Dansk Supermarked Group

Bilka.dk og føtex.dk forlænger Black Friday

Del

To af Danmarks største E-handelsplatforme har på Black Friday været lagt ned af et såkaldt ”cyber-connection”-angreb. Nu kører siderne, og Bilka.dk og føtex.dk forlænger nu deres online-tilbud, så de gælder henover hele weekenden

Bilka.dk og føtex.dk har gennem store dele af Black Friday været ramt af organiserede, kriminelle forsøg på at overbelaste hjemmesiderne, hvilket har resulteret i tilbagevendende afbrydelser:

– Nu tyder alt på, at Bilka.dk og føtex.dk er kørende igen. Vi er naturligvis meget ærgerlige over, at en masse kunder er gået forgæves på vores sider, og derfor har vi valgt at forlænge vores Black Friday-tilbud, så de på bilka.dk og føtex.dk fortsætter weekenden ud. Dermed kan alle få mulighed for at købe de Black Friday-tilbud, de havde udset sig online, til og med søndag, fortæller Michael Ejby, der er Head of E-Commerce i Dansk Supermarked Group.

Michael Ejby understreger samtidig, at Dansk Supermarked Group arbejder benhårdt på at sikre, at siderne ikke bliver ramt eller lagt ned af organiserede forsøg på at overbelaste siderne igen.

Kontakter

Billeder

Information om Dansk Supermarked Group

Dansk Supermarked Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00http://dansksupermarked.com/

Dansk Supermarked Group er Danmarks største detailhandelsvirksomhed, der driver kæderne føtex, Bilka, Netto og Salling.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Supermarked Group

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Supermarked Group

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum