SIXT Danmark A/S

Kan man virkelig købe en tidligere mini-lease- eller udlejningsbil?

Del

Underforstået uden at købe bilernes svar på en nedrivningsejendom – ja, det kan man i allerhøjeste grad og det giver ovenikøbet rigtig god mening. Toppen er barberet af prisen og bilen er, objektivt set, stadig en nyere bil.

SIXT bilsalg showroom og forretning, Frederikssund
SIXT bilsalg showroom og forretning, Frederikssund

Don’t be gentle – it’s a rental! Vi ved at fordommene står i kø, når talen falder på leasing- og udlejningsbilers tilstand og vedligeholdelse: Alt for mange bag rattet, med og uden samvittighed og tvivlsomme bilistevner, buler, ridser og generel metaltræthed fra køler til bagende. Sagt på en anden måde, nok en dårlig investering.

Det er heldigvis langt fra sandheden. Vores salgsbiler kommer først og fremmest fra egen mini-leaseflåde, og det betyder at vi kender bilens historik, fra færdigproduceret fra fabrikken, tiden i flåden til den står salgsklar i udstillingen, i vores forretning og showroom i Frederikssund.

Eske Holm, bilsalgsdirektør siger: ”Jeg kan godt forstå hvis folk er skeptiske, når talen falder på køb af en tidligere mini-lease- eller udlejningsbil, der er mange forbehold og ikke mindst fordomme. Vi kan heldigvis melde hus forbi, vi kender vores biler ud og ind, og kan til enhver tid stå inden for kvaliteten. Vi slipper ikke vores kunder i det sekund de har underskrevet købsaftalen, vi er med, i overført betydning, også når de kører herfra. Det handler jo om tillid.”

Køber man en bil, med en fortid i mini-lease- eller udlejningsflåden, er man i SIXT-regi 100% sikker på at bilen er vedligeholdt til punkt og prikke, og alle serviceeftersyn er overholdt. Vi overlader ikke bilnøglerne til næste ejer, før vi kan skriver under på, at alt er som det skal være.

Eske Holm fortsætter: ”Vores salgsbiler er først og fremmest tidligere mini-lease biler, men også almindelige udlejningsbiler. Uanset hvor bilerne kommer fra, er de i kategori nyere bil, i langt de flestes øjne, når de tages ud af drift, til gengæld er prisen markant lavere end hvis man vælger en fabriksny model. Man får rigtigt meget bil for pengene, og er man i tvivl, tilbyder vi faktisk prismatch på laveste forhandlerpris på en tilsvarende model”.

For at understrege at vi mener det alvorligt, inkluderer vi bl.a. 36 måneders teknisk forsikring ved køb af bil hos SIXT bilsalg. Forsikringen dækker motor, elektronik, bremser og meget andet, hvis uheldet er ude.

Det er helt enkelt en meget kortsigtet strategi at sende dårlige biler ud af butikken, vi lever af glade og tilfredse kunder – ikke af at sælge katten – eller bilen i sækken.

Læs mere på sixtbilsalg.dk

Billeder

Eske Holm, bilsagsdirektør hos SIXT
Eske Holm, bilsagsdirektør hos SIXT
Download
SIXT bilsalg showroom og forretning, Frederikssund
SIXT bilsalg showroom og forretning, Frederikssund
Download
SIXT bilsalg showrroom og forretning, Frederikssund
SIXT bilsalg showrroom og forretning, Frederikssund
Download

Om Sixt

SIXT er en af verdens ældste og førende biludlejningsvirksomheder. Virksomheden blev grundlagt i 1912, har hovedsæde i München og kontorer i 100 lande.

SIXT har været i Danmark siden 2004, er franchisetager under SIXT Group og 100% dansk ejet. Vi er en af Danmarks største biludlejningsvirksomheder med hovedkontor på Kystvejen ved Københavns Lufthavn, og filialer i hele landet.

Ambitionerne er mange og SIXT Danmark har f.eks., som det første biludlejningsselskab herhjemme, installeret en automatisk skadescanner i filialen i København city. Planen er, at alle SIXTs danske filialer får installeret skadescannere over tid.

SIXT Danmark har tre produktuniverser: sixt.dk, mini-lease.dk og sixtbilsalg.dk.

Følg pressemeddelelser fra SIXT Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SIXT Danmark A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye