Malmos A/S

Malmos leverer solidt årsregnskab, og ruster virksomheden til fremtiden

Del
En af landets store anlægs- og landskabsvirksomheder, Malmos A/S med base i Roskilde, har lukket sit 2022-regnskab med en lille omsætningsfremgang, og et resultat før skat på niveau med året før. Den samlede årsomsætning lander på 229 mio. kr. og resultatet før skat på 17,5 mio. kr.

Regnskabet er resultatet af en kontrolleret og fokuseret indsats , og en stærk og velfungerende organisation”, udtaler Malmos’ adm. direktør, Kim Thinggaard, og fortsætter: ”Vi kan kun være tilfredse med resultatet, som lander som forventet”.

Hos Malmos er man bevidst om, at fremtiden vil byde på udfordringer som følge af den aktuelle situation i samfundet og verden generelt, men man er samtidig optimistisk, og er sikker på, at fremtiden også vil byde på store muligheder for virksomheden.

Vi ser især nogle åbenlyse muligheder for at tappe ind i og ride med på den igangværende samfundsbølge, som er stærkt voksende indenfor biodiversitet og naturbaserede løsninger, som netop er vores virksomheds kernekompetencer. Og herudover ser vi muligheder for at indgå i nye typer samarbejdsmodeller med tidligere involvering og partnerskaber fremfor de traditionelle entrepriseformer”, siger Kim Thinggaard, som selv har meget stor erfaring med strategiske partnerskaber.

Det stærke regnskab åbner muligheder for, at virksomheden kan foretage planlagte investeringer i kompetenceopbygning og udvikling af relationer, som kan fastholde Malmos som et stærkt brand og en spændende virksomhed at arbejde sammen med i fremtiden.

Medarbejderne er de vigtigste

Og ambitionen om at udvikle en spændende virksomhed gælder for så vidt også på medarbejdersiden. For selvom der er krisetegn i samfundet, spår Malmos, at der også vil blive rift om de gode medarbejdere fremover.

Rekruttering og udvikling af organisationen og medarbejderne er vores vigtigste fokusområde lige nu”, siger Kim Thinggaard, og fortsætter: ”Vores medarbejdere er vores største aktiv. De skal føle, at de har en hånd i ryggen for, at de kan gennemføre opgaverne med overskud. Økonomisk overskud selvfølgelig – men i første omgang menneskeligt, socialt og fagligt overskud, som er forudsætningerne for en sund værdiskabelse og udvikling af fremtidens Malmos”.

Malmos har i mange år været pionér og foregangsvirksomhed i den grønne anlægsbranche. Bl.a. med CO2-regnskaber og en B-Corp-certificering under opsejling. Og et besøg på virksomhedens hovedkontor i Roskilde viser da også, at man har taget sin egen medicin: Med grønne tage, vandopsamling til toiletskyl, biodiversitetsbede og alverdens forsøg med belægningstyper, grønne vægge osv. Ligesom man i virksomhedens maskinpark er meget fokuseret på at udskifte og vælge mere energirigtige modeller.

Kontakter

Billeder

Information om Malmos A/S

Malmos A/S
Malmos A/S
Gl. Marbjergvej 11
4000 Roskilde

+45 59 59 53 42http://www.malmos.as

Malmos beskæftiger +100 medarbejdere og udfører alle former for anlægs- og landskabsarbejder for kommuner, boligselskaber, boligforeninger og private virksomheder mv. Malmos er bl.a. kendt for at have udført landskabsarbejderne på Skibakken CopenHill på Amager Forbrænding samt en række andre kendte projekter med grønne tage og taghaver. Men Malmos er lige så kendt for at gennemføre større og mindre anlægs- og landskabsprojekter i boligbebyggelser og i baggårde, på torve og pladser – bl.a. klimaprojektet på Tåsinge Plads på Østerbro. Malmos har 70 års jubilæum i 2023.

 

 

Omsætning 2022: DKK 229 mio., (2021 212,6 mio.).

Overskud før skat: 2022 DKK 17,5 mio., (20 mio. i 2021).

Soliditetsgrad: 2022 på 25% og 26% i 2021.

Følg pressemeddelelser fra Malmos A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Malmos A/S

Kim Thinggaard ny CEO for Malmos Landskaber11.3.2022 09:30:00 CET | Pressemeddelelse

Kim Thinggaard kommer fra Enemærke & Petersen a/s, hvor han som direktør har været ansvarlig og manden i front for de fire strategiske partnerskaber, startende med byggebranchens første partnerskab, TRUST, i 2016 for Københavns Kommune. TRUST og partnerskaberne har sat en ny dagsorden ved at samle kompetencerne og skabe et bredere samarbejde i hele værdikæden. Fokus har været på lederskab og menneskerne i centrum; hvor der sammen bygges tillidsskabende relationer og med en fremherskende kultur, hvor diversiteten anerkendes, og projekterne naturligt kommer i centrum. ”Vi glæder os til at få Kim Thinggaard med på holdet, bl.a. fordi hele Kims tankesæt matcher det tillidsbaserede samarbejde og den diversitet, som kendetegner medarbejderkulturen i Malmos. Malmos er en del af idverde Danmark og er dedikeret til landskabelsesopgaver inden for nyanlæg og renoveringer. Virksomheden har opbygget en markedsledende position på området og er kendt som en højt specialiseret samarbejdspartner med et

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye