SIXT Danmark A/S

𝗡𝘆 𝗹𝗼𝗸𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗳𝗼𝗿 𝗞ø𝗯𝗲𝗻𝗵𝗮𝘃𝗻 𝗰𝗶𝘁𝘆 𝗳𝗶𝗹𝗶𝗮𝗹

Del
Den sidste SIXT-bil er trillet op ad rampen i Nyropsgade men ikke så langt, for den 14.4.23 blev en ganske særlig adresse taget i brug, når det kommer til biludlejning, nemlig Ved Vesterport 3.

Lige over for Vesterport Station og på ”bagsiden” af et temmelig kendt hotel finder man SIXTs nye København city filial og den er ikke sådan lige til at overse. 

Dørene er slået op til 200 formidable kvadratmeter med rigelig plads til kunder, medarbejdere og endnu mere rum til at rulle vores gode, venlige og altid professionelle service ud.

De sidste måneder, har der været gang i ombygning, rykken rundt, istandsættelse og alt hvad der i øvrigt hører en flytning til. Nu er alt på plads, og vi er meget tilfredse med resultatet.

Vi glæder os meget til at sende glade kunder af sted, fra vores flotte adresse, og skulle man være i tvivl om hvor vi er, skal man bare løfte blikket .

Nøgleord

Billeder

Information om SIXT Danmark A/S

SIXT Danmark A/S
SIXT Danmark A/S
Kystvejen 42
2770 Kastrup

SIXT er en af verdens ældste og førende biludlejningsvirksomheder. Virksomheden blev grundlagt i 1912, har hovedsæde i München og kontorer i 100 lande.

SIXT har været i Danmark siden 2004, er franchisetager under SIXT Group og 100% dansk ejet. Vi er en af Danmarks største biludlejningsvirksomheder med hovedkontor på Kystvejen ved Københavns Lufthavn, og filialer i hele landet.

Ambitionerne er mange og SIXT Danmark har f.eks., som det første biludlejningsselskab herhjemme, installeret en automatisk skadescanner i filialen i København city. Planen er, at alle SIXTs danske filialer får installeret skadescannere over tid.

SIXT Danmark har tre produktuniverser: sixt.dk, mini-lease.dk og sixtbilsalg.dk.

Følg pressemeddelelser fra SIXT Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SIXT Danmark A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye