Campen Auktioner A/S

PV Greve sælger et bredt udvalg af spændende effekter på flere online auktioner

Del
PV Greve står for park- og vejdriften i Greve Kommune og har lang erfaring med service og drift af veje, belægninger og grønne områder for både private virksomheder og offentlige myndigheder, herunder pleje af fortove og fauna i området.
Traktor Kubota Model M110GX-2.
Traktor Kubota Model M110GX-2.

Virksomheden har en defineret filosofi om bæredygtighed, ansvar og rentabilitet, og det var derfor naturligt for ledelsen at sende værdifulde effekter videre til næste generation af brugere, da beslutningen om flytning var truffet.

Auktionarius Finn Campen er tilfreds med beslutningen og udtaler, at Campen Auktioner har stor erfaring med flytteauktioner og tager sig af alt fra små kontorer til store entreprenørmaskiner. Campen Auktioner medvirker altid gerne til at styrke den cirkulære økonomi, hvor både indsættere og købere får noget ud af handlerne.

På onlineauktionerne finder man et bredt udvalg af effekter, herunder snerydningsudstyr, saltspredere, lastbiler, varebiler, en traktor, el-biler og segways samt masser af afmærkninger, mærker, festivalhegn og håndredskaber.

Auktionen er meget spændende, da man har mulighed for at forberede sig til næste saltsæson med maskiner til parkdrift, grønne områder, afvanding, fejning af asfalt, belægninger, græsslåning, rengøring, renhold, træfældning, ukrudtsbekæmpelse og vintertjeneste. Der udbydes også udstyr til fitnesscentre, diverse havemøbler, Weber grill, kontormøbler og parasoller.

Auktionen er åben for både private og virksomheder og slutter søndag den 21. maj 2023.

Link til auktionskatalog 8708 https://bit.ly/3HGEE6p


Link til auktionskatalog 8709 https://bit.ly/3LwSCZN

To view this video from www.youtube.com, please give your consent at the top of this page.Link til video have-parkVideokanal

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Traktor Kubota Model M110GX-2.
Traktor Kubota Model M110GX-2.
Download
Epoke SW3810 saltspreder t/lastbil
Epoke SW3810 saltspreder t/lastbil
Download
Melex køretøj
Melex køretøj
Download
Melex køretøj
Melex køretøj
Download
Auktionarius Finn Campen svinger den digitale hammer
Auktionarius Finn Campen svinger den digitale hammer
Download

Links

Information om Campen Auktioner A/S

Campen Auktioner A/S
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

+45 22 71 55 55http://campenauktioner.dk

Campen Auktioner er et auktionshus, som sælger alt fra køretøjer, tøj og brugskunst til overskudslager og meget andet. Alt dette foregår via deres online og fysiske auktioner i deres auktionshuse, og du kan som privat og eller som virksomhed både sælge og købe på auktionerne. Der er mange fordele at hente, uanset om du kommer for at købe noget til eget hjem eller virksomhed, eller du kommer for at tjene penge på det, som du har stående. 

Følg pressemeddelelser fra Campen Auktioner A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Campen Auktioner A/S

Eksklusiv whisky- og portvinsauktion for hardcore entusiaster7.12.2023 14:17:40 CET | Pressemeddelelse

Er der ledige pladser i whiskyskabet, bør du holde øje med auktionsnr. 9495 hos Campen Auktioner. Fra én privat samler sættes værdifulde flasker med whisky og portvin fra vikinge-kultproducent til salg. Værdien af hver enkelt flaske er særdeles høj, og både flasker samt emballage er i fineste stand. Det hele bortauktioneres til højestbydende. Alene fra den eftertragtede Highland Park-himmel er der syv flasker.

Enestående kunstskatte fra 86-årige Johannes’ gemmer dukker op på auktion4.12.2023 11:37:30 CET | Pressemeddelelse

Vi har alle hørt om skatte, der har gemt sig væk, men sjældent har en historie været så hjertevarm og personlig som den, der udfolder sig hos 86-årige Johannes Abildtrup. En ægte skattejæger i sit eget hjem har opdaget kunstværker gemt i årevis. Nu står han klar til at dele disse skatte og deres historier med verden gennem en kommende auktion. En historie om kærlighed til kunst, rejser og livets overraskelser, der ikke længere kan holdes hemmelig.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum