Asento Media ApS

Coronapademien satte en stopper for danskernes brylluper

Del

Da COVID-19 først satte sine spor i Danmark, var der ingen, der havde en anelse om, hvordan og hvor meget det ville påvirke. Det var, og er, en tid, der vendte op på manges liv. Det var både privat såvel som arbejdsmæssigt - og alle verden over var påvirket i mere eller mindre grad. Men der var nogle brancher, der var hårdere påvirket end andre og hvor forretningen helt gik i stå for en tid.

Bryllupper udsat år efter år 

Da danskernes bryllupper første år blev udsat, var der ingen, der havde forudset, at tingene ville blive rykket en 2. og 3. gang, inden det igen blev muligt at samle sig med venner og familie uden at være præget af restriktioner. Selvom det var en stressende tid for parrene, så var det en hårdere tid for brancherne, der igen og igen måtte sætte deres forretning på standby og vente på grønt lys fra regeringen, før de kunne holde arrangementer igen.

Flere års op og nedture

Coronatiden var en rutsjebane for alt, der havde med brylluper at gøre. Bryllupsvenuer blev booket op for at blive aflyst og rykket til senere på året, og lige som man troede det gik godt, så slog pandemien til og man måtte rykke bryllupsarrangementerne yderligere. Der blev altså ikke sendt mange bryllupsinvitationer disse år, da danskerne konstant var i venteposition for grønt lys fra regeringen. 

Digitale bryllupper blev et hit for flere

Da flere blev stoppet fra det klassiske drømmebryllup, måtte der tænkes ud af boksen. Derfor blev flere og flere par kreative, så de kunne blive gift og blot nøjes med at rykke den store fest til senere. Derfor så man en stigning i digitale bryllupper, da det ikke kom i karambolage med restriktionerne, der blandt andet var i kirker eller i forhold til forsamlings forbuddene. 

Flere gik også på rådhuset for at blive viet, for senere at kunne fejre med venner og familie. Det var altså en tid, som havde stor betydning for bryllupsbranchen og alt der hører under. Det var ikke blot bryllupsstederne, der var ramt. Det var også forretningerne, der solgte bryllupskjoler, dem der sørger for invitationerne, underholdningsdelen til bryllup som f.eks. de velkendte selfie cams og meget andet. Heldigvis ser det ud til, at danskerne går lysere tider i møde og derfor kan forvente en sommer med masser af brylluper, som skal veje op for de sidste par års manglende fester.

Billeder

Information om Asento Media ApS

Asento Media ApS
Asento Media ApS
Njalsgade 21G
2300 København S

+45 28 30 76 92https://asentomedia.dk/

Vi er et medie bureau med kontor i Kolding og København. Siden vores stiftelse i 2015 har vi brugt hver eneste dag på hjælpe virksomheder med at opnå resultater med digital marketing. Vi arbejder med mange grene af digital marketing, og har bl.a. specialister indenfor SEO, Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads og Email Marketing.

Vores kunder er alt fra små start-ups til store koncerner og offentlige institutioner. Fælles for dem alle er dog, at de er ambitiøse og vil vinde.

Følg pressemeddelelser fra Asento Media ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Asento Media ApS

4 ways Covid-19 has had an influence on Interior Design trends21.6.2022 15:34:57 CEST | Press release

Whether we like it or not, the pandemic has had a major effect on our lives. Actually not just our lives but also on general trends all over the world. One of the industries that, due Covid-19, has experienced a huge change in trends is interior design. Due to the pandemic we have had to make changes to our homes, because suddenly it was not just our homes. It also had to be our workplace, classroom for our children, our gym and a place where we could relax later after a full day with everyone at home.

Kender du dit ansvar som bilejer i Danmark?15.6.2022 14:52:06 CEST | Pressemeddelelse

Som bilejere i Danmark er det dit eget ansvar at kende love og regler, når det kommer til håndtering af din bil. Det gælder, hvad end det er på vejen, ifm. kørsel af trailer eller når det kommer til f.eks. skrotning af din bil. Det er op til dig at have undersøgt, om alt er registreret, som det skal. Det er f.eks. også dit ansvar at sikre, at du kører i en forsvarlig bil, der har gennemgået de ting, den skal for at kunne godkendes.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum