Det Nordjyske Mediehus A/S skruer op for de kreative ambitioner og tilpasser organisationen

Del

Det Nordjyske Mediehus har et ønske om at blive en endnu stærkere og mere kreativ samarbejdspartner overfor de nordjyske virksomheder. Det stiller yderligere krav til vores digitale tilbud og vores evne til at kunne rådgive strategisk om budskaber og performance på tværs af såvel nuværende og som kommende platforme.

Vi har drevet det grafiske arbejde og erhvervskundesupporten godt gennem en årrække, men med de stigende krav i markedet og den digitale udvikling har det været naturligt at kigge efter en ekstern partner, der kan understøtte os bedst muligt i at indfri vores ambitioner.

Det er nu lykkedes. Der er indgået aftale om et strategisk samarbejde med ZUPA ZITE-koncernen, som skal stå for etableringen og den daglige drift af et nyt DNMH Agency. Det nye bureau skal fungere som et stærkt kompetencecenter, der kan tilbyde endnu bedre kundeoplevelser, service og kreative produkter til vores erhvervskunder.

”Vi tror på, at aftalen med ZITE A/S om etableringen af DNMH Agency som et in-house bureau er en optimal løsning, hvor vi fastholder alle de erfaringer og den knowhow, vi har opbygget, og får tilført nødvendig indsigt og kompetence fra vores nye samarbejdspartner,” siger Morten Vinther Jensen, CEO i Det Nordjyske Mediehus.

ZITE A/S overtager 20 medarbejdere fra Det Nordjyske Mediehus inden for kreativt, grafisk arbejde og erhvervskundesupport.

På grund af de generelle vilkår i markedet står Det Nordjyske Mediehus overfor at skulle gennemføre en række tilpasninger og besparelser i den kommende tid.

”Derfor er vi særligt glade for med dette samarbejde at kunne bevare nordjyske arbejdspladser,”, slutter Morten Vinther Jensen.

Kontakter

Alle henvendelser kan rettes til CEO i Det Nordjyske Mediehus, Morten Vinther Jensen, telefon 40 30 45 97.

Information om Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske MediehusFølg pressemeddelelser fra Det Nordjyske Mediehus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Nordjyske Mediehus

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye