Dancann Pharma

DanCann Pharma udgiver kvartalsrapport med fokus på øget kommercialisering

Del

Onsdag den 18. maj 2022 udsendte DanCann Pharma sin rapport for første kvartal 2022. Den ambitiøse bio-pharma producent kan både berette om positive testresultater fra produktionsfaciliteterne og at kommercialiseringen af selskabet skrider frem som planlagt.

Hos DanCann Pharma med hovedsæde i Ansager i Sydvestjylland har man på det seneste opgraderet med nøglepersoner både i organisationen og i bestyrelsen. Brancheprofiler er kommet til i bestyrelses-, økonomi-, drifts- og salgsfunktioner og understøtter virksomhedens målsætning om at levere på topprofessionelt niveau i alle sammenhænge.

I Biotech Pharm1 - selskabets produktionsfaciliteter - viser lovende tests og analyser, at det er muligt at producere biomateriale med et højt indhold af tetrahydrocannabinol (THC) - som er et af de aktive indholdsstoffer i cannabis - helt fri for forurenende elementer uden brug af bestråling, hvilket er ganske unikt. De flotte testresultater er en blåstempling af DanCann Pharmas investering i et højteknologisk produktionsmiljø.

- Vi ønsker at skabe et reelt og legalt medicinsk alternativ for alle de patienter, som ikke har fået den ønskede effekt af deres tidligere medicin. At levere et kvalificeret, standardiseret og rent produkt - udarbejdet efter fremstillingsstandarder, som er gældende ved fremstilling af konventionel medicin, udtaler Jeppe Krog Rasmussen, som er administrerende direktør hos DanCann Pharma.

I den kommercielle del af forretningen er datterselskabet CannGros, som DanCann Pharma købte i oktober 2021. Ambitionsniveauet er højt fra direktionens og bestyrelsens side, både i forhold til at fastholde CannGros’ stærke markedsposition og i forhold til fuldt ud at udnytte CannGros’ store udviklingspotentiale.

- Opkøbet af CannGros har betydet, at DanCann Pharma har kunnet tilføje den ønskede kommercielle enhed, og det skal vi i fællesskab udvikle og styrke, for CannGros har vist sig at være et rigtig stærkt opkøb og en vigtig tilføjelse til vores virksomhed. Opkøbet har gjort os i stand til at komme markant hurtigere ind på markedet ved at købe en allerede eksisterende platform og alt, hvad der hører til her, såsom knowhow, produkter, pipeline og et etableret kvalitetssystem, fortæller Jeppe Krog Rasmussen.

- DanCann Pharma er i denne periode i gang med en forandring fra at være et ambitiøst projekt til en vækstvirksomhed i drift. Vi har fået stærke nye kræfter ind i virksomheden, som helt sikkert vil kunne bidrage til at hæve niveauet yderligere, slutter DanCann Pharma-direktøren.

For yderligere information:
Jeppe Krog Rasmussen, administrerende direktør hos DanCann Pharma, tlf.: 2963 6920.

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Dancann Pharma

Dancann Pharma
Dancann Pharma
Rugvænget 5
6823 Ansager

+45 6916 0393https://www.dancann.com/

DanCann Pharma A/S er en dansk bio-pharma virksomhed, som blev etableret i 2018 og børsnoteret på Spotlight-børsen i 2020. Virksomhedens fokusområder er forskning, udvikling, produktion og salg af medicinsk cannabis og lægemidler med indhold af cannabinoider.

Virksomheden har en ambition om at levere et kvalificeret og standardiseret produkt - udarbejdet efter standarder, som er gældende ved fremstilling af konventionel medicin. DanCann Pharma gruppen ejer ligeledes datterselskabet CannGros, som er markedsledende i Danmark med import og distribution af produkterne Bedrocan®, Bedica® og Bediol® til samtlige landets apoteker.

Følg pressemeddelelser fra Dancann Pharma

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dancann Pharma

DanCann Pharma sætter nye branchestandarder efter imponerende testresultater: Et produkt fri for kontaminering uden brug af bestråling16.5.2022 11:00:19 CEST | Pressemeddelelse

Der er lige nu stor efterspørgsel efter cannabis-biomateriale, og specielt THC-potente råvarer er i meget høj kurs. Tetrahydrocannabinol (THC) er et af de aktive stoffer som udvindes fra cannabis, og hos DanCann Pharma er det lykkedes at udvinde bio-materiale med et meget højt indhold af THC. Nu viser flere tests, at produkterne også er helt fri for kontaminering. Uden brug af bestråling.

DanCann Pharma A/S underskriver hensigtserklæring med Aureum Pharma AB om eksklusive produktrettigheder på det svenske marked for SEK 37 millioner12.5.2022 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Danske DanCann Pharma A/S og svenske Aureum Pharma AB har lavet en hensigtserklæring med sigte på at indgå en bindende leverings- og distributionsaftale på det svenske marked for medicinsk cannabis. DanCann Pharma sælger og eksporterer produkterne, som er henholdsvis blomster og granulat, og Aureum Pharma ompakker, markedsfører og distribuerer produkterne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum