Alexandra Instituttet

Ronnie Siegumfeldt Andersen er fra marts Chief People and Culture Officer ved Alexandra Instituttet

Del

Ronnie Siegumfeldt Andersen er Alexandra Instituttets nye HR-chef. Han er optaget af trivsel og motivation hos den enkelte medarbejder og leder.

Mennesker har været omdrejningspunktet for hele hans karriere, og nu skal han med fokus på HR I Alexandra Instituttet lave det, han brænder allermest for: At skabe vækst og værdi med udgangspunkt i hele mennesker. 

Ronnie har baggrund fra strategi og forandringsledelse som konsulent og har de seneste to år været med til at skalere Verdo Energy Systems. Han får med titlen tiden til at fokusere på HR, medarbejdernes og ledelsens trivsel.

- Vi kan kun flytte mennesker, når vi ved, hvad der driver dem. Det er ikke ligegyldigt for mig. Derfor lykkes jeg i HR-disciplinen. Jeg har nok et naturligt drive, og det forpligter jeg mig på. Det er her, hvor jeg kan gøre en forskel som ny profil. 

- Mine nye kolleger kan glæde sig til en, som tror på, at det nytter at involvere dem i de forandringer, der skal ske. Det er den skoling, jeg har. Så jeg ved, at både ledere og medarbejdere bliver en nøgleressource til at sætte den kurs, siger Ronnie Siegumfeldt Andersen. 

Ifølge Alexandra Instituttets CEO Niels Husted Kjær har Ronnie præcis det, der skal til for, at Alexandra kan få strategien i mål

- Vi øger vores interne fokus på moderne ledelse af vores medarbejdere, der er fundamentet for Alexandras succes. Med tilføjelse af Ronnie Siegumfeldt i management teamet ønsker vi sætte yderligere fokus på motivation og samtidig tiltrække fremtidens talenter til Alexandra, siger Niels Husted Kjær.

Se hele profilen her

Alexandra Instituttet

100 eksperter under ét tag 

Alexandra Instituttet hjælper offentlige og private virksomheder med at anvende den nyeste it-forskning og teknologi. Vores udgangspunkt er samfundsmæssige problemstillinger og behov for at omsætte den nyeste forskning til innovative løsninger. 

Hos os finder du stærke kompetencer inden for blandt andet Visual computing, kunstig intelligens, IoT, cybersikkerhed, interaktionsdesign og smarte produkter. 

Vi arbejder i et tværfagligt miljø og er et hold af højtkvalificerede specialister, der hurtigt kan forstå din organisations og dine brugeres problemstillinger.

Vi er Danmarks eneste Godkendte Teknologiske Service-institut specialiseret i it og digitalisering.

Følg pressemeddelelser fra Alexandra Instituttet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Alexandra Instituttet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye