Dansk Boligbyg

Anders Oddershede er ny projektleder

Del

Anders Oddershede bor i Nors mellem Thisted og Hanstholm, og han er nu blevet projektleder hos Dansk Boligbyg i Aalborg. Alligevel har han siden sin tiltrædelse i juli haft de fleste af sine fire ugentlige arbejdsdage i Hørsholm.

Billede kan frit benyttes ved omtale af navnenyheden.
Billede kan frit benyttes ved omtale af navnenyheden.

Her opfører Dansk Boligbyg i øjeblikket store dele af en helt ny bydel i Hørsholm, den såkaldte PH Park, som udføres i totalentreprise. Desuden hjælper Anders Oddershede også til ved elementmontagen på Banebyen i Viborg, som er en anden af Dansk Boligbygs mange store totalentrepriser inden for boligbyggeri.

På begge projekter har Anders Oddershedes glæde af sin lange erfaring med betonproduktion og elementmontage. Han har aftjent sin værnepligt i Livgarden, er uddannet tømrer i år 2000 og har tidligere arbejdet 16 år som formand hos Leth Beton A/S i Bedsted, Thy samt seks år som entrepriseleder hos HP Byg i Aalborg.

”Jeg er glad for at komme med på holdet hos Dansk Boligbyg, hvor jeg nu arbejder sammen med en del af mine tidligere kolleger igen. Desuden tiltaler det mig, at Dansk Boligbyg har specialiseret sig i byggestyringen af større bolig- og institutionsbyggerier. Det er rart, at jeg kan bruge mine erfaringer til at lave godt byggeri sammen med bygherre, rådgivere og de udførende håndværkere,” siger Anders Oddershede.

”Jeg kender Anders fra min egen tid i HP Byg, og han er en vellidt og dygtig projektleder, som jeg er meget glad for, at vi har fået med på holdet,” siger Kris Houmann, som er afdelingsleder hos Dansk Boligbyg i Aalborg.

Anders Oddershede bor i Nors mellem Thisted og Hanstholm med sin hustru Susan og parrets tre børn på 13, 15 og 18 år. Den hjemlige base er et nedlagt landbrug, og eftersom Susan har et meget frit job som halinspektør, er det primært hende der regerer på hjemmefronten. Anders Oddershede går desuden på jagt.

Nøgleord

Kontakter

Flere informationer hos:

Executive Assistant Lilli-Anne Mastellone, Dansk Boligbyg, på 3060 3492 eller lam@dbb.as

Seniorkommunikationsrådgiver John Thorup, Grønbech, på 2880 0555 eller jot@groenbech.com

Billeder

Billede kan frit benyttes ved omtale af navnenyheden.
Billede kan frit benyttes ved omtale af navnenyheden.
Download

Information om Dansk Boligbyg

Dansk Boligbyg
Dansk Boligbyg
Erhvervsbyvej 11
8700 Horsens

70275000https://danskboligbyg.dk

DANSK BOLIGBYG

Dansk Boligbyg a/s er blandt de 10 største hoved- og totalentreprenører i Danmark.

Virksomheden, der har speciale i bolig- og institutionsbyggerier, har som styrings-entreprenør godt 50 bygge- og renoveringsprojekter i gang over hele landet.

Virksomheden beskæftiger over 100 medarbejdere og har en årsomsætning på ca. 2 mia. kr.

Virksomheden blev etableret i 1998 af Ole Rasmussen og Kristen Laursen og er i dag landsdækkende med syv afdelinger fordelt på kontorerne i Horsens, Aalborg, Odense og Roskilde.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Boligbyg

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Boligbyg