Malmos A/S

Malmos styrker ledelsen

Del
Den 1. april starter Martin Wiggers Erichsen i en nyoprettet stilling som COO i Malmos Landskaber. Martins primære opgave og ansvar bliver at samle og udvikle driftsorganisationen og processerne på tværs af tilbudsgivning, kontrahering, produktion og projektledelse.

Martin Wiggers Erichsen kommer med en solid ledelsesmæssig baggrund fra byggebranchen. Senest har han været partnerskabschef hos Enemærke & Petersen, hvor han har stået i spidsen for etableringen og udviklingen af det strategiske byggepartnerskab ”&OS”.

Den nye spiller på Malmos-holdet danner således et stærkt match i forhold til virksomhedens værdibaserede mission om tidligere involvering af anlægsgartneren, endnu mere partnerskabsorienteret tilgang og udbredt fokus på tillid, dialog og samarbejde.

Malmos´ CEO, Kim Thinggaard, er da også meget tilfreds med at have fået den nye kapacitet med ombord. ”I et stærkt ansøgerfelt var Martin den oplagte kandidat”, udtaler han. Martin Wiggers har igennem sin karriere været både håndværker og bygge-/projektleder, og kender således jargonen i skurvognen og på de bonede gulve. Martin kender forskellen på traditionelle entrepriseformer og moderne partnerskabsskabsmodeller og er meget bevidst om at søge en forretningslogik, som bygger på interesser og løsninger fremfor rettigheder og konflikter.

“At søge og vælge Malmos som min kommende arbejdsplads, har været helt naturligt for mig”, siger Martin. ”Malmos´ DNA er som partnerskabets DNA. Der er fokus på kunden, opgaven og teamet, og en tro på, at hvis samarbejdet er tillidsfuldt og fungerer, så følger resultaterne med. Desuden har Malmos´ grønne univers vakt min interesse”, slutter Martin, som glæder sig til de nye udfordringer i en ny konstellation, og til at være med til at forfølge Malmos´ strategiske ambition om at være den foretrukne naturbaserede partner.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Martin Wiggers Erichsen vil være med i det grønne univers
Martin Wiggers Erichsen vil være med i det grønne univers
Download
Martin Wiggers Erichsen vil være med i det grønne univers
Martin Wiggers Erichsen vil være med i det grønne univers
Download

Information om Malmos A/S

Malmos A/S
Malmos A/S
Gl. Marbjergvej 11
4000 Roskilde

+45 59 59 53 42http://www.malmos.as

Malmos Landskaber er en del af idverde Danmark og blandt landets førende inden for landskaber præget af biodiversitet, bæredygtighed og naturbaserede løsninger. Malmos beskæftiger +100 medarbejdere og omsætter +200 mio. kr. om året.

Følg pressemeddelelser fra Malmos A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Malmos A/S

Kim Thinggaard ny CEO for Malmos Landskaber11.3.2022 09:30:00 CET | Pressemeddelelse

Kim Thinggaard kommer fra Enemærke & Petersen a/s, hvor han som direktør har været ansvarlig og manden i front for de fire strategiske partnerskaber, startende med byggebranchens første partnerskab, TRUST, i 2016 for Københavns Kommune. TRUST og partnerskaberne har sat en ny dagsorden ved at samle kompetencerne og skabe et bredere samarbejde i hele værdikæden. Fokus har været på lederskab og menneskerne i centrum; hvor der sammen bygges tillidsskabende relationer og med en fremherskende kultur, hvor diversiteten anerkendes, og projekterne naturligt kommer i centrum. ”Vi glæder os til at få Kim Thinggaard med på holdet, bl.a. fordi hele Kims tankesæt matcher det tillidsbaserede samarbejde og den diversitet, som kendetegner medarbejderkulturen i Malmos. Malmos er en del af idverde Danmark og er dedikeret til landskabelsesopgaver inden for nyanlæg og renoveringer. Virksomheden har opbygget en markedsledende position på området og er kendt som en højt specialiseret samarbejdspartner med et

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye