette vil give virksomheden, såvel som den værdi, vi tror, ​​det vil bringe for vores aktionærer, udtaler Jeppe Krog Rasmussen, grundlægger og administrerende direktør i DanCann Pharma.

Aktier, der handles på OTCQB-markedet, købes via Spotlight Stock Market, hvilket forventes at have en positiv effekt på den samlede handel med DanCann Pharma-aktierne. Introduktionen på OTCQB venture-markedet vil gøre det lettere for amerikanske investorer at handle med DanCann Pharmas ordinære aktie i amerikanske dollars med et amerikansk ticker-symbol (DCPXF) og i åbningstiden på det amerikanske marked.

- DanCann Pharma er unikt positioneret som en dansk/europæisk virksomhed, der arbejder inden for medicinsk cannabis og terapeutiske cannabinoider. Virksomheden er ikke støttet af joint venture-konstellationer eller anden finansiering fra USA eller Canada. DanCann Pharma har allerede en række tilladelser og har indgået samarbejdsaftaler med producenter og distributører i Europa og Nordamerika. Vi mener, at der er latent interesse på de amerikanske markeder for at investere i vores virksomhed, fortæller Jeppe Krog Rasmussen.

DanCann Pharmas aktie forbliver noteret - og vil fortsat handles - på Spotlight Stock Exchange, og der vil ikke blive udstedt nye ordinære aktier som en del af processen. At tilslutte sig OTCQB venturemarkedet vil give lettere handelsadgang for amerikanske investorer, hvilket selskabet mener vil øge likviditeten og omsætningen i aktien samt muligheden for at udvide aktionærbasen. Nordamerika er verdens førende inden for biotech og cannabis, hvilket gør investering i en etableret og hurtigt voksende dansk aktør på markedet endnu mere relevant.

- Indtil videre har vi haft en succesfuld rejse sammen med en lang række loyale investorer. Men da DanCann Pharmas organisation er voksende i størrelse og professionalisme, ønsker vi ligeledes at afspejle dette i vores investorsammensætning. Vi håber, at vores introduktion på det amerikanske venturemarked vil åbne for en række semi-institutionelle og institutionelle investorer. Noteringen hos OTCQB markerer et vigtigt skridt i vores bestræbelser på at give amerikanske investorer lettere adgang til DanCann Pharma-aktien. Amerikanske investorer kan nu – endelig – handle DanCann Pharma-aktien i amerikanske dollars og i amerikansk åbningstid, konkluderer Jeppe Krog Rasmussen.

For mere information

Jeppe Krog Rasmussen, administrerende direktør hos DanCann Pharma, tlf.: 2963 6920

Kontakter

Billeder

Information om Dancann Pharma

Dancann Pharma
Dancann Pharma
Rugvænget 5
6823 Ansager

+45 6916 0393https://www.dancann.com/

DanCann Pharma A/S er en dansk bio-pharma virksomhed, som blev etableret i 2018 og børsnoteret på Spotlight-børsen i 2020. Virksomhedens fokusområder er forskning, udvikling, produktion og salg af medicinsk cannabis og lægemidler med indhold af cannabinoider.

Virksomheden har en ambition om at levere et kvalificeret og standardiseret produkt - udarbejdet efter standarder, som er gældende ved fremstilling af konventionel medicin. DanCann Pharma gruppen ejer ligeledes datterselskabet CannGros, som er markedsledende i Danmark med import og distribution af produkterne Bedrocan®, Bedica® og Bediol® til samtlige landets apoteker.

Følg pressemeddelelser fra Dancann Pharma

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dancann Pharma

DanCann Pharma A/S: Den første ompakningsproces er blevet fuldført på de nye faciliteter hos CannGros ApS i Ansager26.2.2023 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

KØBENHAVN, Danmark, 27. februar 2023 - DanCann Pharma A/S (SS: DANCAN) (OTCQB: DCPXF) ("DanCann Pharma" eller "Selskabet"), en dansk virksomhed drevet af cannabinoider, meddeler hermed, at Selskabet har fuldført sin første ompakningsproces med succes på sine nye faciliteter i Ansager, hvor dets datterselskab, CannGros ApS ("CannGros"), fik godkendelse til sine faciliteter i slutningen af 2022.

DanCann Pharma A/S styrker organisationen på det regulatoriske område21.12.2022 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

DanCann Pharma A/S har ansat Jonas Skov som ansvarlig på det regulatoriske område – Head of Regulatory Affairs - i datterselskabet CannGros ApS, hvor de regulatoriske opgaver i DanCann Pharma koncernen er placeret. Jonas Skov kommer til CannGros fra en stilling som Senior QA/QP-specialist hos Fertin Pharma A/S. Før denne stilling arbejdede han hos Orifarm A/S med lignende opgaver.

Et begivenhedsrigt efterår har styrket DanCann Pharma markant14.12.2022 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

DanCann Pharma har siden starten af september lukket eksportaftaler for mere end 80 millioner kr., har gennemført en fortegningsemission som har sikret yderligere ca. 22 millioner kr., er blevet EU-GMP-certificeret til produktion af medicinsk cannabis, har fået grønt lys til flytning af datterselskabet CannGros og er blevet sidenoteret på en amerikansk børs. Det er gået stærkt for den ambitiøse bio-pharma-virksomhed fra sydvestjyske Ansager.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum