Saferoad Services A/S

Fra Ukraine til Saferoad Services i Køge

Del

Anastasiia Riadnova ankom til Danmark i efteråret 2022, blev modtaget i Køge og begyndte på sit introduktionskursus. Efterfølgende fik hun praktikplads og siden job hos Saferoad Services. Snart kan Anastasiia fejre sit første års jubilæum som PA hos vejstribespecialisten, hvor hun er faldet godt til.

Anastasiia Riadnova arbejder nu som PA for økonomi- og administrations chef Robert Østergaard (foto) og administrerende direktør Jesper Wraae-Bess.
Anastasiia Riadnova arbejder nu som PA for økonomi- og administrations chef Robert Østergaard (foto) og administrerende direktør Jesper Wraae-Bess. Foto må frit bruges ved omtale af nyheden.

"Jeg er meget glad for at bo i Danmark og sætter stor pris på arbejdskulturen her. Den er meget forskellig fra den, jeg kender hjemmefra, og det passer mig fint," siger Anastasiia.

Hun er 22 år og stammer fra Dvorichna, en lille landsby beliggende øst for Kharkiv, tæt ved den russiske grænse. I august 2022 besluttede hun, hendes kæreste og nogle venner at forlade deres krigshærgede hjemegn og søge tilflugt i Danmark.

"Vi havde hørt meget positivt om Danmark og besluttede os for at rejse sammen. Det var en svær beslutning og en lang rejse," fortæller Anastasiia, som stadig har familie tilbage i Ukraine.

Drømmer om en fremtid i Danmark

I Køge bor hun med sin kæreste i en pavillon, og selvom boligen er midlertidig, er Anastasiia så tilfreds med sit nye liv, at hun håber på en permanent fremtid i Danmark.

"Jeg arbejder på at forbedre mit dansk og drømmer om en fremtid her i Danmark. Ukraine vil altid være mit hjemland, og jeg håber på fred igen. Men jeg ønsker at blive her og skabe et liv i Danmark," siger hun.

Udover sit arbejde som personlig assistent hos Saferoad Services, er Anastasiia også i færd med at afslutte sin universitetsuddannelse i Ukraine. Hun studerer sprogvidenskab på masterniveau online og deltager samtidig i ugentlige danskundervisningstimer. Det efterlader hende med meget lidt tid til fritidsaktiviteter.

Energi fra arbejdet

Da Anastasiia kom i kontakt med Saferoad Services (tidligere Eurostar Danmark), overraskede det hende, at virksomheden er nabo til de lokaler, hvor hendes introduktionskursus fandt sted:

"Jeg har hilst på mine nuværende kolleger længe uden at vide, de ville blive mine kolleger," siger hun med et smil.

Efter en kort praktikperiode blev Anastasiia ansat som kontorassistent i Saferoad Services’ økonomi- og administrationsafdeling, og hun er nu PA for økonomi- og administrations chef Robert Østergaard og administrerende direktør Jesper Wraae-Bess. Her varetager hun en lang række administrative opgaver, kontrol og opfølgning. Hun nyder sit arbejde, som overraskende nok også giver hende energi.

"Kulturen her er meget anderledes. Folk er venlige og hjælpsomme. På en dansk arbejdsplads interesserer man sig for hinanden, og atmosfæren er langt fra så stiv og formel, som jeg havde forestillet mig. Det at gå på arbejde giver mig energi, hvilket jeg ikke havde forventet," fortæller Anastasiia.

"Jeg kan lide alt ved Danmark - undtagen måske vejret," tilføjer hun med et grin.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Anastasiia Riadnova arbejder nu som PA for økonomi- og administrations chef Robert Østergaard (foto) og administrerende direktør Jesper Wraae-Bess.
Anastasiia Riadnova arbejder nu som PA for økonomi- og administrations chef Robert Østergaard (foto) og administrerende direktør Jesper Wraae-Bess.
Download

Saferoad Services A/S

Saferoad Services er en af Danmarks førende virksomheder inden for kørebaneafmærkning, vejmarkering og markering af parkeringspladser. Vi har siden 2004 håndplukket fagligt dygtige medarbejdere på alle niveauer, så vi i dag har det stærkeste team inden for vores niche.

Saferoad Services er en del af SAFEROAD-gruppen, med hvem vi har et fælles værdigrundlag:

Vi udviser omsorg for mennesker på farten, vores kunder, vores medarbejdere og miljøet.

Vi har en dynamisk virksomhedskultur, som sikrer, at vi konstant bevæger os fremad og stræber efter at være frontløber på vores markeder.

Integritet er det kompas, vi navigerer efter i alt, hvad vi gør. Vi er professionelle, pålidelige og ivrige efter at dele viden med hinanden og med det omgivende samfund.

Saferoad Services har hovedkontor i Køge samt afdelinger i Jylland og Aalborg.

Følg pressemeddelelser fra Saferoad Services A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Saferoad Services A/S

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye