To fysiske auktioner og et vigtigt formål

Del

Campen Auktioner præsenterer to eksklusive og spændende fysiske auktioner, der finder sted torsdag den 25. maj 2023 kl. 17.00 på Myntevej 2 i Randers med gratis entré.

Aftenen byder på to auktioner, hvor den ene, nr. 8700, byder på et imponerende udvalg af fine designmøbler af anerkendte brands som Fritz Hansen, Hans J. Wegner, Børge Mogensen, Illum Wikkelsø, Hay, Falk, Henrik Pedersen og mange flere. Smukke klassikere er under hammeren denne aften, og det bliver interessant at følge.

Tag på auktion og gør en forskel
Det bliver også meget spændende at opleve auktion nr. 8710. Denne er nemlig en kunst- og velgørenhedsauktion i samarbejde med Stafet For Livet, som i dag er verdens største indsamlingsarrangement mod kræft. Alle kunstnere har generøst doneret deres værker, og hele hammerslagssummen fra denne auktion går ubeskåret til Stafet For Livet/Kræftens Bekæmpelses livsvigtige arbejde.

Ved at deltage i auktionen kan man gøre en konkret og positiv forskel i kampen mod kræft og bidrage til en bedre fremtid. Dette er en enestående mulighed for kunstelskere, erfarne samlere og almindelige interesserede, der ønsker at kombinere deres passion med velgørenhed gennem deres bud.

Besøg af kendt havemand
Aftenens begivenhed vil blive beriget af tilstedeværelsen af Søren Ryge Petersen, en af Danmarks mest kendte tv-personligheder og ekspert inden for haver. Han vil være til stede under auktionseftersynet fra kl. 17 for at fortælle om pleje af de smukke oliventræer, der også er på auktion nr. 8700.

Søren Ryge vil besvare spørgsmål fra de fremmødte, og den kendte havemand vil også have en stak af sine egne bøger med til salg - naturligvis med mulighed for at få dem signeret. Dette er en enestående chance for at interagere med og lære af en af landets førende haveeksperter.

Kendere af Søren Ryge vil vide, at udover en stor kærlighed for haven og det grønne, så er han også utrolig glad for kringle. Derfor har vi fået kagebloggeren Julie Mia Lerche Møller, der står bag universet Cakewoman.dk og Instagramkontoen Julie_Cakewoman.dk med flere tusinde følgere, til at bage kringle. Der vil selvfølgelig også blive bagt til de mange fremmødte, og der er kringle efter først-til-mølle-princippet.

Auktionsentusiaster skal glæde sig
Udover designmøbler så byder auktion nr. 8700 også på andre spændende varer, der vil tiltrække enhver auktionsentusiast. Smukke gamle oliventræer, ubrugte BioMega elcykler, bronzefigurer, luksuriøse biler uden mindstepriser, motorcykler, speedbåd, ATV'er, hoppeborge, et bredt udvalg af vin, udendørs loungesæt, salgshytter, værktøjer, bøgeplanker, elscooter, senge, varmepumper, softicemaskiner, popcornmaskiner, lamper, emaljeskilte, haglgeværer, jagtrifler, benzingeneratorer og meget mere. Der er noget for enhver smag og ethvert budget.

Der er åbent hus med gratis entré til auktionen, og alle er inviteret. Vi ser frem til at byde dig velkommen auktion og ønsker dig held og lykke med dine bud.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Nok Danmarks største oliventræ, fra Sevilla i Spanien, ca. 250-300 år gammelt, vejer 2 ton, der kommer ikke oliven på det
Nok Danmarks største oliventræ, fra Sevilla i Spanien, ca. 250-300 år gammelt, vejer 2 ton, der kommer ikke oliven på det
Download
En flyer med alle detaljer om auktionerne
En flyer med alle detaljer om auktionerne
Download
Flotte rækker med BioMega E-FECT elcykler, unisex, unikt dansk cykeldesign af KiBiSi, udviklet i samarbejde med stjernearkitekten Bjarke Ingels
Flotte rækker med BioMega E-FECT elcykler, unisex, unikt dansk cykeldesign af KiBiSi, udviklet i samarbejde med stjernearkitekten Bjarke Ingels
Download
Havemanden Søren Ryge, vil være på pletten under auktionseftersyn fra klokken 17. Indledningsvis vil han fortælle lidt om pleje af oliventræer, samt smage på kringlen bagt af Julie_Cakewoman.dk
Havemanden Søren Ryge, vil være på pletten under auktionseftersyn fra klokken 17. Indledningsvis vil han fortælle lidt om pleje af oliventræer, samt smage på kringlen bagt af Julie_Cakewoman.dk
Download
Auktionarius Finn Campen glæder sig til at give sit bidrag ved at styre slagets gang med de mange hammerslag
Auktionarius Finn Campen glæder sig til at give sit bidrag ved at styre slagets gang med de mange hammerslag
Download
Der er åbent hus med gratis entré til de stemningsfyldte auktioner, og alle er inviteret. Vi ser frem til at byde dig og dine venner velkommen auktion samt ønsker dig held og lykke med dine bud.
Der er åbent hus med gratis entré til de stemningsfyldte auktioner, og alle er inviteret. Vi ser frem til at byde dig og dine venner velkommen auktion samt ønsker dig held og lykke med dine bud.
Download
Dinosaur Tyrannosaurus Mascot Kostume størrelse ca. 2 x 4 m i transportkasse fra Givskud Zoo. Oprindelses land er Kina. ”Lille T” som er navnet på denne meget vellidte og søde Dinosaur er 6 år gammel og som nu har fået en bror som tager over i Givskud. Han er blevet lidt træt efter de mange skridt igennem parken – på en gåtur blev tilbagelagt 1,3 km. ”Lille T” har kamera indbygget, samt håndtag indvendigt så han kan blinke og åbne munden.  Han spiser overvejende kød, men fodres også godt med bamser af de små børn – og det elsker han.  Han har fået lidt ridser i lakken efter hans mange ture i parken, men fungerer stadig fint.
Dinosaur Tyrannosaurus Mascot Kostume størrelse ca. 2 x 4 m i transportkasse fra Givskud Zoo. Oprindelses land er Kina. ”Lille T” som er navnet på denne meget vellidte og søde Dinosaur er 6 år gammel og som nu har fået en bror som tager over i Givskud. Han er blevet lidt træt efter de mange skridt igennem parken – på en gåtur blev tilbagelagt 1,3 km. ”Lille T” har kamera indbygget, samt håndtag indvendigt så han kan blinke og åbne munden. Han spiser overvejende kød, men fodres også godt med bamser af de små børn – og det elsker han. Han har fået lidt ridser i lakken efter hans mange ture i parken, men fungerer stadig fint.
Download
Tesla Model Y Long Range Dual Motor - sælges under tvang og uden mindstepris
Tesla Model Y Long Range Dual Motor - sælges under tvang og uden mindstepris
Download

Links

CAMPEN AUKTIONER A/S

Generelt om Campen Auktioner
Campen Auktioner er et dansk auktionshus med hovedkvarter Myntevej 2, 8920 Randers NV. Derudover har auktionshuset også filialer på Samsø og Nyrup, Sjælland. Det blev opstartet af Finn Campen, der kommer fra en betydelig handelsfamilie.  

I 2010 grundlagde auktionarius Finn Campen således Campen Auktioner og auktionshuset er nu at finde blandt de førende aktører på det danske auktionsmarked. Der afholdes både fysiske og online auktioner og huset har lagt sig på markedet som et af Danmarks mest alsidige auktionshuse med specialiseringer i konkursauktioner, ophør og likvidationer.   

Rent fysisk er Campen Auktioner et af de største auktionshuse i Danmark og arealmæssigt har Campen Auktioner, Randers inde areal på 8.289 m2 og udeareal 28.777 m2. Campen Auktioner, Nyrup disponerer over inde areal på 5.600 m2 og indhegnet ude areal på 15.000 m2.  

Så der er meget plads til alle auktionseffekterne, som sælges gennem auktionshuset hvert år. 

Auktionshuset har et stort vareudbud med flere tusinde katalognumre og er kendt for et bredt og spændende sortiment. De mange unikke effekter til en god pris, herunder entreprenørmateriel, landbrugsmaskiner, person- og varebiler, specialbiler, veterantraktorer, bådudstyr, værdiskabe, elektronik, husholdningsapparater, møbler, antik, design, heste, hus og have, sportsudstyr, storkøkken, inventar, flytteauktioner, varer partier og meget mere, tiltrækker både erhverv, samlere og almindelige forbrugere. 

Campen Auktioner er også kendt for sin høje grad af professionalisme og auktionshuset har erfarne medarbejdere, der giver vejledning og rådgivning omkring auktionsprocessen og handlen med de enkelte varer, både for indsætter og køber.  

Campen Auktioner er et velrenommeret auktionshus, med et stort netværk af danske og internationale købere og sælgere. Auktionshuset er kendt for at have en bred vifte af varer og prisklasser, med et stærkt fokus på handel, ekspertise og bæredygtighed, herunder salg af mange effekter fra virksomheder og private som genbruges.  

Firmahistorik  
Campen Auktioners grundlægger Finn Campen er vokset op i en familie præget af produktivitet og handel. Hans forældre, Lissi og Peer Campen havde og drev flere fabrikker samt landbrug. Derfor har købmandskab altid været en naturlig del af Finn Campen, der tidligt i sin karriere blev selvstændig erhvervsdrivende. 

Gennem det meste af sit liv har han handlet med alt muligt lige fra ejendomme til juletræer til heste. I 2006 fik han muligheden for at starte på auktionsskole og greb den også, da han så auktionsbranchen for at være nye rammer for det at sælge mange forskellige varer.  

Efter auktionsskolen startede Finn Campen som auktionarius og i 2010 åbnede Campen Auktioner sine døre for første gang. Allerede første år afholdte Campen Auktioner 26 fysiske auktioner og har i nyere tid udvidet med flere afdelinger og nu også online auktioner.  

Ved etableringen af Campen Auktioner var målet at skabe Danmarks mest alsidige auktionshus og det lykkedes da også gennem nytænkning som f.eks. ikke at have et katalog, men at gøre brug af Den Blå Avis, så når auktionsgæsterne spurgte efter et katalog til auktionerne, henviste Finn bare til den gratis Blå Avis.  

Siden opstarten af auktionshuset, har Campen Auktioner afholdt mere end 8.000 auktioner med flere hundredetusinde solgte katalognumre.  

Følg pressemeddelelser fra Campen Auktioner A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Campen Auktioner A/S

Danfoss frigiver kvalitetsindustrimaskiner til auktion20.12.2023 12:10:01 CET | Pressemeddelelse

Danfoss har truffet beslutningen om at flytte produktionen af radiatortermostater fra Viby J til Silkeborg. I forbindelse med denne omfattende ændring har virksomheden valgt at sælge en række maskiner, som ikke følger med til den nye destination, til maskinforretning Lynderup Group. Disse maskiner har alle været i brug helt frem til den sidste dag på det nuværende sted. Nu får du chancen for at erhverve dig disse velholdte og driftssikre maskiner, da de sættes på auktion hos Campen Auktioner.

Eksklusiv whisky- og portvinsauktion for hardcore entusiaster7.12.2023 14:17:40 CET | Pressemeddelelse

Er der ledige pladser i whiskyskabet, bør du holde øje med auktionsnr. 9495 hos Campen Auktioner. Fra én privat samler sættes værdifulde flasker med whisky og portvin fra vikinge-kultproducent til salg. Værdien af hver enkelt flaske er særdeles høj, og både flasker samt emballage er i fineste stand. Det hele bortauktioneres til højestbydende. Alene fra den eftertragtede Highland Park-himmel er der syv flasker.

Enestående kunstskatte fra 86-årige Johannes’ gemmer dukker op på auktion4.12.2023 11:37:30 CET | Pressemeddelelse

Vi har alle hørt om skatte, der har gemt sig væk, men sjældent har en historie været så hjertevarm og personlig som den, der udfolder sig hos 86-årige Johannes Abildtrup. En ægte skattejæger i sit eget hjem har opdaget kunstværker gemt i årevis. Nu står han klar til at dele disse skatte og deres historier med verden gennem en kommende auktion. En historie om kærlighed til kunst, rejser og livets overraskelser, der ikke længere kan holdes hemmelig.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye