Aveny-T

Stor interesse for Benched af Uppercut Danseteater på Aveny-T

Del

Billetsalget er i fuld gang til forestillingen BENCHED af Uppercut Danseteater, som kan ses på Aveny-T fra 24. november til 1. december. De første forestillinger er allerede udsolgt, og mere en 1000 teatergæster har allerede valgt at ville tilbringe en aften i selskab med Uppercut Danseteater og kompagniets fem dansere.

24. november - 1. december 2023
24. november - 1. december 2023

Uppercut Danseteater, der normalt har til huse på Dansekapellet på Bispebjerg Torv, rykker til Aveny-T på Frederiksberg med forestillingen BENCHED. Efter tre succesfulde forestillinger med trilogien PLEJER ER DØD, som har vundet flere Reumert-priser, er Uppercut Danseteater tilbage med publikumssuccesen BENCHED.

Danseforestillingen BENCHED er en hudløs ærlig fortælling om livets store og små spørgsmål. Om at sætte sig til rette og turde sætte sig skævt. Om at tage, skabe, og give plads - og om at gøre det, inden man falder på røven, der hvor bænken ender.

Uppercut Danseteater rusker til vores forståelse af hierarkier og puster til vores frygt for at ende som bænkevarmere. I BENCHED kurer, klatrer og klamrer danserne, bestående af Mark Philip og de øvrige dansere fra Uppercut Danseteaters ensemble sig til bænken, samtidig med, at de ihærdigt kæmper for ikke at blive bænket til den.

“BENCHED er virkelig en hyldest til dansen. Jeg har fundet inspiration i mine dansere, og vi har sammen skabt et værk med afsæt i dem og alt det fantastiske, de hver især kan. Der er så meget talent på den danske dansescene, og jeg er så stolt over at vise denne forestilling. Det er scenedans når det er bedst med ufiltreret danseglæde, og hvor der er fart på fra start til slut.” fortæller koreograf Stephanie Thomasen.

Uppercut Danseteater er kendt for at fusionere forskellige dansearter, hvilket illustreres gennem de enkelte danseres forskellige baggrunde inden for bl.a. capoeira, breakdance, akrobatik og contemporary dance. Ensemblet er så forskellige og alligevel ens.

Efter at have spillet på Aveny-T, skal BENCHED videre ud i verden, og rejser i denne sæson på turné i Canada og Tyrkiet, samt Italien.

FAKTA
IDÉ & KONCEPT Stephanie Thomasen
KOREOGRAFI Stephanie Thomasen - i samarbejde med danserne
DANSERE Mark Philip, Adam Tocuyo, Jens Schyth Brøndum, Kriss Mensa & Mahamat Fofana
SCENOGRAFI/BÆNK Johan Kølkjær & Andrew Matthews
LYSDESIGN Peter Løkke
MUSIK René Aubry, Estas Tonne, Rodrigo & Gabriela 
FOTO Bahadir Berber

DATOER fredag den 24. november - fredag den 1. december 2023
STED Aveny-T - 102 Frederiksberg Allé Frederiksberg, 1820
VARIGHED 45 minutter
ALDER 10+

Kontakter

Links

Følg pressemeddelelser fra Aveny-T

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aveny-T

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye