Salling Group

Bilka uddeler 115.000 gratis beskyttelsesbriller til børn

Del

Sikkerheden skal være på plads, når det nye år skal fejres med fyrværkeri. Derfor har Bilka 115.000 gratis beskyttelsesbriller parat, så alle børn kan nyde de flotte farver på forsvarlig vis

Nytårsaften står for døren, og det betyder flotte raketter og farvestrålende batterier for mange danskere. Hos en af landets største forhandlere af fyrværkeri gør man i disse dage sit for at sikre, at sikkerheden er i orden, når det nye år skydes i gang. Bilka uddeler nemlig 115.000 gratis beskyttelsesbriller til alle forældre, der køber fyrværkeri hos dem.

- Nytårsaften er lig med fest og farver, og vi har lige nu rigtig mange glade kunder, der handler ind til nytårsløjerne. Vi vil gerne være med til at sikre, at nytårsaften forbliver en god aften for alle, og derfor uddeler vi igen i år 115.000 nytårsbriller til børn, fortæller Mark Nielsen, der er direktør i Bilka.

De 115.000 gratis beskyttelsesbriller er dekoreret med den velkendte maskot, Ulven Billie, og findes i alle Bilka-varehusene. Brillerne udleveres til alle fyrværkeri-kunder, der ønsker at få et par med hjem.

- Vores kunder er generelt rigtig gode til at få beskyttelsesbriller med, når de køber fyrværkeri hos os. Men for en sikkerheds skyld vil vi gerne give dem et ekstra par med i posen, så alle børn kommer godt ind i 2019, tilføjer Mark Nielsen.

Gode råd om sikkerhed:

  • Brug altid beskyttelsesbriller
  • Køb og lav aldrig ulovlig fyrværkeri
  • Hold aldrig fyrværkeri i hånden
  • Kast aldrig med fyrværkeri
  • Gå aldrig tilbage til en fuser
  • Brug altid en pose til fyrværkeri
  • Læn dig ikke ind over fyrværkeri

Kontakter

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling, BR og Wupti arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Flere end 50.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen, Sverige og Danmark servicerer hver uge 11 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum