Malmos A/S

Kim Thinggaard ny CEO for Malmos Landskaber

Del
Kim Thinggaard, ny CEO for Malmos. Fotograf: Berit J.
Kim Thinggaard, ny CEO for Malmos. Fotograf: Berit J.

Kim Thinggaard kommer fra Enemærke & Petersen a/s, hvor han som direktør har været ansvarlig og manden i front for de fire strategiske partnerskaber, startende med byggebranchens første partnerskab, TRUST, i 2016 for Københavns Kommune. TRUST og partnerskaberne har sat en ny dagsorden ved at samle kompetencerne og skabe et bredere samarbejde i hele værdikæden. Fokus har været på lederskab og menneskerne i centrum; hvor der sammen bygges tillidsskabende relationer og med en fremherskende kultur, hvor diversiteten anerkendes, og projekterne naturligt kommer i centrum. 

”Vi glæder os til at få Kim Thinggaard med på holdet, bl.a. fordi hele Kims tankesæt matcher det tillidsbaserede samarbejde og den diversitet, som kendetegner medarbejderkulturen i Malmos. Malmos er en del af idverde Danmark og er dedikeret til landskabelsesopgaver inden for nyanlæg og renoveringer. Virksomheden har opbygget en markedsledende position på området og er kendt som en højt specialiseret samarbejdspartner med et stærkt bæredygtighedsfokus”, fortæller Søren Hansen, som er Malmos nuværende direktør, og som i fremtiden danner makkerpar med Kim Thinggard.

Kim Thinggaard ser en udvikling, hvor landskabsbranchen i fremtiden skal have en mere fremtrædende rolle og skal integreres mere værdifuldt og tidligere i projekternes værdikæde ved i endnu højere grad at favne værdierne og mindsettet fra partnerskaberne. Som anlægsgartner og landskaber kan vi bidrage positivt til klimaet, kvaliteten og effektiviteten gennem medarbejderne og naturbaserede løsninger, bæredygtighed og digitalisering. 

For Kim handler det om at skabe udvikling gennem unikke organisationer og tillidsbaserede fællesskaber, som er effektive sammen, og som skaber gode projekter til tiden, til økonomien og med en høj kvalitet, uden konflikter. Ved at være tidligt involveret og have et større ansvar for projekterne vil vi også have mulighed for at fokusere på at skabe løsninger, som er mere datafokuserede, og som gavner bæredygtigheden.

Med en stærk faglig og teoretisk baggrund på CV’et stiller Kim Thinggaard sig i spidsen for Malmos pr. 1. juni 2022 med en ambition om at blive den foretrukne grønne tillidsbaserede landskabspartner i Danmark.

Kim Thinggaard er uddannet byggefagligt som tømrer og bygningskonstruktør og glæder sig til at komme tæt på Malmos' stærke håndværkerkultur. Ledelsesfagligt er Kim uddannet med en Master i Ledelse af Byggeri fra DTU samt med en MBA fra Middlesex University og High Performance Leadership fra CBS Executive Fonden.

Kontakter

Billeder

Kim Thinggaard, ny CEO for Malmos. Fotograf: Berit J.
Kim Thinggaard, ny CEO for Malmos. Fotograf: Berit J.
Download

Information om Malmos A/S

Malmos A/S
Malmos A/S
Gl. Marbjergvej 11
4000 Roskilde

+45 59 59 53 42http://www.malmos.as

Gl. Marbjergvej 11

DK–4000 Roskilde

Tlf. +45 59 59 53 42
malmos@malmos.as

Malmos er Danmarks største anlægsgartner, der udelukkende har fokus på etablering. Vi har således dedikeret os selv til landskabelsesopgaven inden for nyanlæg og renoveringer, fordi det er der, vi er bedst. Det betyder, at vores kunder får en højt specialiseret samarbejdspartner med et stærkt fokus.

Vi adskiller os desuden ved at være særligt dygtige, når det drejer sig om svære, komplicerede, specialiserede og tidspressede opgaver, hvor der skal leveres høj kvalitet.

Følg pressemeddelelser fra Malmos A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Malmos A/S

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye