Europæiske ERV A/S

Ronald Kraule er ny administrerende direktør for Europæiske Rejseforsikring A/S fra 1. juli

Del

I dag d. 1. juli 2024 bliver direktionen for Europæiske Rejseforsikring A/S omstruktureret. Ronald Kraule overtager rollen som administrerende direktør.

Ronald Kraule, Administerende direktør i Europæiske Rejseforsikring A/S
Ronald Kraule, Administerende direktør i Europæiske Rejseforsikring A/S

Dags dato træder den nuværende administrerende direktør, Beata Kalitowska ud af direktionen.  

- Vi vil gerne takke Beata for det arbejde, hun har lavet i ERV Nordic de seneste år, og ønsker hende det bedste for fremtiden. Med Ronald Kraule, som indtrådte i direktionen som Chief Transformation Officer i starten af 2024, har vi fået en meget erfaren ekspert indenfor branchen til rollen som administrerende direktør. Europæiske Rejseforsikrings strategiske mål er at vækste over markedsgennemsnittet i segmentet for rejseforsikring og udnytte nyt vækstpotentiale i andre undersegmenter af ejendoms- og ulykkesforsikring. Ronald Kraule bringer ikke kun omfattende internationalt branchekendskab, men har også opnået værdifuld erfaring i sin tidligere stilling som direktionsmedlem med ansvar for livs- og sundhedsforsikringer og organisationsudvikling hos ERGO Group i Østrig, hvilket vil give et stort bidrag til re-positionering af virksomheden, siger Richard Bader, Formand for bestyrelsen for Europæiske Rejseforsikring A/S.

Øvrige ansvarsområder hos direktionen for Europæiske Rejseforsikring A/S er uændrede.

Ronauld Kraule er født i 1972 i Klagenfurt, gift og far til 3 sønner. Siden 1999 har han haft forskellige ledelsesroller hos internationale finanskoncerner som f.eks. GE Capital, HBOS og Lloyds Banking.

Nøgleord

Kontakter

Om Europæiske ERV

Europæiske ERV er Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab. Vi er del af den tyske forsikringsgruppe ERGO, som har mere end 37.000 ansatte på verdensplan. Vi har stået for tryggere rejser i mere end 100 år til en stor del af alle danske turister, erhvervsrejsende og deres arbejdsgivere, som har betroet os at stå for deres rejseforsikringer. Takket være mange års erfaring og specialudviklede rejseforsikringer kan vores kunder roligt tage af sted – og være trygge før, under og efter deres rejse. Sammen med vores svenske afdeling har vi mere end 1,2 millioner kunder og 7 millioner kortkunder. Læs mere på erv.dk.

Følg pressemeddelelser fra Europæiske ERV A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Europæiske ERV A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye