Asento Media ApS

Avant Danmark i konstant udvikling

Del

Avant Danmark er kendt for deres salg af minilæssere. Til trods for et marked, hvor flere prøver sig med den perfekte minilæsser, så er Avant Danmark stadig i toppen af danskernes mindset.

Avant Danmark er et udspring af Hørve Maskinhandel A/S og Sorring Maskinhandel A/S. Siden 1992 har Avant Danmark været forhandlere af minilæssere, som er blevet fast inventar hos mange danske virksomheder og erhverv. 

Mange års erfaring 

Men hvordan formår man at blive i toppen som danskernes foretrukne forhandler på et marked, der er konkurrencepræget? Avant Danmark har specialiseret sig inden for minilæssere og de udtaler også selv, at det er der, de har valgt at lægge størstedelen af vægten og fokusset. Med deres mere end 30 års erfaring og et salg, der siger på den gode side af 5000 stk minilæssere, så er der altså kommet noget erfaring på bagen, som kan bruges. Det gælder både i forhold til vejledning af kunder – men i allerhøjeste grad også, når det kommer til udvikling af maskinerne. Det er derfor heller ikke en overdrivelse, når Avant Danmark kalder sig for eksperter inden for minilæssere. 

Konstant udvikling af maskiner 

Men hvad er erfaring, hvis man ikke følger udviklingen? Ærlig talt – så er det ikke meget værd. Men Avant er first movers, når det kommer til udviklingen af deres minilæssere. De er med på, at kravene og forventningerne til deres minilæssere stiger i takt med, at alt andet teknologi også forbedres. Her er det både specifikationer som hastighed og sikkerhed, der er i højsæde. Det er ikke mange år siden, at den nye minilæsser Avant 530 slog tidligere minilæssere med en hastighed på dobbelt så meget som tidligere årgange. Der var nu en minilæsser med en hastighed på 19 km i timen. 

Sikkerheden er i top 

Hos Avant Danmark skal sikkerheden også være i top, når I kører rundt på jeres minilæsser enten på lageret, byggepladsen eller et tredje sted. To af fokusområderne, når der bliver produceret minilæssere, er, at den skal være stabil og sikker. Det betyder, at den er vælte- samt vægtsikker. Der er altså maskiner, der er tilpasset til forskellige typer underlag, som kan løfte alverdens kilo – og du skal stadig ikke bekymre dig om, hvorvidt den tipper over eller vælter på det bløde underlag. 

Avant Danmark er altså din sikkerhed, når det kommer til valg af den rigtige minilæsser for netop din virksomhed eller erhverv. Dette gælder også udstyr til din minilæsser. 

Billeder

Information om Asento Media ApS

Asento Media ApS
Asento Media ApS
Njalsgade 21G
2300 København S

+45 28 30 76 92https://asentomedia.dk/

Vi er et medie bureau med kontor i Kolding og København. Siden vores stiftelse i 2015 har vi brugt hver eneste dag på hjælpe virksomheder med at opnå resultater med digital marketing. Vi arbejder med mange grene af digital marketing, og har bl.a. specialister indenfor SEO, Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads og Email Marketing.

Vores kunder er alt fra små start-ups til store koncerner og offentlige institutioner. Fælles for dem alle er dog, at de er ambitiøse og vil vinde.

Følg pressemeddelelser fra Asento Media ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Asento Media ApS

4 ways Covid-19 has had an influence on Interior Design trends21.6.2022 15:34:57 CEST | Press release

Whether we like it or not, the pandemic has had a major effect on our lives. Actually not just our lives but also on general trends all over the world. One of the industries that, due Covid-19, has experienced a huge change in trends is interior design. Due to the pandemic we have had to make changes to our homes, because suddenly it was not just our homes. It also had to be our workplace, classroom for our children, our gym and a place where we could relax later after a full day with everyone at home.

Coronapademien satte en stopper for danskernes brylluper16.6.2022 07:07:58 CEST | Pressemeddelelse

Da COVID-19 først satte sine spor i Danmark, var der ingen, der havde en anelse om, hvordan og hvor meget det ville påvirke. Det var, og er, en tid, der vendte op på manges liv. Det var både privat såvel som arbejdsmæssigt - og alle verden over var påvirket i mere eller mindre grad. Men der var nogle brancher, der var hårdere påvirket end andre og hvor forretningen helt gik i stå for en tid.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum