Profil fra ejendomsbranchen skal hjælpe Hotel- og Restaurantskolen med nyt skolebyggeri
Direktør og partner i Propreco A/S, Rasmus Meyhoff, er den 19. december 2024 indtrådt i Hotel- og Restaurantskolens bestyrelse, hvor han bl.a. skal bidrage med sin store erfaring inden for byggeprojekter og ejendomsudvikling. Rasmus skal give værdifuldt input ifm. det forestående byggeri af den nye og bæredygtige Hotel- og Restaurantskolen. Han indtræder i skolens bestyrelse på lige vilkår med øvrige medlemmer.
Rasmus Meyhoff har været aktiv inden for byggeri og ejendomsudvikling siden 2006. Hans erfaring spænder bredt fra mindre bygge- og ejendomsprojekter til større og mere komplekse byggerier og byudviklingsprojekter samt asset management inden for ejendomsbranchen.
Med sine byggetekniske kompetencer og omfattende erfaring inden for ejendomsudvikling og projektledelse bringer Rasmus Meyhoff værdifuld viden og erfaring til skolens bestyrelse, inden skolen begynder byggeriet af en ny værkstedsbaseret skole og gastronomisk campus i København.
”Rasmus er en stor kapacitet, og hans profil er den helt rette til at hjælpe os i den kommende tid. Et byggeprojekt af den størrelse, vi står over for, fører mange vigtige beslutninger med sig, og vi får brug for al den vejledning, vi kan trække på for at sikre, at vi får en ny skole i verdensklasse – og at vi tager den bedst mulige vej derhen,” forklarer bestyrelsesformand Peter Lykke Nielsen.
"De bedste fysiske rammer for gastronomisk udfoldelse og læring"
Rasmus Meyhoff har stået i spidsen for en række store projekter, herunder etableringen af det nye Herlev Bymidte – et stort og blandet byggeri på mere end 55.000 m2. Han har tidligere arbejdet som Director of Operations & Development hos NREP og er i dag direktør og partner hos ejendomsvirksomheden Propreco.
Rasmus indtræder i skolens bestyrelse på lige vilkår med øvrigt medlemmer og skal således være medvirkende til, at skolen fortsætter den positive udvikling hen over de næste mange år.
"Jeg ser virkelig frem til at engagere mig i bestyrelsesarbejdet og støtte tilblivelsen af en fantastisk skole og campus til og omkring Hotel- og Restaurantskolen. Jeg håber, at min erfaring og faglighed kan bidrage til at sikre skolen de bedst mulige fysiske rammer for gastronomisk udfoldelse og læring," siger Rasmus Meyhoff.
600 mio. kroners byggeri forventes færdigt i 2028
Planerne for det nye skolebyggeri, der har PensionDanmark som bygherre, blev offentliggjort i september og støttes bl.a. af Nordea-fonden, der bidrager med 266 mio. kr. til projektet. Det samlede budget er på 600 mio. kr., og med fondens støtte er byggeriet fuldt finansieret.
Den nye skole bygges på et mindre område af skolens nuværende areal, mens PensionDanmark vil forvandle det resterende areal til familie-, ungdoms- og studieboliger og et gastronomisk campusmiljø, der kan samle elever, lokale og branchens ildsjæle.
“Skolen går en banebrydende fremtid i møde, og vi glæder os til at have et bestyrelsesmedlem som Rasmus ombord gennem projektet. Jeg er overbevist om, at hans store erfaring og indsigt inden for bygge- og ejendomsbranchen bliver en stor gevinst, når vi tager de næste skridt mod at realisere vores vision for fremtidens skole og gastronomiske campus,” forklarer direktør Søren Kristensen.
Den nye skole forventes at stå klar i 2028.
For yderligere information, kontakt:
Emil Stenz Aardestrup
Kommunikationskonsulent
esa@hrs.dk | 25503727
FAKTA OM DEN NYE SKOLE
- Værkstedsbaseret undervisning: Eleverne vil lære gennem praksisnær undervisning i topmoderne køkkener, restauranter og hotelfaciliteter.
- Bæredygtighed i fokus: Skolen vil være et førende eksempel på bæredygtig drift og vil integrere bæredygtige principper i alle aspekter af undervisningen.
- Håndværk og innovation: Skolen vil fremme udviklingen af nye grønne smagsoplevelser og kulinariske teknikker, samtidig med at eleverne lærer at mestre det traditionelle håndværk.
- Samarbejde med erhvervslivet: Skolen vil have tætte bånd til branchen og sikre, at uddannelserne er relevante for arbejdsmarkedet.
- Lokalt mødested: Skolen vil invitere lokalsamfundet indenfor i campusområdet og vise, at det er attraktivt at tage en erhvervsuddannelse.
- Fokus på trivsel: Skolen vil blive indrettet med fokus på, at den understøtter elevernes fællesskab, trivsel og udvikling.
- Fuldt finansieret: Med støtte fra Nordea-fonden er byggeriet med et samlet budget på 600 mio. kroner fuldt finansieret.
- Byggeriets størrelse: Den nye skole har et areal på 15.000 kvm + kælder. Derudover udvikles et campusområde med blandt andet ca. 300 studieboliger i de nuværende røde bygninger.
- Indflytning i 2028: Holder tidsplanen, forventes skolen at kunne tages i brug i 2028.
- Læs mere om byggeriet på projektsiden hrs.dk/nyskole
Nøgleord
Kontakter
Emil Stenz AardestrupKommunikationskonsulent
Tlf:25503727esa@hrs.dkSøren KristensenDirektør
Tlf:51357552skr@hrs.dkBilleder
Links
Hotel- og Restaurantskolen
Vi uddanner elever til at mestre bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality – modigt, arbejdsomt og kreativt.Hotel- og Restaurantskolen har siden 1922 uddannet kokke, tjenere og andre elever til hotel- og restaurationsbranchen. Vi uddanner mere end 850 årselever og har 3500 kursister og 8000 folkeskoleelever.Gennem kvalitet, nydelse og sanselighed rustes de til at gøre en forskel for verden og hverdagen - og bidrage til at gøre fremtidens fødevaresystem og turisme mere bæredygtig.
Følg pressemeddelelser fra Hotel- og Restaurantskolen
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Hotel- og Restaurantskolen
Fremtidens kokke får ny bæredygtig skole og gastronomisk campus23.9.2024 06:05:00 CEST | Pressemeddelelse
Nordea-fonden støtter fremtidens gastronomi med 266 mio. kroner, der muliggør byggeriet af en ny værkstedsbaseret skole og gastronomisk campus i København. Byggeriet forventes at stå klar i 2028.
Hotel- og Restaurantskolen ansætter ny direktør 27.6.2024 12:59:02 CEST | Pressemeddelelse
Søren Kristensen tiltræder som ny direktør på skolen allerede 1. juli 2024
Nyt projekt skal skabe begejstring gennem stærkt håndværk 5.10.2023 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse
Hotel- og Restaurantskolen og Tuborgfondet går i et projekt til 22 mio. kr. sammen om at skabe stærke håndværksuddannelser og begejstrede elever. Målet er, at flere unge gennemfører deres uddannelse.
Medaljer til 131 nyuddannede1.11.2021 16:08:40 CET | Pressemeddelelse
Legater til en værdi af en halv million og 131 medaljer er i dag blevet tildelt nyuddannede kokke, tjenere, receptionister, catere og ernæringsassistenter, der har gjort det ekstra godt ved deres svendeprøver det seneste år på Hotel- og Restaurantskolen.
Hotel- og Restaurantskolen uddeler 183 medaljer til svende24.11.2020 16:09:06 CET | Pressemeddelelse
I tirsdags uddelte Hotel- og Restaurantskolen i København 183 guld-, sølv- og bronzemedaljer til de elever, der blev svende i perioden fra april 2019 til juni i år.
I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.
Besøg vores nyhedsrum