Kevin Walsh ny ansvarshavende chefredaktør for Det Nordjyske Mediehus

Del

Det Nordjyske Mediehus har udnævnt Kevin Walsh til ny ansvarshavende chefredaktør.

Kevin Walsh, 41 år, kommer fra en stilling som redaktionel udviklingschef i Berlingske Media. Han er uddannet journalist og har tidligere været digital redaktør på BT, hvor han var med til at gøre en traditionel formiddagsavis til en digital kæmpe. Siden var han som digital redaktionschef hos Berlingske med til at udvikle et succesrigt digitalt abonnementsmedie og gøre Berlingske til markedsleder.

De seneste år har Kevin Walsh arbejdet på tværs af alle publikationerne i Berlingske Media i rollen som digital udviklingschef.

Kevin Walsh stammer fra Albertslund, har to børn og er gift med Julie, som er født og opvokset i Hjørring. Familien flytter snarest til Nordjylland. Han tiltræder sin nye stilling den 1. oktober 2023.

Bestyrelsesformand i Det Nordjyske Mediehus, Morten Sandlykke:

”Vi er i bestyrelsen meget glade for at det er lykkedes at få Kevin Walsh om bord som ny ansvarshavende chefredaktør i Det Nordjyske Mediehus. Vi har en helt unik position og vigtig publicistisk rolle i Nordjylland og er i kontakt med de fleste nordjyder. Det er vigtigt at fortsætte og accelerere vores digitale omstilling for at kunne imødekomme vores læseres ønsker og forventninger i en verden, hvor man får nyheder, information og underholdning på nye og omskiftelige måder. Vores ståsted er fortsat at lave kvalitetsindhold, der engagerer og involverer nordjyderne i deres liv og i deres region. Jeg ser Kevins ledelsesmæssige kompetencer og markante publicistiske udgangspunkt som et sikkert og fremadrettet fundament for vores journalistiske forretning.”

Netop opgaven med at accelerere den digitale medieudvikling ser tiltrædende ansvarshavende chefredaktør Kevin Walsh som afgørende:

Jeg skal med min erfaring, viden og kompetencer være med til at sikre, at Nordjyske tager de næste markante skridt i den digitalisering, der allerede er godt i gang. For fremtiden er digital - og det er den også for Det Nordjyske Mediehus.
Jeg er først og fremmest journalist og tror på, at et stærkt Nordjyske er altafgørende for demokratiet og forudsætningen for et stærkt Nordjylland. Med kritisk og nærværende journalistik skal Nordjyske sætte regionen på landkortet og være en samlende og aktiv stemme for hele Nordjylland.”

Administrerende direktør i Det Nordjyske Mediehus, Morten Vinther Jensen:

”Jeg er glad og stolt over at kunne byde Kevin velkommen til teamet. Jeg er sikker på, at Kevin med sin store erfaring og ledelsesmæssige kompetencer med at skabe og drive digital udvikling vil kunne sætte markant turbo på DNMH’s digitale acceleration.”

Konstitueret ansvarshavende chefredaktør Karen Edelmann Keinicke fratræder den midlertidige rolle som ansvarshavende chefredaktør i Det Nordjyske Mediehus i forbindelse med Kevin Walshs tiltrædelse 1. oktober og genindtræder som chefredaktør. 

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Det Nordjyske Mediehus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus A/S skruer op for de kreative ambitioner og tilpasser organisationen1.11.2022 12:05:00 CET | Pressemeddelelse

Det Nordjyske Mediehus har et ønske om at blive en endnu stærkere og mere kreativ samarbejdspartner overfor de nordjyske virksomheder. Det stiller yderligere krav til vores digitale tilbud og vores evne til at kunne rådgive strategisk om budskaber og performance på tværs af såvel nuværende og som kommende platforme. Vi har drevet det grafiske arbejde og erhvervskundesupporten godt gennem en årrække, men med de stigende krav i markedet og den digitale udvikling har det været naturligt at kigge efter en ekstern partner, der kan understøtte os bedst muligt i at indfri vores ambitioner. Det er nu lykkedes. Der er indgået aftale om et strategisk samarbejde med ZUPA ZITE-koncernen, som skal stå for etableringen og den daglige drift af et nyt DNMH Agency. Det nye bureau skal fungere som et stærkt kompetencecenter, der kan tilbyde endnu bedre kundeoplevelser, service og kreative produkter til vores erhvervskunder. ”Vi tror på, at aftalen med ZITE A/S om etableringen af DNMH Agency som et in-ho

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye