Dansk Mode & Textil

Sportsbranchen bliver en del af brancheorganisationen DM&T

Del

Efter mere end tre år strategisk samarbejde bliver brancheforeningen Sportsbranchen.dk nu indlemmet i DM&T, som i forvejen repræsenterer de danske mode-, tekstil- og livsstilsvirksomheder. Det sker for skabe én stærk platform, som kan varetage branchens interesser og hjælpe medlemmerne i en stadigt mere kompleks hverdag.

DM&T har hovedkontor i Herning (billedet) og et kontor i København.
DM&T har hovedkontor i Herning (billedet) og et kontor i København. Tony Brøchner for DM&T

Brancheorganisationen Dansk Mode & Textil (DM&T) repræsenterer de danske mode-, tekstil- og livsstilsvirksomheder. Fremover vil DM&T også repræsentere en række virksomheder fra sportsverdenen, efter man er nået til enighed med Sportsbranchen.dk om at overtage brancheforeningen. Det sker efter flere års tæt strategisk samarbejde.

”Sportsbranchen står med en række af de samme udfordringer og behov som vores eksisterende medlemmer, hvilket vores mangeårige samarbejde kun har bestyrket os i. Derfor giver det rigtig god mening, at de nu bliver en del af DM&T og får adgang til vores stærke, branchenære rådgivning og mange andre serviceydelser, og at vi i fællesskab skaber en endnu stærkere platform og giver branchen en samlet stemme,” siger Thomas Klausen, adm. direktør i DM&T, som glæder sig til at byde sportsbranchen velkommen i DM&T.

Sportsbranchens medlemmer er virksomheder, der beskæftiger sig med sport og aktiv livsstil, og tæller leverandører, detailhandlere og online-aktører. De bestemmende medlemmer har meget entydigt bakket op om beslutningen, og det vækker glæde hos Dan Holmgren. Han har hidtil været direktør for Sportsbranchen.dk og vil fremover få titel af markedschef i DM&T.

”Jeg er utroligt glad for vores medlemmers opbakning til beslutningen. Den overvældende tilslutning viser, at det er den helt rigtige beslutning at blive en del af noget større. Vi kommer fortsat til at varetage sportsbranchens interesser, men nu som en del af en stærkere organisation, hvilket kommer både det enkelte medlem og branchen som helhed til gavn, uanset om det er i den daglige rådgivning eller i større politiske spørgsmål,” siger Dan Holmgren.

Han og Sportsbranchens anden medarbejder følger med og bliver ansat i DM&T, hvor Sportsbranchen bliver en selvstændig enhed, og Sportsbranchen fastholder i første ombæring sit navn, som på sigt ændres til DM&T Sport.

Resten af 2024 vil blive en overgangsperiode, hvor medlemmerne bliver mere fortrolige med DM&T’s rådgivning om bl.a. jura, bæredygtighed og digitalisering, arrangementer, rammeaftaler og mange andre serviceydelser, så de bliver sluset sikkert ind i DM&T.

Men selvom medlemmerne allerede nu vil komme til at nyde godt af fordelene ved at være blevet del af en større organisation, vil der fortsat være plads til en stærk identitet for den danske sportsbranche, understreger Thomas Klausen.

”Vi har en stærk sportsbranche, som har en helt unik position og identitet, og den vil vi fastholde og udbygge i DM&T. Men i takt med at hverdagen bliver mere kompleks, blandt andet på grund af stigende regulering, er der også behov at samle kræfterne i én stærk organisation, som kan repræsentere hele den branche, der årligt bidrager med 87 mia. kr. til Danmarks BNP,” siger DM&T’s adm. direktør.    

Med overtagelsen af Sportsbranchen har DM&T nu 25 ansatte rådgivere og specialister med branchespecifik viden.

Kontakter

Thomas Klausen, adm. direktør, DM&T, tlf. 2222 0402
Dan Holmgren, markedschef for DM&T Sport, tlf. 2081 4466

Billeder

Dansk Mode & Textil

Dansk Mode & Textil, eller DM&T i daglig tale, repræsenterer hele den danske mode-, tekstil-, sports- og livsstilsbranche, en hjørnesten i dansk erhvervsliv, der årligt bidrager med 87 mia. kroner til Danmarks BNP og medvirker til at skabe 96.000 jobs. DM&T er branchens talerør og har fokus på at skabe de optimale rammebetingelser for den danske livsstilsbranche, herunder sport, mode, smykker og tekstiler. DM&T har været branchens naturlige omdrejningspunkt siden 1895, og er i dag en moderne branche- og arbejdsgiverorganisation med dyb indsigt i medlemmernes hverdag og de udfordringer, branchen står over for på både den korte og lange bane.

Vores eksperter rådgiver dagligt mere end 800 medlemsvirksomheder på en række forretningskritiske områder, ligesom DM&T går forrest for at styrke og udvikle den enkelte virksomhed og branchen som helhed. 

Læs mere på dmogt.dk.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Mode & Textil

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Mode & Textil

Hosebinderlauget optager tre nye bindebrødre – og åbner for kvinder13.6.2023 14:30:00 CEST | Pressemeddelelse

I år byder det legendariske midtjyske Hosebinderlaug tre nye bindebrødre velkommen. Lauget samler og ærer de mænd, der har gjort en forskel for landsdelens historiske tekstilindustri, og samles hvert år til en ceremoni fyldt med traditioner. Men traditionerne står for fald efter 71 år, for laugets styrelse foreslår, at kvinder fra 2024 kan optages som bindesøstre. Noget som aldrig er sket før.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye