Campen Auktioner A/S

Virksomheden flytter og sætter alt kontorinventar på auktion

Del
Hvad gør man som virksomhed, når man skal flytte ind i et ny domicil - og har en kontormøbler tilovers af høj kvalitet til møbelentusiaster, f.eks. masser af Herman Miller Aeron kontorstole?
Kvalitetskontorlandskab inkl. Herman Miller Aeron stole kommer under hammeren
Kvalitetskontorlandskab inkl. Herman Miller Aeron stole kommer under hammeren

Hos virksomheden i København K har man en defineret filosofi om bæredygtighed, ansvar og rentabilitet. Derfor var det helt naturligt for ledelsen, da beslutningen om flytning var truffet, at sende det, der har værdi, videre til næste generation af brugere.

I naturlig forlængelse heraf valgte man at sætte inventaret på auktion. Håbet er, at opkøbere, skoler, væksthuse, nystartede virksomheder, studerende - men også medarbejdere - vil få glæde af gode ikoniske Herman Miller Aeron kontorstole, hæve/sænkeborde, stole, caféborde, whiteboards, skabe, stumtjener, lamper, loungemøbler, projektorer, konferenceborde tilovers - så virksomheden har besluttet at sætte inventaret på auktion via Campen Auktioner.

Især fremhæver auktionarius Finn Campen at være stolt af at indgå i den cirkulære økonomi med kvalitetsdesign som Herman Miller Aeron kontorstolen, som den erfarne auktionarius betegner som et virkeligt scoop.

Det gør han, fordi Herman Millers Aeron kontorstol er et ikonisk design og en af de mest populære kontorstole i verden. Stolen er skabt af Donald Chadwick og William Stump i 1994 og er kendt for sin høje kvalitet og ergonomiske design, der sikrer optimal komfort og støtte til brugeren.

Aeron stolen var en ergonomisk revolution og blev hurtigt en banebrydende innovation inden for kontormøbelindustrien. Stolens proprietære åndbare tekstil, Pellicle, kunne bøje sig i flere retninger og var visuelt elegant nok til at stå eksponeret uden yderligere polstring, hvilket adskilte den fra de fleste kontorstole på det tidspunkt, der var lavet med standard skum, stof eller læder.

Aeron stolen blev derfor hurtigt den nye guldstandard for arbejdsstole og er permanent udstillet i samlingen af Museum of Modern Art (MoMA), takket være dens bemærkelsesværdige design og innovative materialevalg.

Stolen er lavet af metal og genbrugsplast, hvilket gør den mere miljøvenlig, og den har en stelramme på hjul, der gør den nem at flytte rundt på. Stolens justerbare funktioner giver brugeren mulighed for at tilpasse stolen til deres individuelle behov og præferencer, hvilket betyder, at den kan bruges af en bred vifte af mennesker med forskellige kropsstørrelser og -typer. En af de mest innovative funktioner i Aeron stolen er dens pelotonteknologi, en justerbar lændestøtte, som hjælper med at reducere trykket på lænden og øge blodgennemstrømningen i kroppen. Bemærk, at lændestøtten ikke er på alle stole, men kan tilkøbes. Stolens design er også unikt i den måde, den støtter ryggen på, hvilket giver en sund og komfortabel siddestilling, der reducerer stress og træthed i kroppen.

Denne kontorstol er også særligt miljøvenlig, da den er lavet af genbrugsplast og kan genanvendes efter brug. Denne holdbare og bæredygtige stol er derfor et godt valg for dem, der ønsker en kvalitetskontorstol, der også er venlig overfor miljøet. Kontorstolen er kendt for sit attraktive design og holdbarhed og er blevet brugt af mange virksomheder og enkeltpersoner over hele verden. Med dens justerbare funktioner og høje kvalitet er den ideel til både professionelt og personligt brug.

Alt i alt er Herman Miller Aeron kontorstolen en fremragende kontorstol med en unik kombination af komfort, funktionalitet og stilfuldt design.

Der er flere fordele ved at købe en Herman Miller Aeron kontorstol på Campen Auktioner:

Pris: Auktionspriserne kan ofte være langt lavere end de priser, man ville finde i detailhandlen, og det betyder, at du kan spare penge ved at købe en kontorstol på auktion.

Unik mulighed: Auktioner giver dig også mulighed for at købe en kontorstol, der måske ikke er tilgængelig andre steder. Hvis du er på udkig efter en specifik farve eller model, kan du måske finde den på en auktion.

Miljøvenlighed: Ved at købe en brugt kontorstol på auktion bidrager du også til at reducere affald og bevare ressourcer. Det er en mere miljøvenlig måde at erhverve en stol på, da du genbruger en tidligere ejet genstand og dermed forhindrer, at den ender på en losseplads.

Kvalitetsprodukter bevarer en højere gensalgspris: Samlet set er der flere fordele ved at købe en Herman Miller Aeron kontorstol på auktion, og det kan være en smart måde at få fat i en højkvalitetskontorstol til en mere overkommelig pris. Desuden holder velholdte kvalitetsprodukter normalt prisen ved yderligere gensalg.

Auktionarius Finn Campen uddyber, at Campen Auktioner har stor erfaring med at håndtere flytteauktioner i forbindelse med flytning til nye lokationer, samt succes med at sælge kontorinventar via auktioner. Det har de, fordi den slags auktioner giver køberne mulighed for at erhverve sig kvalitetsmøbler til billige penge.

Finn Campen fortsætter; Campen Auktioner tager sig af alt det praktiske, og i stedet for udgifter til flytning eller skrotning får virksomheden, der flytter, en indtægt. Samtidig genbruges gode møbler. Han fortsætter med at fortælle, at auktionen er online, så alle kan byde med fra deres egen stue eller eget kontor for at skænke disse fine designmøbler nyt liv.

Opstartsvirksomheder, som der er mange af i Storkøbenhavn, er også oplagte købere, ligesom flere af virksomhedens medarbejdere har givet udtryk for interesse i at byde ind på kvalitetsmøblerne.

To view this video from www.youtube.com, please give your consent at the top of this page.Link til videofilm om Herman Miller Aeron kontorstoleVideokanal

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Kvalitetskontorlandskab inkl. Herman Miller Aeron stole kommer under hammeren
Kvalitetskontorlandskab inkl. Herman Miller Aeron stole kommer under hammeren
Download
Auktionarius Finn Campen svinger den digitale hammer over onlineauktionen
Auktionarius Finn Campen svinger den digitale hammer over onlineauktionen
Download
Herman Miller Aeron stolen er en fremragende kontorstol med en unik kombination af komfort, funktionalitet og et stilfuldt design
Herman Miller Aeron stolen er en fremragende kontorstol med en unik kombination af komfort, funktionalitet og et stilfuldt design
Download
Det er let, også for opkøbere at afhente auktionseffekterne
Det er let, også for opkøbere at afhente auktionseffekterne
Download
Herman Miller's Aeron kontorstol blev hurtigt den nye guldstandard for arbejdsstole og er permanent udstillet i samlingen af Museum of Modern Art (MoMA), takket være dens bemærkelsesværdige design og innovative materialevalg.
Herman Miller's Aeron kontorstol blev hurtigt den nye guldstandard for arbejdsstole og er permanent udstillet i samlingen af Museum of Modern Art (MoMA), takket være dens bemærkelsesværdige design og innovative materialevalg.
Download

Links

Information om Campen Auktioner A/S

Campen Auktioner A/S
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

+45 22 71 55 55http://campenauktioner.dk

Campen Auktioner er et auktionshus, som sælger alt fra køretøjer, tøj og brugskunst til overskudslager og meget andet. Alt dette foregår via deres online og fysiske auktioner i deres auktionshuse, og du kan som privat og eller som virksomhed både sælge og købe på auktionerne. Der er mange fordele at hente, uanset om du kommer for at købe noget til eget hjem eller virksomhed, eller du kommer for at tjene penge på det, som du har stående. 

Følg pressemeddelelser fra Campen Auktioner A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Campen Auktioner A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum