Dansk Boligbyg

Byggeleder udnævnt til projektleder

Del
Lars Kristensen er udnævnt som ny projektleder i Dansk Boligbygs afdeling i Roskilde. Han har siden 2018 arbejdet som byggeleder på Sjælland og har blandt andet været med til at færdiggøre Dampmøllen i Ringsted. Her har Dansk Boligbyg afleveret 69 almene boliger til Domea to måneder før deadline.
Lars Kristensen - billede kan frit benyttes ved omtale af navnenyheden.
Lars Kristensen - billede kan frit benyttes ved omtale af navnenyheden.

Som byggeleder har Lars Kristensen høstet erfaring med mange af de opgaver, han nu står overfor som projektleder. Men med den nye titel følger også en del mere ansvar, hvilket han ser frem til. For netop muligheden for at få mere ansvar og indflydelse er ifølge Lars Kristensen en af de mange fordele ved at være hos Dansk Boligbyg. Han siger:

”Der er gode muligheder for at udvikle sine evner hos Dansk Boligbyg, for som medarbejder har man en stor medbestemmelse og handlefrihed – man har frihed under ansvar. Den flade organisation betyder også, at der ikke er så langt fra top til bund, så alle har muligheden for at få indflydelse i et vist omfang.”

Både som byggeleder og projektleder hører Lars Kristensen til den afdeling i Roskilde, hvor Claus Møller Pedersen er afdelingsleder. Han glæder sig over udnævnelsen og siger:

”Lars har udvist både flid og engagement. Han er en holdspiller, som helt tydeligt har Dansk Boligbygs DNA i kroppen.”

Lars Kristensen er uddannet tømrer fra EUC Nordvestsjælland og har desuden en bachelor i bygningskonstruktion fra Zealand – Sjællands Erhvervsakademi. Han bor i Vipperød nær Holbæk sammen med sin kone og to børn. Fritiden bruger han med sin familie og på diverse byggeprojekter i hjemmet.

Nøgleord

Kontakter

Flere informationer hos:


Executive Assistant Lilli-Anne Mastellone, Dansk Boligbyg, på 3060 3492 eller lam@dbb.as


Kommunikationsrådgiver Susanne Lindø, Grønbech PR og kommunikation, på 4033 0555 eller sl@groenbech.com

Billeder

Lars Kristensen - billede kan frit benyttes ved omtale af navnenyheden.
Lars Kristensen - billede kan frit benyttes ved omtale af navnenyheden.
Download

Information om Dansk Boligbyg

Dansk Boligbyg
Dansk Boligbyg
Erhvervsbyvej 11
8700 Horsens

70275000https://danskboligbyg.dk

DANSK BOLIGBYG

Dansk Boligbyg a/s er blandt de 10 største hoved- og totalentreprenører i Danmark.

Virksomheden, der har speciale i bolig- og institutionsbyggerier, har som styrings-entreprenør mere end 50 bygge- og renoveringsprojekter i gang over hele landet.

Virksomheden beskæftiger over 100 medarbejdere og har en årsomsætning på ca. 2 mia. kr.

Virksomheden blev etableret i 1998 af Ole Rasmussen og Kristen Laursen og er i dag landsdækkende med syv afdelinger fordelt på kontorerne i Horsens, Aalborg, Odense og Roskilde.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Boligbyg

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Boligbyg

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye