Campen Auktioner A/S

Campen Auktioner har et hav af akvarier og akvarieudstyr på auktion

Del

Nordic Reef i Viby J har gennem mange år specialiseret sig inden for import og eksport af tropiske saltvandsfisk og koraller. Kunderne har været alt fra grossisten til private og store turistakvarier i hele verden. I forbindelse med en omstrukturering hos Nordic Reef har Campen Auktioner fået lov til at afholde fem kæmpestore flytteauktioner med akvarier og talrigt akvarieudstyr.

De fem netauktioner har forskelligt indhold og indbefatter både effekter til det professionelle segment og til hobbyformål.

Netauktion 8240, del 1

Del 1 indeholder utallige filtre og næsten nye UV-enheder af den store slags. Kataloget indbefatter også to store ozon-anlæg fra Aqua Care samt ubrugte opdrætsakvarier, kraftige luftpumper samt mange katalognr. med div. indvendige cirkulationspumper. Herudover byder del 1 generelt på et bredt udvalg af effekter til brug i akvarier.

Netauktion 8241, del 2

På del 2 findes masser af ubrugte filter-enheder fra Aqua Gadget bestående af skummer og reactor i tre forskellige størrelser. Auktionen byder også på mange forskellige lyskilder fra Skkye Light bl.a. 4, 9 og 20 watt. LED-hydrofill-anlæg, som bruges til at holde vandspejlet i en konstant højde. Derforuden kan der bydes på Mignon hængefilter 1000 L, Reef-racks, Redstarfish-pumper med egen styreenhed og mange andre effekter til fersk- og saltvandsakvarier.

Netauktion 8242, del 3

Indholdet i del 3 er et kæmpe udvalg af kunstige koraller og sten, masser af forskellige vandplejemidler og behandlingsprodukter, alge-magneter til glas op til 22 mm, doseringsanlæg, transportkasser, utallige filterenheder i forskellige størrelser og mængder. Så er du på jagt efter udsmykning eller opjustering af din vandkvalitet, er dette lige auktionen for dig. Du finder produkter til både fersk- og saltvand i forskellige katalogstørrelser.

Netauktion 8243, del 4

I del 4 kan du udforske en af perlerne: et komplet 600 L saltvandakvarie. Dertil er der på denne auktion masser af akvariereoler med akvarier i forskellige størrelser. De fleste af reolerne er samlet med porsa. Alle akvarierne har hul i bund eller side, og der er på reolerne monteret LED-lysskinner. På auktion er også et hav af usamlede akvarieborde i adskillige størrelser og modeller samt mange kasser med akvarietilbehør og div. større filterenheder. Som prikket over i’et sælges et komplet filteranlæg med tilhørende UV. i den helt store klasse.

Netauktion 8277, del 5

Denne auktion byder på en rigtig fin lille 3-hjulet truck med lavt timetal, masser af ass. pallereoler, et sikkerhedshus til ilt og gasflasker samt div. oprydningseffekter m.m.

Ané Gyldholm, adm. direktør hos Campen Auktioner, fortæller: ”Der er oceaner af akvarier og udstyr – det er fem yderst interessante netauktioner for såvel butiksindehaveren som saltvands- som ferskvandsfolket.”

Alle fem netauktioner slutter søndag den 18. december.

Se alle akvarier og akvarieudstyr på www.campenauktioner.dk under netauktion 8240, 8241, 8242, 8243 og 8277.

 

Kontakter

Billeder

Links

Information om Campen Auktioner A/S

Campen Auktioner A/S
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

+45 22 71 55 55http://campenauktioner.dk

Campen Auktioner er et auktionshus, som sælger alt fra køretøjer, tøj og brugskunst til overskudslager og meget andet. Alt dette foregår via deres online og fysiske auktioner i deres auktionshuse, og du kan som privat og eller som virksomhed både sælge og købe på auktionerne. Der er mange fordele at hente, uanset om du kommer for at købe noget til eget hjem eller virksomhed, eller du kommer for at tjene penge på det, som du har stående. 

Følg pressemeddelelser fra Campen Auktioner A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Campen Auktioner A/S

Campen Auktioner er igen klar med en fysisk auktion: Designmøbler er i højsædet29.11.2022 17:04:59 CET | Pressemeddelelse

Når Danmarks mest alsidige auktionshus - Torsdag den 8. december kl. 17.00 - igen afholder fysisk auktion i Randers vil byderskaren, online og fysisk, givetvis være kendetegnet af kvalitetsbevidste købere med sans for gode investeringer og stor passion for klassiske designmøbler. December måneds fysiske auktion med utallige effekter fra konkurser og Fogedretten afslutter den imponerende række af spændende auktioner med personligt fremmøde, som Campen Auktioner på kyndig og succesfuld vis har afviklet i år 2022.

40 Veterantraktorer fra Nordjylland hitter i Nordeuropa23.11.2022 10:49:00 CET | Pressemeddelelse

Campen Auktioner er igen højaktuelle med en helt enestående samling af køretøjer – herunder hele 20 stk. af mærket Porsche. En dedikeret samler har gennem det meste af sit voksenliv med stor passion samlet på veterantraktorer. Nu skal de sælges på auktion, da samleren fra Nordjylland er kommet på plejehjem. Netauktionen har - foruden i Danmark - påberåbt sig stor international bevågenhed. Især Porsche-traktorerne er noget af et trækplaster på europæiske plan.

Campen Auktioner rydder Sophienberg Slot i Rungsted15.11.2022 14:59:24 CET | Pressemeddelelse

Alsidigheden i auktionerne, som Campen Auktioner har på sin hjemmeside www.campenauktioner.dk, er enorm. Danmarks mest alsidige auktionshus har eksempelvis lige forestået oprydning på Sophienberg Slot. Det har resulteret i tre spændende netauktioner med skønne designlamper, konferencemøbler, smukke malerier, luksussenge, storkøkkener og meget mere. Auktionerne er skudt i gang og løber indtil torsdag den 24. november 2022.

BSA-faldskærmscykel fra 2. verdenskrig er ”faldet ned” i Randers NV9.11.2022 16:42:23 CET | Pressemeddelelse

Når Campen Auktioner A/S i Randers lørdag den 19. november kl. 13.00 afholder efterårets helt særlige specialkøretøjsauktion (8000) bliver det bl.a. med historisk deltagelse af et unikt køretøj fra 2. verdenskrig: Katalognr. 122 er en faldskærmscykel, som blev udviklet til, at britiske faldskærmssoldater kunne medbringe eget køretøj, når de hoppede ud af flyet og hurtigt skulle transportere sig selv væk.

Formel 1, Mustang og en Austin Cooper med motorcykel-motor sælges på auktion i Randers3.11.2022 15:27:50 CET | Pressemeddelelse

Auktionshuset Campen Auktioner A/S med hovedsæde i Randers kører på fulde omdrejninger. Lørdag den 19. november kl. 13.00 afvikler Danmarks mest alsidige auktionshus en kæmpestor fysisk auktion over specialkøretøjer. Under hammeren kommer knap 100 helt unikke køretøjer - fx en Formel 1 replika Show Car og en Ford Mustang. Den mest spektakulære bil på auktionen er dog en specialbygget Austin Cooper Mini 850 fra 1966. Den er noget af en sjældenhed – nok den eneste af sin art i verden.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum