Campen Auktioner A/S

Campen Auktioner sælger overskud fra hele 32.000 spejdere

Del

Auktionshuset Campen Auktioner A/S med hovedsæde i Randers er gået sammen med ildsjælene bag Nordens største spejderlejr ”Spejdernes Lejr 2022” om at sælge al deres overskudsmateriel og dermed i fællesskab yde et grønt bidrag i kampen for at reducere klimaaftrykket.

Campen Auktioner afholder i den gode sags tjeneste lige nu tre netauktioner på deres website www.campenauktioner.dk. Auktionerne indeholder forskelligartede, fine overskudseffekter fra Spejdernes Lejr 2022:

  1. Værktøjsauktion (7946) https://campenauktioner.hibid.com/catalog/393484/7946-net--v-rkt-j-fra-spejdernes-lejr-2022--roskilde-/ 
  2. Samleauktion (7947) https://campenauktioner.hibid.com/catalog/393489/7947-net--samleauktion-fra-spejdernes-lejr-2022--roskilde-/ 
  3. Træ og patruljekasser (7948) https://campenauktioner.hibid.com/catalog/393486/7948-net--tr--and-patruljekasser-spejdernes-lejr-22--roskilde-/  

Auktionerne er i fuld gang og løber frem til den 18. september 2022.

Den fælles tanke bag samarbejdet er at få så mange effekter som muligt til at skifte hænder og dermed give en hjælpende hånd til spejderne og deltage i bestræbelserne på at mindske overproduktion og slå et slag for genbrug.

Genbrug er hensyntagen til miljøet; genbrug er i høj grad også kærlighed til mennesker og natur samt et dybtfølt ønske om at kunne give en grøn og bærekraftig planet videre til kommende generationer.

Disse tanker blev på fin og eftertænksom vis omsat på Spejdernes Lejr 2022 med temaet:

”Fælles om fremtiden”. Fokuspunktet er grundlæggende, at spejderne i forening ønsker at tage ansvar for vores klode, menneskerne på den og vores fælles fremtid.

Mathias Larsen, stab & sekretariatschef for Lejrplads og Infrastruktur oplyser: ”Vi frivillige bakker til fulde op om den grønne tankegang og de lysegrønne initiativer, så auktionerne går klædeligt hånd-i-hånd med vores ideologiske tankegang. Vi håber, at auktionerne må indbringe midler, så vi kan sikre, at de godt 32.000 deltagende børn og unge i Spejdernes Lejr også fremadrettet kan få gode oplevelser, opleve fællesskab og opnå livslæring.”

Tiltaget mellem Spejdernes Lejr 2022 og Campen Auktioner er et skridt på vejen om at være ”Fælles om fremtiden.”

Adm. direktør Ané Gyldholm fra Campen Auktioner A/S fortæller: ”Som en virksomhed med cirkulær økonomi i fokus er det centralt for os at sikre genanvendelse af allerede producerede varer via vores auktioner på www.campenauktioner.dk. Vi er stolte af, at vi som et af de førende auktionshuse i Danmark, hver dag, bidrager til at minimere klimabelastningen.”

Ved at afgive bud på spejdernes overskudsmateriel støtter du spejderne i Danmark og bakker samtidig op om den vigtige, grønne samfundsmæssige opgave.

Læs mere på www.campenauktioner.dk under hver auktion.

Kontakter

Billeder

Links

Information om Campen Auktioner A/S

Campen Auktioner A/S
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

+45 22 71 55 55http://campenauktioner.dk

Campen Auktioner er et auktionshus, som sælger alt fra køretøjer, tøj og brugskunst til overskudslager og meget andet. Alt dette foregår via deres online og fysiske auktioner i deres auktionshuse, og du kan som privat og eller som virksomhed både sælge og købe på auktionerne. Der er mange fordele at hente, uanset om du kommer for at købe noget til eget hjem eller virksomhed, eller du kommer for at tjene penge på det, som du har stående. 

Følg pressemeddelelser fra Campen Auktioner A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Campen Auktioner A/S

Campen Auktioner er igen klar med en fysisk auktion: Designmøbler er i højsædet29.11.2022 17:04:59 CET | Pressemeddelelse

Når Danmarks mest alsidige auktionshus - Torsdag den 8. december kl. 17.00 - igen afholder fysisk auktion i Randers vil byderskaren, online og fysisk, givetvis være kendetegnet af kvalitetsbevidste købere med sans for gode investeringer og stor passion for klassiske designmøbler. December måneds fysiske auktion med utallige effekter fra konkurser og Fogedretten afslutter den imponerende række af spændende auktioner med personligt fremmøde, som Campen Auktioner på kyndig og succesfuld vis har afviklet i år 2022.

40 Veterantraktorer fra Nordjylland hitter i Nordeuropa23.11.2022 10:49:00 CET | Pressemeddelelse

Campen Auktioner er igen højaktuelle med en helt enestående samling af køretøjer – herunder hele 20 stk. af mærket Porsche. En dedikeret samler har gennem det meste af sit voksenliv med stor passion samlet på veterantraktorer. Nu skal de sælges på auktion, da samleren fra Nordjylland er kommet på plejehjem. Netauktionen har - foruden i Danmark - påberåbt sig stor international bevågenhed. Især Porsche-traktorerne er noget af et trækplaster på europæiske plan.

Campen Auktioner rydder Sophienberg Slot i Rungsted15.11.2022 14:59:24 CET | Pressemeddelelse

Alsidigheden i auktionerne, som Campen Auktioner har på sin hjemmeside www.campenauktioner.dk, er enorm. Danmarks mest alsidige auktionshus har eksempelvis lige forestået oprydning på Sophienberg Slot. Det har resulteret i tre spændende netauktioner med skønne designlamper, konferencemøbler, smukke malerier, luksussenge, storkøkkener og meget mere. Auktionerne er skudt i gang og løber indtil torsdag den 24. november 2022.

BSA-faldskærmscykel fra 2. verdenskrig er ”faldet ned” i Randers NV9.11.2022 16:42:23 CET | Pressemeddelelse

Når Campen Auktioner A/S i Randers lørdag den 19. november kl. 13.00 afholder efterårets helt særlige specialkøretøjsauktion (8000) bliver det bl.a. med historisk deltagelse af et unikt køretøj fra 2. verdenskrig: Katalognr. 122 er en faldskærmscykel, som blev udviklet til, at britiske faldskærmssoldater kunne medbringe eget køretøj, når de hoppede ud af flyet og hurtigt skulle transportere sig selv væk.

Formel 1, Mustang og en Austin Cooper med motorcykel-motor sælges på auktion i Randers3.11.2022 15:27:50 CET | Pressemeddelelse

Auktionshuset Campen Auktioner A/S med hovedsæde i Randers kører på fulde omdrejninger. Lørdag den 19. november kl. 13.00 afvikler Danmarks mest alsidige auktionshus en kæmpestor fysisk auktion over specialkøretøjer. Under hammeren kommer knap 100 helt unikke køretøjer - fx en Formel 1 replika Show Car og en Ford Mustang. Den mest spektakulære bil på auktionen er dog en specialbygget Austin Cooper Mini 850 fra 1966. Den er noget af en sjældenhed – nok den eneste af sin art i verden.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum