SIXT Danmark A/S

Klar til afgang.

Del

𝗗𝗲𝘁 𝗲𝗿 𝗶𝗸𝗸𝗲 𝗵𝘃𝗲𝗿 𝗱𝗮𝗴 𝗮𝘁 𝘃𝗶 𝗵𝗮𝗿 𝗮𝗻𝗹𝗲𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴 𝘁𝗶𝗹 𝗮𝘁 𝗽𝗮𝗿𝗸𝗲𝗿𝗲 𝟭𝟵 𝗣𝗼𝗹𝗲𝘀𝘁𝗮𝗿𝘀 𝘀𝗶𝗱𝗲 𝗼𝗺 𝘀𝗶𝗱𝗲.

Men, når vi helt bogstaveligt slår pjalterne sammen med Copenhagen Fashion Week, er der faktisk en mening med det hele, og førnævnte er ikke en hvilken som helst samarbejdspartner. Der stilles specifikke krav til produktionen af eventet, og heldigvis for det. Bilerne skal være elektriske, de skal være af en vis standard, og der gås ikke på kompromis.
 
August 2023-udgaven af modeugen er veloverstået, og vi ved med garanti, at gæster fra ind- og udland er transporteret godt, behageligt og ikke mindst elektrisk rundt i vores fantastiske hovedstad.
 
Det kan godt være at der ikke findes dårligt vejr osv., men det gør helt sikkert ikke noget at transporten til og fra de forskellige venues foregik i tørvejr, og i en Polestar fra SIXT er det bare lidt bedre.

Vi glæder os til næste gang.

Nøgleord

Om Sixt

SIXT er en af verdens ældste og førende biludlejningsvirksomheder. Virksomheden blev grundlagt i 1912, har hovedsæde i München og kontorer i 100 lande.

SIXT har været i Danmark siden 2004, er franchisetager under SIXT Group og 100% dansk ejet. Vi er en af Danmarks største biludlejningsvirksomheder med hovedkontor på Kystvejen ved Københavns Lufthavn, og filialer i hele landet.

Ambitionerne er mange og SIXT Danmark har f.eks., som det første biludlejningsselskab herhjemme, installeret en automatisk skadescanner i filialen i København city. Planen er, at alle SIXTs danske filialer får installeret skadescannere over tid.

SIXT Danmark har tre produktuniverser: sixt.dk, mini-lease.dk og sixtbilsalg.dk.

Følg pressemeddelelser fra SIXT Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SIXT Danmark A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye