Deel Danmark

Deel og Slack går sammen om AI-løsning til HR-eksperter

Del

HR-platformen Deel og samarbejdsplatformen Slack sætter strøm til ny AI-løsning, der skal lette livet for danske HR-ansatte til - hurtigt og nemt - at få svar på lokalt arbejdsmarkedslovgivning i flere end 150 lande.

Det bliver nu nemmere og hurtigere at være HR-ekspert med Deels nye AI løsning til Slack
Det bliver nu nemmere og hurtigere at være HR-ekspert med Deels nye AI løsning til Slack

Det kan være ekstremt svært for selv den bedste HR-ekspert at holde trit med lokale love og arbejdsstyrkedata for et globalt team med forskellige informationskilder, i forskellige dokumenter, og på forskellige sprog. Det laver Deel og Slack nu om på med ny AI-løsning i Slack-platformen.

Fremover kan man stille både simple og komplekse HR-relaterede spørgsmål i chatten, og få hjælp fra AI til f.eks. at finde ud af hvor mange feriedage, man kan overføre fra et ferieår til et andet, eller i Frankrig; hvor meget en løn på $50,000 er værd efter skat i USA, eller hvor mange entreprenører dit firma har ansat i Filippinerne. 

I takt med flere og flere danske virksomheder - store som små - har ansatte på tværs af forskellige lande, er HR blevet et mere og mere komplekst fænomen - især ift. at sikre konstant compliance af lokale arbejdsmarkedsforhold. Netop global compliance er grunden til, at HR-platformen Deel på få år er vokset fra et marked til i dag at være til stede i flere end 150 - herunder Danmark. I dag har Deel flere end 300.000 tilknyttede kontrakter på deres platform, der anvendes af HR-afdelinger til både payroll og kontraktstyring i hævd med lokal lovgivning.

Udover nemt og hurtigt at kunne få svar på en række lovgivningsrelaterde HR-spørgsmål, kan Deels AI-løsning til Slack også hjælpe med at belyse ansættelsesrelatede forhold som f.eks. lønintervallet for en IT-udvikler i Brasilien, eller beskæftigelsesomkostninger i Sydkorea. Ligesom man - med få enkle spørgsmål - kan dykke ned i ens konkrete arbejdsstyrkedata, som f.eks. hvor mange entreprenører man har i Frankrig, eller status på ens samlede beskæftigelsesomkostninger i Tyskland.

Effektiv kommunikation, samarbejde, og hurtig adgang til viden er afgørende for enhver organisations succes i dag. Især i multinationale virksomheder, hvor den juridiske kompleksitet er stor. Derfor er vi glade for at kunne annoncere vores nye AI-integration med Slack, der er et af de mest anvendte kommunikationsværktøjer i erhvervslivet - både globalt og i Danmark,” siger Nicolai Dam Hansen, der er ansvarlig for Deel Danmark.

AI-løsningen til Slack fra Deel er tilgængelige fra i dag.

Nøgleord

Kontakter

Mikkel Andersen, Grey Public på vegne af Deel Danmark
mikkel.andersen@grey.com

Billeder

Nicolai Dam Hansen, ansvarlig for Deel Danmark
Nicolai Dam Hansen, ansvarlig for Deel Danmark
Download

Om Deel

Deel hjælper virksomheder med at ansætte hvem som helst, hvor som helst, gennem sin globale løsning til betalingsstyring og overholdelse af lokal compliance. Med sin platform kan virksomheder - uanset type og størrelse - ansætte, administrere og aflønne selvstændige og fuldtidsansatte i mere end 150 lande på få minutter med fuld compliance. For mere information, besøg Deel.com

Om Slack
Slack forbinder mennesker, samtaler, data og dine yndlingsapps i et virtuelt rum. Det er en samarbejdsplatform, designet til at få dig ud af mails og møder, så du kan få løst dine opgaver bedst muligt, være forbundet med dem, der betyder mest, og give dig tid til lave det du elsker. www.slack.com

Følg pressemeddelelser fra Deel Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Deel Danmark

Deel lancerer Compliance Hub: Det har aldrig været nemmere for virksomheder at sikre compliance7.12.2023 13:52:50 CET | Pressemeddelelse

Den globale HR- og rekrutteringsplatform, Deel, har lanceret en samlet platform og one-stop-shop med alt, der har at gøre med compliance. I dag bruger virksomheder mange penge på at sikre compliance hele vejen rundt. Gennem Compliance Hub kan virksomheder holde fingeren på pulsen med nem adgang til seneste lovgivning, risikoadvarsler, rådgivning og medarbejderklassificering.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye