Salling Group

Bilka.dk og føtex.dk midlertidig ramt af nedbrud

Del

To af Danmarks største E-handelsplatforme er på Black Friday blevet lagt ned af et såkaldt ”cyber-connection”-angreb.

Et ”cyber-connection”-angreb er populært sagt et ondsindet forsøg på at lukke et websted eller web-server ned ved at overbelaste siden med autogenereret trafik.Typisk sker det ved gentagne forsøg på at kontakte websitet og konstant opdatere siden.

Et ”cyber-connection”-angreb indebærer ikke forsøg på at tilgå kontooplysninger eller lignende, og der er således ingen risiko forbundet for kunder, der har handlet på Bilka.dk eller føtex.dk.

Siderne kan pt. ikke tilgås, men alle allerede gennemførte handler er registrerede. Wupti.com og Salling.dk er ikke omfattet af angrebet.

Hvis man er på jagt efter gode Black Friday-tilbud, anbefales det at besøge enten Bilka eller føtex-varehusene såvel som wupti.com og salling.dk.

Dansk Supermarked Group undskylder den ulejlighed, det medfører for kunder.

Kontakter

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling, BR og Wupti arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Flere end 50.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen, Sverige og Danmark servicerer hver uge 11 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum