Dancann Pharma

DanCann Pharma henter markant brancheprofil til bestyrelsen

Del

Christian Carlsen er på generalforsamlingen onsdag den 28. april valgt ind i bestyrelsen hos DanCann Pharma A/S. Christian Carlsen har en baggrund som professionel rådgiver inden for life-science og pharma, han er forretningsleder og iværksætter, og han skal som bestyrelsesmedlem være med til at sætte yderligere skub i den ambitiøse biopharma-virksomheds aktiviteter.

Christian Carlsen er netop valgt ind i bestyrelsen hos DanCann Pharma
Christian Carlsen er netop valgt ind i bestyrelsen hos DanCann Pharma

På onsdagens generalforsamling i DanCann Pharma A/S blev selskabets årsrapport godkendt uden anmærkninger og der var genvalg til Carsten Trads, Per Wester, Magnus Dahlmann Østergaard og Jeppe Krog Rasmussen fra den siddende bestyrelse. Efterfølgende kunne bestyrelsesformand Carsten Trads byde velkommen til det nye bestyrelsesmedlem Christian Carlsen, som fremadrettet skal bidrage med sin brede erhvervserfaring og store viden om medicinalbranchen hos DanCann Pharma.


Christian Carlsen har tidligere haft virke hos virksomheder som Bavarian Nordic A/S, Labflex A/S og Novo Nordisk Engineering A/S (NNE). Christian Carlsen stod hos NNE i spidsen for et antal strategiske projekter og aktiviteter, blandt andet ledelse af et initiativ til etablering af en corporate venture-forretning samt etablering af en enhed med fokus på forretningsmodelinnovation, ventureinkubation og partnerskaber. Christian Carlsen er desuden bestyrelsesmedlem hos blandt andre Constructa Danmark A/S, Techvolver ApS, ProSave ApS og Høyrup & Clemmensen A/S.


En kendt og anerkendt branchepersonlighed

Det er denne baggrund samt Christian Carlsens erfaring med udvikling og modning af virksomheder, hans store viden om teknologier på medicinalområdet og hans særlige interesse for medicinsk cannabis, som nu skal komme DanCann Pharma til gode. Jeppe Krog Rasmussen, som er grundlægger, bestyrelsesmedlem og CEO i DanCann Pharma, lægger da heller ikke skjul på, at han er meget tilfreds med, at Christian Carlsen har sagt ja til at stille sit engagement til rådighed for virksomheden:


- Jeg har kendt Christian i nogen tid på grund af vores fælles engagement i den medicinske cannabisindustri og har længe gået med ideen om at introducere Christian til DanCann Pharmas bestyrelse. Imidlertid har interessekonflikter i forbindelse med Christians tidligere arbejde og virke gjort det vanskeligt at føre planen ud i livet, men det er nu lykkedes os at få Christian med på holdet hos DanCann Pharma – og det er en kæmpe gevinst for os som virksomhed. Christian er – for mig at se – et af ​​de mest indsigtsfulde mennesker i branchen og har været en del af det danske pilotprogram med medicinsk cannabis siden starten, pointerer Jeppe Krog Rasmussen og uddyber:


- Christian har stået i spidsen for forretningsenheden hos NNE i forbindelse med teknisk, kommerciel og investeringsmæssig rådgivning af den medicinske cannabisindustri og har således fungeret som en støtte for store dele af branchen på vegne af NNE som en del af en lang række projekter i ind og udland. Når det handler om knowhow inden for vores felt, har jeg svært ved at se, at vi kan tilknytte en mere kompetent ressource end Christian, udtaler han.


Et spændende projekt med stort udviklingspotentiale

- Jeg har på sidelinjen og med stor interesses fulgt DanCann Pharma A/S og teamet fra den spæde start i 2018, hvor Jeppe første gang præsenterede mig for de ambitiøse planer for selskabet. Selskabet er i dag på et stadie, hvor det handler om at vise markedet, at selskabet på sigt kan udvikle sig til at blive en markant aktør på det danske og på internationale markeder. Dette er en spændende udfordring, hvor jeg kan tilføre erfaring fra skalering af life-science virksomhed og bidrage med konkret indsigt og erfaring fra den medicinske cannabisbranche, udtaler Christian Carlsen. 

DanCann Pharmas bestyrelsesformand Carsten Trads ser det som en klar styrkelse af organisationen, at det er lykkedes at tilknytte Christian Carlsen:


- Jeg er utrolig glad for at byde Christian Carlsen velkommen som nyt medlem af bestyrelsen for DanCann Pharma A/S. Det er vores mål og strategi at blive en stærk aktør på markedet for medicinsk og farmaceutisk cannabis. I den proces tilbyder Christian et omfattende sæt færdigheder og kompetencer. Jeg er overbevist om, at Christian med sit omdømme, sin personlighed og sine kompetencer bliver et aktiv for bestyrelsen og for ledelsen hos DanCann Pharma A/S, udtaler bestyrelsesformanden.


DanCann Pharma A/S blev børsnoteret sidste år og ønsker at skabe et reelt og legalt medicinsk alternativ for alle de patienter, som ikke har fået den ønskede effekt af deres tidligere medicin. Med en ambition om at kunne levere et kvalificeret, standardiseret og rent produkt - udarbejdet efter standarder, som er gældende ved fremstilling af konventionel medicin. DanCann Pharma arbejder med både godkendte og ikke-godkendte lægemidler - såvel som både receptpligtige og receptfrie lægemidler. Og altid med hensynet til patienterne som et vigtigt pejlemærke.

For yderligere information:
Jeppe Krog Rasmussen, adm. direktør hos DanCann Pharma A/S, tlf. +45 2963 6920
Christian Carlsen, bestyrelsesmedlem hos DanCann Pharma A/S, tlf. +45 2536 7290

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Christian Carlsen er netop valgt ind i bestyrelsen hos DanCann Pharma
Christian Carlsen er netop valgt ind i bestyrelsen hos DanCann Pharma
Download
Christian Carlsen er trukket i "arbejdstøjet"
Christian Carlsen er trukket i "arbejdstøjet"
Download

Information om Dancann Pharma

Dancann Pharma
Dancann Pharma
Rugvænget 5
6823 Ansager

+45 6916 0393https://www.dancann.com/

DanCann Pharma A/S blev grundlagt i 2018 og er en dansk biofarmaceutisk virksomhed drevet af cannabinoider. Virksomheden fokuserer på at opdage, udvikle, fremstille og kommercialisere nye produkter inden for behandling med cannabinoider i en bred vifte af sygdomsområder.

Følg pressemeddelelser fra Dancann Pharma

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dancann Pharma

DanCann Pharma forhøjer aktiekapitalen markant med fokus på større produktionskapacitet og eksport til det tyske marked27.7.2021 10:12:38 CEST | Pressemeddelelse

På en ekstraordinær generalforsamling den 23. juli 2021 fik bestyrelsen for DanCann Pharma A/S bemyndigelse til at udstede i alt 1.702.339 nye aktier i selskabet til kurs DKK 3,745, hvilket svarer til lukkekursen d. 22. juli før den ekstraordinære generalforsamling fandt sted. Kapitalforhøjelsen tilfører selskabet ca. DKK 6,375 mio., som skal bruges på at øge produktionskapaciteten med henblik eksport til det tyske marked.

DanCann Pharma: En permanent ordning vil være godt nyt for patienterne20.5.2021 13:05:04 CEST | Pressemeddelelse

Folketingets sundhedsudvalg har haft forsøgsordningen med medicinsk cannabis til behandling og foreløbige udmeldinger går på, at man er positivt indstillet over for at gøre ordningen permanent for producenterne, samtidig med at patientordningen forlænges yderligere fire år. Ifølge den sydvestjyske medicinalproducent DanCann Pharma er det godt nyt for producenterne – og mest af alt for de mange patienter, som har glæde af produkterne.

DanCann Pharma og canadiske Tetra Bio-Pharma har underskrevet en aftale om eksklusiv distribution af produkter i Skandinavien og Tyskland5.5.2021 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

DanCann Pharma kan onsdag offentliggøre, at det ”Letter of Intent”, som virksomheden og Tetra underskrev i januar, nu har udmøntet sig i en konkret samarbejdsaftale, der giver den ansagerbaserede medicinalproducent eksklusiv ret til distribution af de cannabinoid-baserede lægemidler Reduvo ™ Adversa® og Qixleef ™ i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Tyskland.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum