Dancann Pharma

DanCann Pharma A/S har valgt Alexander Schoeneck og Jeppe Krog Rasmussen som nye bestyrelsesmedlemmer

Del

DanCann Pharma A/S har den 20. september afholdt ekstraordinær generalforsamling med det formål at bemyndige DanCann Pharma A/S til at gennemføre den foreslåede fortegningsemission. Denne bemyndigelse blev givet på generalforsamlingen, hvor det endvidere blev det besluttet at udpege Jeppe Krog Rasmussen og Alexander Schoeneck til DanCann Pharmas bestyrelse.

Ved den ekstraordinære generalforsamling trådte de hidtidige bestyrelsesmedlemmer Magnus Østergaard Dahlmann og Per Wester ud af bestyrelsen, hvori Jeppe Krog Rasmussen og Alexander Schoeneck er indtrådt.

- Helt fra starten i 2018 har det været en stor fornøjelse for mig at følge DanCanns opstart - og i bestyrelsen at være med til at bygge broen til det, der i dag er DanCann Pharma A/S. Af helbredsmæssige årsager har jeg tidligere tilkendegivet, at jeg gerne vil trække mig fra bestyrelsesarbejdet ved en passende lejlighed. Nu har muligheden budt sig, og jeg er derfor trådt ud af bestyrelsen. Jeg er overbevist om, at valget af ​​Alexander Schoeneck og Jeppe Krog Rasmussen til bestyrelsen bliver en stor gevinst for DanCann Pharma, udtaler Magnus Østergaard Dahlmann.

Magnus Østergaard Dahlmanns nu tidligere bestyrelseskollega Per Wester er også fuld af lovord over for den udvikling, DanCann Pharma har gennemgået:

- Vi har været på en helt fantastisk tur sammen, og jeg vil gerne takke jer alle for at have tilladt mig at være en del af denne rejse. Jeppe, du er en stor entreprenør, og i de år, hvor jeg har haft fornøjelsen af ​​at arbejde sammen med dig, har du udviklet dig imponerende hurtigt både fagligt og personligt. Jeg ønsker DanCann Pharma, virksomhedens medarbejdere og aktionærer alt det bedste i fremtiden – og jeg vil følge virksomheden tæt, udtaler han.

Bestyrelsesformand Carsten Trads har i bestyrelsesregi taget afsked med to personligheder, som både har gjort indtryk og sat aftryk på DanCann Pharma.

- Det har været et privilegium at have Magnus og Per med på vores vækstrejse. Det er svært at tro, hvor meget vi har opnået på bare 3-4 år sammen, og jeres bidrag har været enormt. Jeg håber, at I fortsat vil være de fantastiske ambassadører for DanCann Pharma, som I er, både lokalt, nationalt og internationalt. I har sat et fagligt præg på vores organisation, både i bestyrelsen og som mentorer for ledelsen, og I har været vigtige byggesten i etableringen af ​​vores solide fundament. Tak for indsatsen, udtaler Carsten Trads og fortsætter:

- Samtidig er jeg meget glad for at kunne byde vores to nye bestyrelsesmedlemmer velkommen. Jeppe Krog Rasmussen har tidligere været medlem af bestyrelsen, hvorimod Alexander Schoeneck er ny i denne sammenhæng. Begge bringer en masse relevant erfaring til bestyrelsen gennem deres baggrund inden for finansiering og investeringer og ydermere deres indgående kendskab til DanCann Pharma og vores historie. Vi ser frem til det kommende samarbejde, siger bestyrelsesformanden.

Magnus Østergaard Dahlmann og Per Wester forlader DanCann Pharma som ”good leavers” og beholder derfor deres nuværende (25.000) warrants.

Om Jeppe Krog Rasmussen
Født i 1995. Grundlægger og administrerende direktør i DanCann Pharma A/S siden stiftelsen tilbage i marts 2018. Jeppe Krog Rasmussen er ansvarlig for den strategiske retning og operationelle eksekvering af alle processer, der er relevante for DanCann Pharma. Han var medlem af selskabets bestyrelse i årene 2020-2022. Jeppe Krog Rasmussen er serieiværksætter med stor erfaring fra at starte og bygge virksomheder samt arbejde og investere i komplekse brancher. Udover DanCann Pharma driver Jeppe Krog Rasmussen sit investeringsselskab, XIGNOTUS CAPITAL ApS, hvorfra han administrerer sin investeringsportefølje.

Om Alexander Schoeneck
Født i 1983. Professionel investor siden 2016. Alexander Schoeneck er bestyrelsesformand i JEQ Capital, en fond med fokus på små virksomheder i en tidlig fase. Alexander er desuden bestyrelsesmedlem i Corpura Fondkommission, EllWee AB (noteret på Nasdaq First North), JEQ Capital Holding, Corpura Holding, Campingstugan Invest, Black Lion Media Group AB, Glassaparken AB og JJV Invest AB. Alexander har været en del af DanCann Pharmas rejse fra begyndelsen og har fungeret som rådgiver for stifter og administrerende direktør Jeppe Krog Rasmussen. Alexander har stor erfaring med finansielle markeder, corporate finance og investor relations.

For yderligere information:
Jeppe Krog Rasmussen, administrerende direktør hos DanCann Pharma, tlf.: 2963 6920. 

Kontakter

Billeder

Information om Dancann Pharma

Dancann Pharma
Dancann Pharma
Rugvænget 5
6823 Ansager

+45 6916 0393https://www.dancann.com/

DanCann Pharma A/S er en dansk bio-pharma virksomhed, som blev etableret i 2018 og børsnoteret på Spotlight-børsen i 2020. Virksomhedens fokusområder er forskning, udvikling, produktion og salg af medicinsk cannabis og lægemidler med indhold af cannabinoider. 

Virksomheden har en ambition om at levere et kvalificeret og standardiseret produkt - udarbejdet efter standarder, som er gældende ved fremstilling af konventionel medicin. DanCann Pharma gruppen ejer ligeledes datterselskabet CannGros, som er markedsledende i Danmark med import og distribution af produkterne Bedrocan®, Bedica® og Bediol® til samtlige landets apoteker. 

Følg pressemeddelelser fra Dancann Pharma

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dancann Pharma

DanCann Pharma: En stærk og voksende organisation skal indfri de store kommercielle ambitioner10.11.2022 12:00:00 CET | Pressemeddelelse

Lige nu gennemfører DanCann Pharma A/S en fortegningsemission med henblik på at tilføre yderligere kapital til virksomheden. Emissionen, som løber indtil fredag den 11. november kl. 17, er på forhånd 77% garanteret og skal - hvis fuldt tegnet - tilføre 28,5 millioner kr. til virksomhedens forretningsområder. Såfremt transaktionen tegnes fuldt, vil dette være tilstrækkeligt indtil DanCann Pharma rammer break-even. Det forventer virksomheden vil ske i løbet af 2024.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum