Emilie sprang fra Skattestyrelsen til kvalitetsheste - en drøm blev virkelighed

Del

Emilie, en 29-årig kvinde med en imponerende livshistorie, har forfulgt sin passion for heste og avl på en bemærkelsesværdig måde. Hendes rejse fra at være en ung spring- og dressurrytter til at arbejde som kontorassistent hos politiet i Esbjerg og senere i Skattestyrelsen Ribe er inspirerende. Efter at have arbejdet i Skattestyrelsen i 3 år tog Emilie et dristigt skridt og besluttede at forfølge sin drøm om at opdrætte kvalitetsheste.

Emilie, gift med Michael Hansen, der driver en kvægejendom med ca. 250 malkekvæg i Kalvslund ved Ribe, har to børn sammen, en pige og en dreng på henholdsvis 6 og 4 år. Denne dynamiske duo besluttede sig for at tage springet og begynde at opdrætte avlshopper med imponerende blodlinjer. Deres mål er at skabe følhopper af høj kvalitet og opdrætte rideheste med fremragende funktionalitet, der er opvokset under optimale forhold.

En afgørende del af deres rejse var købet af en ejendom i november 2022, hvor de skabte de nødvendige faciliteter og rammer for at starte deres avlseventyr. Emilie har også været aktiv i følskuer, hingstearrangementer og har endda deltaget i en bustur i region 4 til HP Horses og Atterupgaard for at få mest muligt ud af deres avlerkarriere fra starten.

I øjeblikket ejer de fire dressuravlshopper og to springhopper hos Dahl Horses. Disse hopper har en imponerende stamtavle, og den tidligere indkøbte hoppe fra Campen Auktioner katalog 7575 fra dødsboauktionen over Stutteri EM, er blevet insemineret med Revolution, en elitehingst ejet af Helgstrand Dressage. Revolution er kendt for at producere afkom med fantastiske gangarter og en god ridelighed. Emilie og Michael er begejstrede for deres føl, Rantino, som de mener har arvet hoppens gode egenskaber og har potentiale til at nå de store klasser inden for dressurridning, især med en højere rytter.

Avlshingsten Revolution har imponeret i sin karriere, og hans præstationer taler for sig selv. Han har opnået titler som præmiehingst i Hannover, Dansk Varmblods præmiehingst, og han har været verdensmester i dressur for 5- og 6-årige heste. Hans score og resultater taler for hans kvaliteter som avlshingst.

Emilie og Michael har taget det dristige skridt ind i avlens verden og ser frem til at bidrage til avlsbranchen i Danmark med deres mål om at producere kvalitetsrideheste. Deres passion for heste og engagement i at forbedre avlen er en inspiration for alle, der drømmer om at følge deres lidenskab og forvandle den til virkelighed.

På Campen Auktioners hesteauktion, der omfatter i alt 16 heste, vil der være noget for enhver hesteentusiast. Kollektionen består af 9 føl, 5 heste i alderen 1-5 år samt to avlshopper. Blandt de spændende afstamninger finder man navne som Jaguar Van Paemel, Dominator Z, Action Man Ask, Todt un Prince Ask, Colorit Z, Vasco Ask og Uriko. Et særligt interessant lot, lot 3, repræsenterer hingsteføllet af Uriko, der stammer fra en stærk hoppestamme. Moderen, Why Not, har allerede opnået placeringer ved UVM som 5-årig og har en imponerende internationale præstationsrekord. Auktionen byder også på imponerende dressurafkom efter navne som Revolution, Freetown, Highfive Fuglsang og Glamourdale, hvoraf sidstnævnte blev dobbelt Grand Prix verdensmester sammen med rytteren Charlotte Fry i 2022.

Campen Auktioner er ivrige efter at præsentere denne unikke auktion, der ikke kun handler om heste, men også om de personlige historier og passioner, der omgiver dem. Både de erfarne og de nyopstartede avlere kan se frem til en begivenhed, der fremhæver mangfoldigheden og skønheden i hesteavl.

For at se dette indhold fra www.youtube.com, så skal du give din accept på toppen af denne side.
Campen Auktioner A/S - 9150 Hesteauktion

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Her ses det entreprenante ægtepar Emilie og Michael Hansen, Kalvslund, Ribe flankeret af avlshoppen Laurina, som blev købt via Campen Auktioner med føllet Rantino, som nu udbydes til salg via Campen Auktioner
Her ses det entreprenante ægtepar Emilie og Michael Hansen, Kalvslund, Ribe flankeret af avlshoppen Laurina, som blev købt via Campen Auktioner med føllet Rantino, som nu udbydes til salg via Campen Auktioner
Download
På Campen Auktioners hesteauktion, der omfatter i alt 16 heste, vil der være noget for enhver hesteentusiast. Kollektionen består af 9 føl, 5 heste i alderen 1-5 år samt to avlshopper.
På Campen Auktioners hesteauktion, der omfatter i alt 16 heste, vil der være noget for enhver hesteentusiast. Kollektionen består af 9 føl, 5 heste i alderen 1-5 år samt to avlshopper.
Download

Links

Følg pressemeddelelser fra Campen Auktioner A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Campen Auktioner A/S

Danfoss frigiver kvalitetsindustrimaskiner til auktion20.12.2023 12:10:01 CET | Pressemeddelelse

Danfoss har truffet beslutningen om at flytte produktionen af radiatortermostater fra Viby J til Silkeborg. I forbindelse med denne omfattende ændring har virksomheden valgt at sælge en række maskiner, som ikke følger med til den nye destination, til maskinforretning Lynderup Group. Disse maskiner har alle været i brug helt frem til den sidste dag på det nuværende sted. Nu får du chancen for at erhverve dig disse velholdte og driftssikre maskiner, da de sættes på auktion hos Campen Auktioner.

Eksklusiv whisky- og portvinsauktion for hardcore entusiaster7.12.2023 14:17:40 CET | Pressemeddelelse

Er der ledige pladser i whiskyskabet, bør du holde øje med auktionsnr. 9495 hos Campen Auktioner. Fra én privat samler sættes værdifulde flasker med whisky og portvin fra vikinge-kultproducent til salg. Værdien af hver enkelt flaske er særdeles høj, og både flasker samt emballage er i fineste stand. Det hele bortauktioneres til højestbydende. Alene fra den eftertragtede Highland Park-himmel er der syv flasker.

Enestående kunstskatte fra 86-årige Johannes’ gemmer dukker op på auktion4.12.2023 11:37:30 CET | Pressemeddelelse

Vi har alle hørt om skatte, der har gemt sig væk, men sjældent har en historie været så hjertevarm og personlig som den, der udfolder sig hos 86-årige Johannes Abildtrup. En ægte skattejæger i sit eget hjem har opdaget kunstværker gemt i årevis. Nu står han klar til at dele disse skatte og deres historier med verden gennem en kommende auktion. En historie om kærlighed til kunst, rejser og livets overraskelser, der ikke længere kan holdes hemmelig.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye