Dancann Pharma

DanCann Pharma A/S indstiller Tue Østergaard til bestyrelsen på selskabets ordinære generalforsamling i slutningen af april

Del

Den ambitiøse Pharma virksomhed kan se frem til at styrke bestyrelsens kompetencer yderligere med tilknytningen af en stor profil fra det danske og skandinaviske investor-miljø. Tue Østergaard, som er administrerende direktør i HC Andersen Capital, er på valg til bestyrelsen ved DanCann Pharmas generalforsamling den 27. april.

DanCann Pharma har indstillet Tue Østergaard, adm. direktør i HC Andersen Capital, til selskabets bestyrelse ved den kommende generalforsamling.
DanCann Pharma har indstillet Tue Østergaard, adm. direktør i HC Andersen Capital, til selskabets bestyrelse ved den kommende generalforsamling.

Det er en særdeles erfaren erhvervsprofil, som har sagt ja til at deltage i bestyrelsesarbejdet i DanCann Pharma. Efter en årrække som investeringschef og managing partner for den danske afdeling af ABG Sundal Collier valgte Tue Østergaard i 2020 at forlade den norske investeringsbank, som han havde været med til at etablere i det danske marked.

Entreprenør-genet trak for meget i ham, og han har i løbet af ganske kort tid engageret sig som investor, stifter, rådgiver, mentor og bestyrelsesmedlem i en række virksomheder med nye, innovative teknologier og forretningsmodeller. Derudover har han stiftet sit eget succesfulde selskab HC Andersen Capital med en vision om at skabe synlighed for virksomheder på aktiemarkedet gennem forbedrede digitale investor relations-værktøjer og skabe synlighed på aktiemarkedet for aktier under det danske C25-indeks.

- Det er min ambition at være mentor for unge professionelle og at engagere mig i brancher, jeg ikke kender i forvejen. Jeg har en stor passion for danske små og mellemstore virksomheder og vil bruge min energi, kreativitet og nysgerrighed til at være en del af de virksomheder, hvor jeg kan påvirke forretningsudviklingen. DanCann Pharma er et perfekt match, og jeg ser frem til at være en del af den ambitiøse virksomheds spændende og fremgangsrige rejse.

Det er ikke en pludselig indskydelse, som har banet vejen for Tue Østergaards indstilling til DanCann Pharmas bestyrelse. Han har gennem længere tid haft en konstruktiv dialog med DanCann Pharmas administrerende direktør Jeppe Krog Rasmussen vedrørende et kommende samarbejde. Og det ser nu ud til at blive virkelighed.

- Jeg har personligt indstillet Tue til bestyrelsen på baggrund af et godt forhold, hvor Tue har tiltrukket og inspireret mig, og jeg er helt sikker på, at Tue vil være en stor bidragyder til den professionaliserede bestyrelse, samt en fantastisk samarbejdspartner og mentor for mig i forhold til investor relations og det overordnede strategiarbejde. Jeg har samtidig valgt ikke at genopstille til bestyrelsen ved den kommende generalforsamling, og vil fremover arbejde i en konstellation med 100% dedikation til jobbet som administrerende direktør i DanCann Pharma, fortæller Jeppe Krog Rasmussen.

Carsten Trads, som er bestyrelsesformand i DanCann Pharma, er særdeles tilfreds med tilknytningen af Tue Østergaard til virksomhedens bestyrelse.

- Vi er meget glade for, at Tue har sagt ja til at blive indstillet til vores bestyrelse. Med sine mange års erfaring på direktionsniveau og med ledelses- og bestyrelsesroller i virksomheder som HC Andersen Capital, GreenMobility A/S, ABG Sundal Collier og Nordea har han den nødvendige ekspertise til at bidrage til den videre udvikling af DanCann Pharmas forretning. Tues tilknytning kommer på det mest passende tidspunkt for DanCann Pharma, da vi i forhold til at realisere vores kommercialiseringsstrategi er klar til at gå ind i næste fase, hvor vi vil drage fordel af Tues mange års erfaring og unikke indsigt fra de finansielle markeder.

- Jeppe og jeg har haft en konstruktiv dialog gennem længere tid gående på, hvordan vi bedst kan styrke DanCann Pharma i fremtiden. Vi er blevet enige om – på Jeppes initiativ – at Jeppe fremadrettet skal have fuldt fokus på at være administrerende direktør. Efter at have været en væsentlig bidragyder hos DanCann Pharma gennem hele virksomhedens tilværelse som stifter, hovedaktionær og bestyrelsesmedlem, vil Jeppe nu dedikere sin tid til at stå i spidsen for virksomheden som administrerende direktør (og hovedaktionær) i tæt samarbejde med bestyrelsen, slutter Carsten Trads.

For yderligere information:
Jeppe Krog Rasmussen, administrerende direktør hos DanCann Pharma, tlf.: 2963 6920

Kontakter

Billeder

DanCann Pharma har indstillet Tue Østergaard, adm. direktør i HC Andersen Capital, til selskabets bestyrelse ved den kommende generalforsamling.
DanCann Pharma har indstillet Tue Østergaard, adm. direktør i HC Andersen Capital, til selskabets bestyrelse ved den kommende generalforsamling.
Download

Information om Dancann Pharma

Dancann Pharma
Dancann Pharma
Rugvænget 5
6823 Ansager

+45 6916 0393https://www.dancann.com/

DanCann Pharma A/S er en dansk bio-pharma virksomhed, som blev etableret i 2018 og børsnoteret på Spotlight-børsen i 2020. Virksomhedens fokusområder er forskning, udvikling, produktion og salg af medicinsk cannabis og lægemidler med indhold af cannabinoider.

Virksomheden har en ambition om at levere et kvalificeret og standardiseret produkt - udarbejdet efter standarder, som er gældende ved fremstilling af konventionel medicin. DanCann Pharma gruppen ejer ligeledes datterselskabet CannGros, som er markedsledende i Danmark med import og distribution af produkterne Bedrocan®, Bedica® og Bediol® til samtlige landets apoteker.

Følg pressemeddelelser fra Dancann Pharma

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dancann Pharma

DanCann Pharma sætter nye branchestandarder efter imponerende testresultater: Et produkt fri for kontaminering uden brug af bestråling16.5.2022 11:00:19 CEST | Pressemeddelelse

Der er lige nu stor efterspørgsel efter cannabis-biomateriale, og specielt THC-potente råvarer er i meget høj kurs. Tetrahydrocannabinol (THC) er et af de aktive stoffer som udvindes fra cannabis, og hos DanCann Pharma er det lykkedes at udvinde bio-materiale med et meget højt indhold af THC. Nu viser flere tests, at produkterne også er helt fri for kontaminering. Uden brug af bestråling.

DanCann Pharma A/S underskriver hensigtserklæring med Aureum Pharma AB om eksklusive produktrettigheder på det svenske marked for SEK 37 millioner12.5.2022 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Danske DanCann Pharma A/S og svenske Aureum Pharma AB har lavet en hensigtserklæring med sigte på at indgå en bindende leverings- og distributionsaftale på det svenske marked for medicinsk cannabis. DanCann Pharma sælger og eksporterer produkterne, som er henholdsvis blomster og granulat, og Aureum Pharma ompakker, markedsfører og distribuerer produkterne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum