Deel Danmark

Deel og Carta går sammen

Del

Nyt samarbejde mellem to af verdens største HR-aktører kobler Deels globale lønudbetalingsplatform med Cartas globale equity-håndteringsplatform.

To af verdens største HR-platforme, Deel og Carta, går sammen om ny global equity-løsning
To af verdens største HR-platforme, Deel og Carta, går sammen om ny global equity-løsning PR-foto Deel

Deel, der er én af verdens største virksomheder inden for HR- og lønadministration, er indgået i et strategisk samarbejde med Carta, der er førende inden for administration af aktieoptionsprogrammer for medarbejdere.

Samarbejdet reflekterer de senere års stærke udviklingstræk, hvor stadigt flere virksomheder dels har en global medarbejderskare, dels tilbyder medarbejderaktier og -optionsprogrammer som del af ansattes lønpakke.

Udviklingen betyder, at virksomheder med en global medarbejderskare skal forholde sig til en omfattende sæt af forskellige regler, hvilket kan være både tidskrævende og særdeles komplekst.

Deel og Carta bringer hver især høj specialistviden med ind i samarbejdet, der er den første af sin art. Deel bidrager med sin specialviden om lokale regler for ansættelsesvilkår samt processer for lønudbetaling, og Carta bringer sin specialviden om lokale regler for beskatning af medarbejderaktieprogrammer med samt sine løsninger, der automatiserer processer, når medarbejdere ønsker at udøve optioner.

I takt med at virksomheder i højere og højere grad ansætter på tværs af landegrænser og medarbejderaktieoptioner bliver mere udbredt, er det blevet mere besværligt at tilbyde disse optioner grundet kompleksiteten af landes forskellige skatteregler. At sikre korrekt udbetaling og beskatning har historisk været enormt tidskrævende for virksomhedernes HR-afdelinger”, siger Nicolai Dam Hansen, talsperson for Deel Danmark.

Danmark er ikke med i første rul, der omfatter Frankrig, Tyskland, Indien (kun Deel Global Payroll), Israel, Italien, Holland, Nigeria, Polen, Portugal, Singapore, Spanien og Schweiz. Nicolai Dam Hansen uddyber:

Deels samarbejde med Carta er transformerende for virksomheder, der tilbyder equity-fordele til deres globale ansatte. Som to af verdens førende platforme på området, er vi konstant på jagt efter måder at gøre det nemmere at håndtere globale arbejdsstyrker, og vores integration er et godt eksempel på det. Sammen med Carta gør vi det enklere for flere, at håndtere medarbejderoptioner på verdensplan, og selvom danske Deel og Carta-kunder ikke er med I første rul, så kommer det snart.”

Nøgleord

Kontakter

Grey Public på vegne af Deel Danmark
Mikkel Andersen
mikkel.andersen@grey.com

Billeder

Nicolai Dam Hansen, talsperson for Deel Danmark
Nicolai Dam Hansen, talsperson for Deel Danmark
Download
Nicolai Dam Hansen, Deel Danmark talsperson
Nicolai Dam Hansen, Deel Danmark talsperson
Download

Om Deel

Deel tilbyder alt-i-en HR- og lønudbetalingsplatform for globale virksomheder. Platformen hjælper virksomheder med at gøre alle aspekter af at håndtere en arbejdsstyrke enklere – fra onboarding, over compliance og performance management, til global lønudbetaling, HRIS og immigrationssupport. Deel arbejder for selvstændige freelancere og faste ansatte I flere end 150 lande. Og det tager kun få minutter at komme igang. For mere information, besøg Deel.com.

Om Carta

Carta er en platform, der hjælper mennesker med at håndtere equity, udvikle forretninger, og investere I fremtidens virksomheder. Vores mission er at forløse potentialet af equity-ejerskab for flere mennesker overalt. Carta håndtere næsten tre billioner dollars af equity globalt. Virksomheden er betroet af flere end 40.000 virksomheder, over 7.000 fonde og SPV’er, og over to milliarder equity-holders til at håndtere cap tables, kompentioner, valueringer, likviditet og mere. For mere information, besøg www.carta.com

Følg pressemeddelelser fra Deel Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Deel Danmark

Deel lancerer Compliance Hub: Det har aldrig været nemmere for virksomheder at sikre compliance7.12.2023 13:52:50 CET | Pressemeddelelse

Den globale HR- og rekrutteringsplatform, Deel, har lanceret en samlet platform og one-stop-shop med alt, der har at gøre med compliance. I dag bruger virksomheder mange penge på at sikre compliance hele vejen rundt. Gennem Compliance Hub kan virksomheder holde fingeren på pulsen med nem adgang til seneste lovgivning, risikoadvarsler, rådgivning og medarbejderklassificering.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye