Malmos A/S

Malmos Landskaber henter topnavn ind på holdet

Del
Den 1. januar 2023 tiltræder Søren Faebo Larsen stillingen som Branding- og Markedschef hos Malmos Landskaber. Hermed tilføjes endnu en vigtig brik til realisering af Malmos’ vækstplan.
Søren Faebo Larsen
Søren Faebo Larsen

“Søren Faebo Larsen vil - sammen med det i forvejen stærke Malmos hold - styrke Malmos Landskabers positionering på markedet gennem et revitaliseret produktprogram. Programmet tager afsæt i vores kunders behov for naturbaserede løsninger, tidlig involvering, bæredygtighed og et reelt partnerskab til den rigtige pris. Sørens erfaring samt skarpe kunde- og produktforståelse vil bidrage til at bringe Malmos Landskaber tidligere ind i det enkelte projekts værdikæde - til gavn for vores kunder, Malmos og landskabsbranchen generelt”, siger Kim Thinggaard, CEO Malmos Landskaber.

“Jeg glæder mig til at få Søren med på Malmos holdet og med på vores rejse. Sørens ordentlighed og forståelse for mennesker - kombineret med hans kommercielle indsigt - passer i Malmos’ DNA - jeg er helt tryg”, fortsætter Kim Thinggaard.

Søren Faebo Larsen kommer med en af branchens stærkeste profiler indenfor branding, markeds- og produktudvikling. Søren har i mere end 25 år været tilknyttet Altan.dk som leder, direktør og bestyrelsesmedlem i deres transformation, og i en årrække som Markedsdirektør i Enemærke & Petersen a/s – hvor Søren sikrede deres vækst og geografiske spredning. Endelig har han arbejdet med klimaprojekter som ledelseskonsulent hos Smith Innovation.

“Jeg ser frem til at blive en del af Malmos holdet og være med til at udvikle virksomheden. Ikke mindst til at være en del af at indfri et spændende markedspotentiale med et globalt og samfundsmæssigt behov for klima- og energiløsninger. Det føles faktisk lidt som, da vi startede altan-forretningen op for 15-20 år siden. Dengang vidste folk ikke meget om altaner og troede ikke, at det kunne lade sig gøre at bryde branchens tilgang til at være leverandøren sidst i værdikæden. Men det lykkedes - og det samme kan ske i landskabsbranchen” siger Søren Faebo Larsen, kommende Branding- og Markedschef i Malmos Landskaber.

Søren fortsætter: “Fundamentet er på plads, og markedet er nu modent. I mine øjne er det en unik mulighed for at videreudvikle en god virksomhed til at være fremtidens naturbaserede partner”.

Kontakter

Billeder

Søren Faebo Larsen
Søren Faebo Larsen
Download
Kim Thinggaard, (V) CEO Malmos Landskaber & Søren Faebo Larsen (H), kommende Branding- og Markedschef
Kim Thinggaard, (V) CEO Malmos Landskaber & Søren Faebo Larsen (H), kommende Branding- og Markedschef
Download
Søren Faebo Larsen
Søren Faebo Larsen
Download

Information om Malmos A/S

Malmos A/S
Malmos A/S
Gl. Marbjergvej 11
4000 Roskilde

+45 59 59 53 42http://www.malmos.as

Malmos Landskaber er en del af idverde Danmark og blandt landets førende inden for bæredygtige landskaber i den grønne branche.

Følg pressemeddelelser fra Malmos A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Malmos A/S

Kim Thinggaard ny CEO for Malmos Landskaber11.3.2022 09:30:00 CET | Pressemeddelelse

Kim Thinggaard kommer fra Enemærke & Petersen a/s, hvor han som direktør har været ansvarlig og manden i front for de fire strategiske partnerskaber, startende med byggebranchens første partnerskab, TRUST, i 2016 for Københavns Kommune. TRUST og partnerskaberne har sat en ny dagsorden ved at samle kompetencerne og skabe et bredere samarbejde i hele værdikæden. Fokus har været på lederskab og menneskerne i centrum; hvor der sammen bygges tillidsskabende relationer og med en fremherskende kultur, hvor diversiteten anerkendes, og projekterne naturligt kommer i centrum. ”Vi glæder os til at få Kim Thinggaard med på holdet, bl.a. fordi hele Kims tankesæt matcher det tillidsbaserede samarbejde og den diversitet, som kendetegner medarbejderkulturen i Malmos. Malmos er en del af idverde Danmark og er dedikeret til landskabelsesopgaver inden for nyanlæg og renoveringer. Virksomheden har opbygget en markedsledende position på området og er kendt som en højt specialiseret samarbejdspartner med et

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye