SIXT Danmark A/S

SIXT Danmark fjerner klistermærker fra bilerne.

Del
Hvad tager ca. fem minutter? I vores verden er det bl.a. tiden der bruges på at montere klistermærker på bilerne, og fjerne dem igen. Ressourcer, som kan anvendes meget mere optimalt.

Det kan umiddelbart virke mærkeligt at fjerne synlig branding fra bilerne, men det er nøje gennemtænkt af flere og relevante grunde:

Vi har spurgt vores kunder, de vil gerne være foruden, det ligger fast.

SIXT er et premium brand, klistermærker på bilerne understøtter ikke oplevelsen.

Bilerne skånes, det kan være hårdt for lakken når klistermærker skal fjernes.

Sidst men absolut ikke mindst, miljøet: Klistermærker skal ofte skiftes – både udvendig og indvendig. Med mange tusinde biler i flåden, bliver det til en del fyldte skraldespande.

Hvad gør vi i stedet for? Svaret er nummerpladerammer, som har en langt bedre holdbarhed, med et diskret SIXT-logo, helt i overensstemmelse med hvad vi står for.

Resultat: Bedre arbejdsgange ved klargøring af biler, færre reparationer, mindre forbrug af plastik – og gladere kunder.

Det sker ikke på én gang men er en løbende proces, og man vil stadig kunne spotte et klistermærke på en bagsmæk lidt endnu. Vi er i fuld gang og det er det vigtigste.

Nøgleord

Billeder

Information om SIXT Danmark A/S

SIXT Danmark A/S
SIXT Danmark A/S
Kystvejen 42
2770 Kastrup

SIXT er en af verdens ældste og førende biludlejningsvirksomheder. Virksomheden blev grundlagt i 1912, har hovedsæde i München og kontorer i 100 lande.

SIXT har været i Danmark siden 2004, er franchisetager under SIXT Group og 100% dansk ejet. Vi er en af Danmarks største biludlejningsvirksomheder med hovedkontor på Kystvejen ved Københavns Lufthavn, og filialer i hele landet.

Ambitionerne er mange og SIXT Danmark har f.eks., som det første biludlejningsselskab herhjemme, installeret en automatisk skadescanner i filialen i København city. Planen er, at alle SIXTs danske filialer får installeret skadescannere over tid.

SIXT Danmark har tre produktuniverser: sixt.dk, mini-lease.dk og sixtbilsalg.dk.

Følg pressemeddelelser fra SIXT Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SIXT Danmark A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye