Dancann Pharma

DanCann Pharma udnævner John Morell Frellsen til kommerciel direktør

Del

DanCann Pharmas målsætning om at gøre et markant indtog på det europæiske marked for produkter indeholdende medicinsk cannabis er blevet yderligere styrket. Det kommercielle ansvar for virksomhedens vækst er lagt på skuldrene af den erfarne branchemand John Morell Frellsen, som nu officielt er tiltrådt som kommerciel direktør (COO).

John Morell Frellsen har gennem det seneste halve år midlertidigt fungeret som kommerciel direktør, men bytter nu det midlertidige ud med en fastansættelse i den ambitiøse biofarma-virksomhed. DanCann Pharma blev stiftet i 2018 og fokuserer på udvikling, produktion og kommercialisering af produkter med cannabinoider som aktive indholdsstoffer. Virksomheden har netop færdiggjort etableringen af højteknologiske produktionsfaciliteter i Ansager i Syd/Vestjylland og forventer at have medicinske cannabisprodukter på markedet i løbet af 2021.     

John Morell Frellsen har en kandidatgrad i erhvervsøkonomi og sprog fra Syddansk Universitet og har ledelseserfaring i forbindelse med indkøb, salg og distribution af lægemidler fra virksomheder som Morellco Pharma A/S, AtrimusRX AB, Unimedic Pharma AB og Orifarm A/S. Han har grundlagt og udviklet virksomheder inden for medicinalindustrien og har etableret salgsorganisationer med kommercielle teams og stærke distributionsnetværk. Kompetencer, som han nu skal bringe i spil hos DanCann Pharma.

Jeppe Krog Rasmussen, som er administrerende direktør i DanCann, er begejstret over, at det er lykkedes at tilknytte John Morell Frellsen på permanent basis:

- De sidste seks måneder, hvor John har været midlertidigt ansvarlig for den kommercielle del af forretningen, har vi virkelig rykket os. Jeg er meget glad for, at begge parter mener, at det giver mening at fortsætte samarbejdet. John er en væsentlig tilføjelse til vores ledelsesteam og en kæmpe ressource i forhold til at nå vores mål – både på kort sigt og længere ud i fremtiden. John har ansvaret for vores produktportefølje, for etablering og vedligeholdelse af strategiske alliancer og for oprettelse af salgskanaler med overordnet fokus på DanCann Pharmas go-to-market strategi for den kommende lancering i Europa. Og det er jeg meget tryg ved, udtaler han.

Børsnoterede DanCann Pharma offentliggjorde tidligere på året i virksomhedens årsrapport, at aktionærerne kan forvente en øget penetration på de skandinaviske og europæiske markeder, hvor virksomheden blandt andet har store ambitioner for produkterne Reduvo™ Adversa® og Qixleef™. John Morell Frellsen kommer til at spille en vigtig rolle i denne proces.

Ifølge John Morell Frellsen er der her tale om et af branchens mest spændende jobs:

- DanCann Pharma bevæger sig i den kommende tid ind på den store scene med en bred vifte af produkter. Inden længe vil vi begynde kommercialiseringen af canadiske Tetra Bio-Pharmas produkter indeholdende både registrerede lægemidler samt et enkelt ikke-registreret lægemiddel. Men inden dette sker, er vi forhåbentlig allerede på markedet med importerede cannabis-produkter fra vores samarbejdspartnere i Israel og Australien. Læg dertil, at vi i begyndelsen af 2022 står klar med egne cannabis-produkter fra vores nyligt opførte GMP-fabrik i Ansager, fortæller han.

John Morell Frellsen har så stor tiltro til dette potentiale, at han selv lægger hånden på kogepladen og har erhvervet en større portion aktier i virksomheden.

For yderligere information:
Jeppe Krog Rasmussen, administrerende direktør i DanCann Pharma A/S, tlf. 2963 6920

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Download
John Morell Frellsen, nyudnævnt kommerciel direktør i DanCann Pharma A/S
John Morell Frellsen, nyudnævnt kommerciel direktør i DanCann Pharma A/S
Download

Information om Dancann Pharma

Dancann Pharma
Dancann Pharma
Rugvænget 5
6823 Ansager

+45 6916 0393https://www.dancann.com/

DanCann Pharma A/S er en dansk biofarmaceutisk virksomhed med fokus på cannabinoider. DanCann Pharma er et vertikalt integreret, licenseret produktions- og distributionsselskab med base i Danmark. Virksomheden fokuserer på at opdage, udvikle, fremstille og kommercialisere nye terapeutiske cannabinoider (både phyto- og syntetiske) i en lang række sygdomsområder. DanCann Pharma håndterer godkendte og ikke-godkendte lægemidler samt receptpligtig medicin (Rx) og håndkøbsmedicin (OTC).

Følg pressemeddelelser fra Dancann Pharma

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dancann Pharma

DanCann Pharma forhøjer aktiekapitalen markant med fokus på større produktionskapacitet og eksport til det tyske marked27.7.2021 10:12:38 CEST | Pressemeddelelse

På en ekstraordinær generalforsamling den 23. juli 2021 fik bestyrelsen for DanCann Pharma A/S bemyndigelse til at udstede i alt 1.702.339 nye aktier i selskabet til kurs DKK 3,745, hvilket svarer til lukkekursen d. 22. juli før den ekstraordinære generalforsamling fandt sted. Kapitalforhøjelsen tilfører selskabet ca. DKK 6,375 mio., som skal bruges på at øge produktionskapaciteten med henblik eksport til det tyske marked.

DanCann Pharma: En permanent ordning vil være godt nyt for patienterne20.5.2021 13:05:04 CEST | Pressemeddelelse

Folketingets sundhedsudvalg har haft forsøgsordningen med medicinsk cannabis til behandling og foreløbige udmeldinger går på, at man er positivt indstillet over for at gøre ordningen permanent for producenterne, samtidig med at patientordningen forlænges yderligere fire år. Ifølge den sydvestjyske medicinalproducent DanCann Pharma er det godt nyt for producenterne – og mest af alt for de mange patienter, som har glæde af produkterne.

DanCann Pharma og canadiske Tetra Bio-Pharma har underskrevet en aftale om eksklusiv distribution af produkter i Skandinavien og Tyskland5.5.2021 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

DanCann Pharma kan onsdag offentliggøre, at det ”Letter of Intent”, som virksomheden og Tetra underskrev i januar, nu har udmøntet sig i en konkret samarbejdsaftale, der giver den ansagerbaserede medicinalproducent eksklusiv ret til distribution af de cannabinoid-baserede lægemidler Reduvo ™ Adversa® og Qixleef ™ i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Tyskland.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum