Hvis du lige står og mangler en pink limousine, en veterantraktor, hoppeborg, elcykler, sjældne lysestager eller noget helt sjette, så tag et kig på denne fysiske auktion

Del

Mens auktionsverdenen i stigende grad bliver digitaliseret, insisterer et af landets største auktionshuse på at bevare den autentiske og personlige oplevelse ved en fysisk auktion. Campen Auktioner værner fortsat om traditionen med fremmøde under auktioner, og det er med stolthed og glæde, at auktionshuset annoncerer deres kommende sommerauktion, der samtidig vil være en begivenhed, som hele familien kan nyde.

-Alsidighed og fysiske auktioner er hjørnestenene i vores virksomhed, desuden er vi stolte af at bevare traditionen om fremmøde ved auktioner, udtaler Finn Campen, auktionarius hos Campen Auktioner, og fortsætter:

-Vi ønsker at give vores kunder en autentisk og mindeværdig auktionsoplevelse, hvor de kan interagere med andre bydere og føle den sitrende spænding, der kun opstår ved en live-auktion. Det er samtidig en begivenhed, hvor man kan opdage skjulte skatte og gøre fantastiske fund.

Campen Auktioner favner bredt, og det er der flere årsager til, forklarer Finn Campen:

-At være at alsidigt auktionshus har flere fordele, herunder et bredere køber- og sælgergrundlag, maksimering af genstandenes værdi, tilpasning til markedets behov, skabelse af en dynamisk auktionsoplevelse og opbygning af et stærkt brand og omdømme. Denne tilgang til auktionsvirksomhed medvirker til at sikre medvind og tiltrækker forskellige købere og sælgere, uddyber den driftige auktionarius, som grundlagde auktionshuset i 2010 i Randers.

Auktionen, der nu finder sted i filialen Nyrup midt på Sjælland, er nummer 8787 i den lange række af mangfoldige auktioner, der har fundet sted, siden den spæde virksomhedsstart i 2010. 

Udover det spændende udvalg af effekter og den levende auktionsoplevelse, tilbyder Campen Auktioner også en række ydelser forbundet med online auktioner, der gør det nemt og bekvemt for potentielle sælgere at deltage i auktionen. De byder velkommen til indlevering af effekter direkte i deres auktionshuse, hvilket giver mulighed for at få deres genstande solgt til en bredere køberkreds.

Auktionen er ikke kun for købere, men også for sælgere, tilføjer Finn Campen:

-Vi opfordrer alle, der har genstande af værdi, både private og virksomheder, til at komme forbi vores auktionshuse og tale med os. Vi vil gerne hjælpe med at finde nye ejere til deres effekter og sikre, at de får en god oplevelse gennem hele processen. Samtidig vil jeg tilføje, at denne sommerauktion ikke kun er for erfarne auktionsentusiaster, men også for alle, der ønsker at få en smagsprøve på en uforglemmelig aften midt i auktionsverdenens glæde, samt at føle spændingen, når hammeren falder, og når budgiverne kæmper om at sikre sig deres ønskede effekter.

Så lad os mødes i Nyrup og opleve auktionsverdenens magi. Campen Auktioners sommerauktion er en begivenhed, der vil fortrylle og begejstre enhver auktionsentusiast. Så sæt kryds i kalenderen tirsdag den 6. juni 2023 og vær klar til at byde på en oplevelse, der skaber minder sammen.

For at se dette indhold fra www.youtube.com, så skal du give din accept på toppen af denne side.
Video med Finn Campen og auktionsefferne på fysisk auktion nr. 8787 i Nyrup

Nøgleord

Kontakter

Billeder

I 1966 vandt England VM i fodbold. Det er samme år, som denne sjældne whisky er fra. "The Old Malt Cask" Alc. 50 % er tappet på flaske i 1998, og der er én af i alt 181 flasker, der blev produceret. Skal den blive din, kan du byde på den til sommerauktionen i Nyrup.
I 1966 vandt England VM i fodbold. Det er samme år, som denne sjældne whisky er fra. "The Old Malt Cask" Alc. 50 % er tappet på flaske i 1998, og der er én af i alt 181 flasker, der blev produceret. Skal den blive din, kan du byde på den til sommerauktionen i Nyrup.
Download
Alle er velkomne, både firmaer og private, samt nybegyndere og erfarne auktionsentusiaster
Alle er velkomne, både firmaer og private, samt nybegyndere og erfarne auktionsentusiaster
Download
På auktion nr. 8787 bliver det også muligt at byde på én eller flere fine ubrugte BioMega elcykler.
På auktion nr. 8787 bliver det også muligt at byde på én eller flere fine ubrugte BioMega elcykler.
Download
Hoppeborgen er udstyret med et indelukket hoppeområde og en lille rutsjebane. Den leveres komplet med blæser, pløkker, reparationskit samt en taske til opbevaring og transport. Ubrugt.
Hoppeborgen er udstyret med et indelukket hoppeområde og en lille rutsjebane. Den leveres komplet med blæser, pløkker, reparationskit samt en taske til opbevaring og transport. Ubrugt.
Download
Auktionarius Finn Campen er klar til at svinge hammeren over alle de spændene auktionseffekter på denne fysiske auktion
Auktionarius Finn Campen er klar til at svinge hammeren over alle de spændene auktionseffekter på denne fysiske auktion
Download
Flyver med fotos og praktiske informationer om 8787
Flyver med fotos og praktiske informationer om 8787
Download
Der er to stk. sjældne og yderst kostbare Georg Jensen sølvstager model 691B med på auktionen
Der er to stk. sjældne og yderst kostbare Georg Jensen sølvstager model 691B med på auktionen
Download

Links

Campen Auktioner A/S

Generelt om Campen Auktioner
Campen Auktioner er et dansk auktionshus med hovedkvarter Myntevej 2, 8920 Randers NV. Derudover har auktionshuset også filialer på Samsø og Nyrup, Sjælland. Det blev opstartet af Finn Campen, der kommer fra en betydelig handelsfamilie.  

I 2010 grundlagde auktionarius Finn Campen således Campen Auktioner A/S og auktionshuset er nu at finde blandt de førende aktører på det danske auktionsmarked. Der afholdes både fysiske og online auktioner og huset har lagt sig på markedet som et af Danmarks mest alsidige auktionshuse med specialiseringer i konkursauktioner, ophør og likvidationer.   

Rent fysisk er Campen Auktioner A/S et af de største auktionshuse i Danmark og arealmæssigt har Campen Auktioner, Randers inde areal på 8.289 m2 og udeareal 28.777 m2. Campen Auktioner, Nyrup disponerer over inde areal på 5.600 m2 og indhegnet ude areal på 15.000 m2.  

Så der er meget plads til alle auktionseffekterne, som sælges gennem auktionshuset hvert år. 

Auktionshuset har et stort vareudbud med flere tusinde katalognumre og er kendt for et bredt og spændende sortiment. De mange unikke effekter til en god pris, herunder entreprenørmateriel, landbrugsmaskiner, person- og varebiler, specialbiler, veterantraktorer, bådudstyr, værdiskabe, elektronik, husholdningsapparater, møbler, antik, design, heste, hus og have, sportsudstyr, storkøkken, inventar, flytteauktioner, varer partier og meget mere, tiltrækker både erhverv, samlere og almindelige forbrugere. 

Campen Auktioner A/S er også kendt for sin høje grad af professionalisme og auktionshuset har erfarne medarbejdere, der giver vejledning og rådgivning omkring auktionsprocessen og handlen med de enkelte varer, både for indsætter og køber.  

Campen Auktioner A/S er et velrenommeret auktionshus, med et stort netværk af danske og internationale købere og sælgere. Auktionshuset er kendt for at have en bred vifte af varer og prisklasser, med et stærkt fokus på handel, ekspertise og bæredygtighed, herunder salg af mange effekter fra virksomheder og private som genbruges.  

Firmahistorik  
Campen Auktioners grundlægger Finn Campen er vokset op i en familie præget af produktivitet og handel. Hans forældre, Lissi og Peer Campen havde og drev flere fabrikker samt landbrug. Derfor har købmandskab altid været en naturlig del af Finn Campen, der tidligt i sin karriere blev selvstændig erhvervsdrivende. 

Gennem det meste af sit liv har han handlet med alt muligt lige fra ejendomme til juletræer til heste. I 2006 fik han muligheden for at starte på auktionsskole og greb den også, da han så auktionsbranchen for at være nye rammer for det at sælge mange forskellige varer.  

Efter auktionsskolen startede Finn Campen som auktionarius og i 2010 åbnede Campen Auktioner A/S sine døre for første gang. Allerede første år afholdte Campen Auktioner A/S 26 fysiske auktioner og har i nyere tid udvidet med flere afdelinger og nu også online auktioner.  

Ved etableringen af Campen Auktioner A/S var målet at skabe Danmarks mest alsidige auktionshus og det lykkedes da også gennem nytænkning som f.eks. ikke at have et katalog, men at gøre brug af Den Blå Avis, så når auktionsgæsterne spurgte efter et katalog til auktionerne, henviste Finn bare til den gratis Blå Avis.  

Siden opstarten af auktionshuset, har Campen Auktioner A/S afholdt mere end 8.000 auktioner med flere hundredetusinde solgte katalognumre.  

Følg pressemeddelelser fra Campen Auktioner A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Campen Auktioner A/S

Emilie sprang fra Skattestyrelsen til kvalitetsheste - en drøm blev virkelighed1.9.2023 14:40:52 CEST | Pressemeddelelse

Emilie, en 29-årig kvinde med en imponerende livshistorie, har forfulgt sin passion for heste og avl på en bemærkelsesværdig måde. Hendes rejse fra at være en ung spring- og dressurrytter til at arbejde som kontorassistent hos politiet i Esbjerg og senere i Skattestyrelsen Ribe er inspirerende. Efter at have arbejdet i Skattestyrelsen i 3 år tog Emilie et dristigt skridt og besluttede at forfølge sin drøm om at opdrætte kvalitetsheste.

Passion for kvalitetsmad: Afsked med Asbjørns Madservice i Lunderskov24.8.2023 12:44:01 CEST | Pressemeddelelse

I mere end et årti har det lokale Asbjørns Madservice været synonym med udsøgt kvalitetsmad og dedikation for mange i Lunderskov og omegn. Etablissementet, der har været en fast del af lokalsamfundet siden 2009, har ikke blot været en kulinarisk destination, men også et hjertevarmt samlingspunkt. Nu står ejeren af Asbjørns Madservice over for en ny fase i livet, hvor passionen for mad bevæger sig i nye retninger. Asbjørns Madservice og slagterforretning er nu på auktion.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum