Deel Danmark

Deel lancerer Compliance Hub: Det har aldrig været nemmere for virksomheder at sikre compliance

Del

Den globale HR- og rekrutteringsplatform, Deel, har lanceret en samlet platform og one-stop-shop med alt, der har at gøre med compliance. I dag bruger virksomheder mange penge på at sikre compliance hele vejen rundt. Gennem Compliance Hub kan virksomheder holde fingeren på pulsen med nem adgang til seneste lovgivning, risikoadvarsler, rådgivning og medarbejderklassificering.  

Deel lancerer Compliance Hub, der blandt andet indeholder et AI-baseret værktøj til klassificering af medarbejdere, løbende opdatering på seneste lovgivning og indsigt i arbejdsstyrken på tværs af landegrænser. Formålet er at hjælpe virksomheder over hele verden med at navigere i det øgede omfang af lovgivning og ændringer, som gør det både tidskrævende og dyrt at holde sig compliant. 

Løbende monitorering af seneste lovgivning
”I dag skyder virksomheder mange penge efter beskæftigelsesrådgivere og juridiske teams for at sikre compliance hele vejen rundt. Med Deels nye Compliance Hub får virksomheder nu mulighed for at reducere de samlede omkostninger til compliance-medarbejdere, der ellers kan være en omkostelig affære,” udtaler Nicolai Dam Hansen, Regional Lead hos Deel i Danmark. 

Compliance Hub indeholder blandt andet en monitor, der er udviklet til at scanne, indsamle og forklare de seneste lovgivningsmæssige ændringer globalt på områder som payroll, pension, private forsikringer, orlov og skatteforpligtelser på tværs af mere end 150 lande. Deel forenkler det juridiske sprog gennem kortfattede resuméer af de lovgivningsmæssige ændringer og formidler samtidig den påvirkning, det har på den pågældende virksomhed.  

AI-baseret værktøj til medarbejderklassificering
I samarbejde med Queen's University og Deel Lab har Deel også lanceret et AI-drevet fejlklassificeringsværktøj lokaliseret i 15 lande. Herigennem kan virksomheder vurdere klassificeringen af deres medarbejdere over hele verden. Deels værktøj er baseret på prisvindende forskning fra lokale sager om antal ansættelser samt klassificeringstest til at klassificere medarbejdere med mere end 90% nøjagtighed. Med AI-værktøjet bliver det nemt for virksomheder at navigere i onboarding-processen for nyansatte og undgå fejlklassificering. 

Derudover indeholder Compliance Hub et indsigtsværktøj til virksomhedens arbejdsstyrke, der sikrer, at virksomheder holder sig opdateret på deres medarbejdere. Gennem værktøjet sender Deel løbende opdateringer og advarsler om visum, der udløber, risiko for fejlklassificering mm. Indsigtsværktøjet er tilpasset den pågældende virksomhed, og hver måned får man tilsendt en skræddersyet rapport på mail, som også er tilgængelig på platformen. 

Deel blev etableret i 2019 og har i dag mere end 20.000 kunder globalt. Sidste år åbnede Deel i Danmark, og i dag har de over 130 danske kunder. 

Læs mere om Deels nye Compliance Hub her.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Om Deel
Deel er en førende global HR- og lønningsløsning, der forbinder talenter og virksomheder over hele verden. Deel udstyrer lokale teams med de værktøjer, funktioner og vejledninger, der er nødvendige for at ansætte og lede et globalt team. Deels platform tilbyder en samlet pakke af lønsystem, HR-ydelser og juridiske eksperter, der gør det nemmere for virksomheder og teams at arbejde sammen på tværs af landegrænser. 

Ved hjælp af en teknologidrevet selvhjælpsproces kan Deels kunder nemt ansætte nye medarbejdere fra over 150 lande på få minutter i overensstemmelse med lokal lovgivning. Deel har ansat mere end 250 lokale juridiske-, revisions-, skatte- og mobilitetspartnere, der gør det muligt for virksomheder at udarbejde og underskrive lokale ansættelseskontrakter i overensstemmelse med lokale regulativer. Det gøres nemt gennem et virtuelt bibliotek, og det er muligt at betale lokale teams i flere end 120 forskellige valutaer.

Deel blev grundlagt i 2019 af Alex Bouaziz og Shuo Wang, der ønskede at løse et aktuelt problem, de så blandt deres venner. På grund af udfordringer med visum og lokal lovgivning kunne de ikke kunne få de velbetalte jobs i udlandet, de havde kompetencerne til. Som en løsning på den udfordring startede Alex og Shuo Deel. I dag opererer Deel i over 150 lande. Læs mere om Deel her

Følg pressemeddelelser fra Deel Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Deel Danmark

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye