Campen Auktioner A/S

Campen Auktioner præsenterer spændende hesteauktion med internationale afstamninger

Del

Søger du efter et godt kvalitetsføl, en god 1-5 års hest eller den nye avlshoppe, så er der gode chancer for at erhverve sig netop dette ved denne interessante og alsidige netauktion hos Campen Auktioner.

Der kommer i alt 16 heste under hammeren søndag d. 17. september klokken 19.00. Kollektionen byder på 9 kvalitetsføl af spring- og dressurafstamning, 5 heste i alderen 1-5 år, samt to avlshopper, hvoraf den ene er drægtig ved Viva Vegas, som var publikumsfavoritten ved DSPhingstekåringen i 2023 og blandt de dyrest solgte hingste på den efterfølgende auktion.

Hestene kommer fra hele landet, men der bydes online på netauktionen på campenauktioner.dk, hvor der under auktion nr. 9150 findes meget mere information om denne spændende hesteauktion. Det er langt fra første gang, at Campen Auktioner står bag en hesteauktion. Tilbage i maj 2022 blev den 14-årige avlshoppe Laurina EM solgt på Campen Auktioners hesteauktion nr. 7575. Hoppen har nu produceret et hingsteføl efter Revolution, som også er at finde på denne auktion, der har nr. 9150.

"Jeg synes, vi har skabt en fin kollektion, hvor der burde være noget for enhver smag. Det handler om at få den rigtige hest ud til den rette køber, og derfor er det endnu mere spændende at lave en auktion, der rammer bredden,” forklarer Charlotte Schreiber, der er hesteauktionsagent hos Campen Auktioner, og tilføjer:

”Ingen hestefolk vil det samme. Nogle køber den store kvalitet i føl og ungheste med håbet om en fremtidig Grand Prix-hest, andre køber deres bedste ven, som de beholder hele livet. Det vigtigste er, at gode heste ikke går tabt, for de kan have stor værdi for den enkelte. Jeg mener, at med denne samling af heste er der noget for alle, uanset hvilke ambitioner man har med sporten."

Katalog med internationale afstamninger

Fra kataloget kan blandt andet nævnes lot 3, et hingsteføl efter Uriko. Moderen Why Not er selv placeret på Zangersheide som 5 års og er halvsøster til TNT Explosive (1.60m int). Netop fra denne hoppestamme finder vi ganske tæt relateret "Calina", der som 5 års vandt både Unghestechampionatet i Herning samt DSA championats finalen. Efterfølgende vandt hun som 7 års Falsterbo Championatet under Harrie Smolders.

På dressursiden finder vi særdeles godt gående afkom efter b.la Freetown og Highfive Fuglsang, sidstnævnte på en moderlinie, der tæller flere heste, som er placeret i middelsvær og svær dressur. Hos katalog nr. 14 finder vi en avlshoppe (For Edition/ Escudo II). Hun er kåret i Hannoveraner Verband med bl.a. 9 i kapacitet. Hun er mor til flere finaleføl og føl solgt på eliteauktion samt B-heste. Fra kollektionen kan der nævnes afkom efter b.la: Colorit Z, Jaguar van Paemel, Todt un Prince Ask, Revolution, Vasco Ask, Glamourdale, Action Man Ask, Dominator Z m.fl.

Ønsker man at besigtige hestene, er der rig mulighed for dette. Under hvert enkelt katalognummer finder man oplysninger om opstaldningssted og direkte kontakt til sælger. Der kan også laves aftale med Charlotte Schreiber, der vil være behjælpelig med generelle spørgsmål vedrørende auktionen: Horses@campenauktioner.dk og tlf +45 23399596.

Der kommer dyrlægeattester løbende i uge 36, og auktionen slutter søndag den 17. september kl. 19.00

https://www.youtube.com/watch?v=GzojVmOx29M

For at se dette indhold fra www.youtube.com, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Billeder

Lot 10: 1 års hoppe e. Todt un Prince Ask/ Casall
Lot 10: 1 års hoppe e. Todt un Prince Ask/ Casall
Download
Lot 10: 1 års hoppe e. Todt un Prince Ask/ Casall
Lot 10: 1 års hoppe e. Todt un Prince Ask/ Casall
Download
Lot 6: Hingsteføl e. Freetown/Tailormade Temptation.
Lot 6: Hingsteføl e. Freetown/Tailormade Temptation.
Download
Lot 3: Hingsteføl e. Uriko/Warrant. Moder Why Not er placeret til Ungheste VM på  Zangersheide.
Lot 3: Hingsteføl e. Uriko/Warrant. Moder Why Not er placeret til Ungheste VM på Zangersheide.
Download
Lot 3: Hingsteføl e. Uriko/Warrant. Moder Why Not er placeret til Ungheste VM på  Zangersheide.
Lot 3: Hingsteføl e. Uriko/Warrant. Moder Why Not er placeret til Ungheste VM på Zangersheide.
Download
Lot 1: Hoppeføl e. Jaguar van Paemel Casall
Lot 1: Hoppeføl e. Jaguar van Paemel Casall
Download

Links

Campen Auktioner A/S

Campen Auktioner er et auktionshus, som sælger alt fra køretøjer, tøj og brugskunst til overskudslager og meget andet. Alt dette foregår via deres online og fysiske auktioner i deres auktionshuse, og du kan som privat og eller som virksomhed både sælge og købe på auktionerne. Der er mange fordele at hente, uanset om du kommer for at købe noget til eget hjem eller virksomhed, eller du kommer for at tjene penge på det, som du har stående. 

Følg pressemeddelelser fra Campen Auktioner A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Campen Auktioner A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum