Harbinger Public Relations

Aarhusiansk reklamefyrtårn indtager København

Del

Med udgangspunkt i Aarhus er reklamebureauet Envision over de seneste ti år vokset til en af Danmarks største og mest succesrige aktører i reklamebranchen. Nu åbner bureauet også i København. Målet er at tilbyde Envisions stærke full service kompetencer til hele Danmark.

”Vi åbner i København af flere årsåger. Først og fremmest oplever vi, at der er en bred efterspørgsel på det, vi kan tilbyde som full service bureau. Vores strategiske tilgang til kreativitet som drivkraft for effektive kampagner på tværs af medier har medført en opblomstring af nye kunder og partnerskaber - også på Sjælland. Den udvikling ønsker vi naturligvis at understøtte,” fortæller adm. direktør i Envision, Anders Tranæs. 

Han forsætter: ”For det andet kan vi flytte sammen med flere af vores søsterselskaber i First Chair Group. Det betyder, at der fremadrettet vil være konsulenthuse i både Aarhus og København, og at der hvert sted vil være over 100 specialister, der dækker både reklame, kommunikation, events, rekruttering og managementydelser til erhvervslivet.”

Den nye afdeling opstår som en overbygning af reklamebureauet Anew, som nu skifter navn til Envision København. Envision ejede i forvejen 60% af Anew, men har nu opkøbt de sidste aktieandele.

De tidligere partnere i Anew, Mads Duzenius Christensen, Esben Amtorp og Jakob Blom, har alle vekslet deres andele til aktier i Envision, som nu altså får et solidt afsæt for at indtage hovedstaden, med de tre partnere og i alt 12 medarbejdere på kontoret i København.

Mads Duzenius, som bliver leder af Envision København, er også overbevist om, at den nye konstellation vil give flere muligheder:

”Vi kommer til at fastholde vores fokus på gode, kreative løsninger. Men sammenlægningen med Envision giver os en række specialkompetencer i ryggen, fx indenfor strategi, forretningsudvikling og inhouse filmproduktion. Ligesom de kreative teams kommer specialisterne til at fungere på tværs af landet som en samlet enhed. Det betyder fx mulighed for at sammensættte endnu mere skræddersyede teams til hver opgave – og det tror vi veksler til endnu bedre løsninger for vores kunder.”

Envision København sætter af den 1. oktober 2020.

Nøgleord

Kontakter

Adm. direktør i Envision, Anders Tranæs: +45 2946 0067

Billeder

Administrerende direktør i Envision, Anders Tranæs
Administrerende direktør i Envision, Anders Tranæs
Download
Administrerende direktør i Envision, Anders Tranæs
Administrerende direktør i Envision, Anders Tranæs
Download

Information om Harbinger Public Relations

Harbinger Public Relations
Harbinger Public Relations
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund

+45 7020 5950http://www.harbinger.dk

Envision er en del af First Chair Group, der består af over 200 mennesker, som arbejder med viden, kreativitet og teknologi.

Foruden Envision består FCG af Rodkjær Events, GORM Agency, A-2, Unique Human Capital og Harbinger Pulic Relations.