Sjældne dråber på auktion: Nu kan de blive dine

Del

Priserne på kvalitetswhisky har været på himmelflugt de sidste par år, og det har gjort, at især de ældre, sjældne årgange er blevet endnu vanskeligere at få fat i. Men nu er der godt nyt til whisky-entusiaster.

Auktionshuset Campen Auktioner præsenterer et eksklusivt parti af førsteklasses whisky af enestående kvalitet, sjældent tilgængelig på markedet. En passioneret dansk-amerikansk whiskysamler, med en udsøgt sans for det ypperste, sælger ud af sin værdifulde og exceptionelle samling i Danmark, og det er det randrusianske auktionshus, der skal hjælpe med opgaven.

null
Uovertrufne whisky på række; Balblair 38 Years Single Malt, Bowmore Bicentenary 1779-1979, Springbank 37 Years Single Cask Malt

Denne whisky-auktion en mulighed for at komme i nærheden af helt specielle dråber, der normalt er tæt på umulige at få fingrene i. Bjørn Søby Jakobsen, CPO hos auktionshuset, lægger ikke skjul på sin begejstring: "Der er tale om en kvalitet, som yderst sjældent bliver udbudt til salg. Hvis man er whisky-entusiast, må man ikke lade denne mulighed gå til spilde. Der er tale om flasker i verdensklasse." Bjørn Søby Jakobsen uddyber: "Desuden er det værd at bemærke at Whisky som investering er blevet en stadig mere populær praksis. Unikke og sjældne flasker, især single malts fra velrenommerede destillerier, kan stige betydeligt i værdi over tid. Investorer ser ofte på faktorer som alder, destilleri, og emballagens tilstand for at vurdere en whiskys potentiale som investering."

Balblair, 38 Years Single Malt, 44 %, Balblair Distillery Ltd.
Balblair 38 Years Single Malt er en exceptionel skotsk whisky, der inkarnerer over fire årtier af mestring og håndværk. Destilleret i 1966 og aftappet i september 2004 som en Limited Edition, repræsenterer denne flaske et sandt mesterværk. Med en alkoholprocent på 44% demonstrerer denne Balblair 38 års Single Malt en bemærkelsesværdig balance og dybde, og den er en fornøjelse for enhver whiskykender. Derudover blev Balblair, 38 Years Single Malt, 44 % kåret som bedste malt i whisky magasin 2006. Denne whisky er en tidløs oplevelse, hvor tradition og kvalitet forenes i denne velbevarede flaske, der bærer årtiers håndværk og dedikation.

Balblair%2C%2038%20Years%20Single%20Malt%2C%2044%20%25%20blev%20k%E5ret%20som%20bedste%20malt%20i%20whisky%20magasin%202006
Balblair, 38 Years Single Malt, 44 % blev kåret som bedste malt i whisky magasin 2006

Bowmore, Bicentenary 1779-1979, Islay Single Malt Scotch Whisky
Bowmore, Bicentenary 1779-1979, Islay Single Malt Scotch Whisky, er en hyldest til to århundreder af enestående destillationskunst. Denne bemærkelsesværdige Islay single malt udgør ikke blot et kapitel i Bowmores historie, men repræsenterer også en unik smagsoplevelse for whiskyentusiaster. Med en sublim balance mellem røg, sødme og havbrise indfanger den essensen af Islay-destilleriets karakter. Hver slurk afslører lag af komplekse noter, herunder brændt sukker, saltet karamel og en forførende hint af havtang. Denne særlige jubilæumswhisky hylder fortidens dygtighed og er en fejring af Bowmores dedikation til kvalitet gennem to århundreder.

Bowmore%2C%20Bicentenary%201779-1979%2C%2043%20%25%2C%20Islay%20Single%20Malt%20Scotch%20Whisky%2C%20Morrisons%20Bowmore%20Distillery%20Ltd%20Islay
Bowmore, Bicentenary 1779-1979, 43 %, Islay Single Malt Scotch Whisky, Morrisons Bowmore Distillery Ltd Islay

Springbank, 37 Years Single Cask Malt 43 %, Springbank Distillery, Campbeltown Scotland
En anden herlighed på auktionen er Springbank, 37 Years Single Cask Malt 43%, fra Springbank Distillery i Campbeltown, Skotland, som er en sublim whiskyoplevelse. Denne enestående single malt er resultatet af 37 års omhyggelig modning og destillering på Springbank Distillery, der er kendt for sin tradition og håndværksmæssige dygtighed. Med en alkoholstyrke på 43% leverer denne whisky en kompleks smagsprofil, der omfavner dybe lag af røget egetræ, honning, og en subtil brøkdel af krydret frugt. Hver dråbe er en rejse gennem tid og region, og den repræsenterer stoltheden af Campbeltown-destilleriet. Springbank, 37 Years, er ikke blot en drink; det er et mesterværk, der hylder fortiden og løfter sløret for destilleriets ekspertise.

Springbank%2C%2037%20Years%20Single%20Cask%20Malt%2043%20%25%2C%20Springbank%20Distillery%2C%20Campbeltown%20Scotland
Springbank, 37 Years Single Cask Malt 43 %, Springbank Distillery, Campbeltown Scotland

Skynd dig at byde på de sjældne dråber 
Der er altså tale om en hel særlig auktion med sjældne velbevarede flasker, der kun er et klik væk via campenauktioner.dk https://bit.ly/3SDMfJn Online auktionen slutter den 26. november 2023.

Hvis man har lyst til at opleve flaskerne på nært hold, er der eftersyn på de i alt 12 fine flasker den 20. november på Myntevej 2, Randers, kl. 9-14. Dog er der ingen smagsprøver. Om de kommende ejere åbner eller lader flaskerne forblive lukket, må fremtiden vise.

Nøgleord

Kontakter

Links

Følg pressemeddelelser fra Campen Auktioner A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Campen Auktioner A/S

Danfoss frigiver kvalitetsindustrimaskiner til auktion20.12.2023 12:10:01 CET | Pressemeddelelse

Danfoss har truffet beslutningen om at flytte produktionen af radiatortermostater fra Viby J til Silkeborg. I forbindelse med denne omfattende ændring har virksomheden valgt at sælge en række maskiner, som ikke følger med til den nye destination, til maskinforretning Lynderup Group. Disse maskiner har alle været i brug helt frem til den sidste dag på det nuværende sted. Nu får du chancen for at erhverve dig disse velholdte og driftssikre maskiner, da de sættes på auktion hos Campen Auktioner.

Eksklusiv whisky- og portvinsauktion for hardcore entusiaster7.12.2023 14:17:40 CET | Pressemeddelelse

Er der ledige pladser i whiskyskabet, bør du holde øje med auktionsnr. 9495 hos Campen Auktioner. Fra én privat samler sættes værdifulde flasker med whisky og portvin fra vikinge-kultproducent til salg. Værdien af hver enkelt flaske er særdeles høj, og både flasker samt emballage er i fineste stand. Det hele bortauktioneres til højestbydende. Alene fra den eftertragtede Highland Park-himmel er der syv flasker.

Enestående kunstskatte fra 86-årige Johannes’ gemmer dukker op på auktion4.12.2023 11:37:30 CET | Pressemeddelelse

Vi har alle hørt om skatte, der har gemt sig væk, men sjældent har en historie været så hjertevarm og personlig som den, der udfolder sig hos 86-årige Johannes Abildtrup. En ægte skattejæger i sit eget hjem har opdaget kunstværker gemt i årevis. Nu står han klar til at dele disse skatte og deres historier med verden gennem en kommende auktion. En historie om kærlighed til kunst, rejser og livets overraskelser, der ikke længere kan holdes hemmelig.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye